Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори

„От г-н Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек“
24 апр 2021 07:45, Елка Василева
233
Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори
Снимка: архив, БГНЕС

Вървим с бърза скорост към предсрочни избори. Ние сме готови за избори. Но от гледна точка на страната нещата не стоят така. Това ще бъде тежка политическа грешка. Това заяви Йордан Цонев от ДПС пред БНТ.

Според него темата "Росенец" е доказателство, че ще има предсрочни избори.

"Появили се тази тема, значи идват избори. Ако ни поканят на разговори, ще седнем да говорим, досега не са ни канили. Ние от 4 години говорим, призоваваме за диалог и казваме, че българският политически живот е в криза, защото няма никакъв диалог между политическите субекти", каза Йордан Цонев.

Още по темата

По думите му понякога след нов избор се сменят противниците и съюзниците и ако погледнем към Европа, това е нормална практика.

Той допълни, че ДПС ще подкрепи тази промяна, без да участва в управлението.

"Трите партии очевидно нямат достатъчно, за да съставят кабинет. Ние казваме, че ще ги подкрепим по определени политики. ГЕРБ е токсична партия, защото всяка партия, която приеме във властта, прегръща я и след това изчезва", коментира Йордан Цонев.

Той коментира отсъствието на Делян Пеевски от листите на ДПС така: "Всички наши структури номинираха Пеевски, но след това господин Пеевски ни уведоми, че неговото лично решение е да не участва в изборите и да не бъде кандидат за депутат. Това е личен избор на господин Пеевски."

"От господин Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек, шоумен, но знам също така, че той последните години не се е чувал и виждал със Слави Трифонов", каза още Йордан Цонев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
15
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
Абе , М.Манолова , в качеството си на каква ИЗИСКВА ОТ ***-ТРАНСГАЗ--ФИРМЕНИТЕ И ВЪТРЕШНО КОНФИДЕНЦИАЛНИ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ на фирмата от стратегическо и международно значение , и ТОЧНО С КАКВА ЦЕЛ???!МАЯМАТА --РАЗСЛЕДВАЩ ОРГАН ЛИ Е ...ИЛИ САМО ДЕПУТАТ??!НА КОГО ВПОСЛЕДСТВИЕ , ТИЯ ДОКУМЕНТИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ И С КАКВА ЦЕЛ??!ТИЯ КОНСПИРАЦИИ , КАКВО ТОЧНО ЦЕЛЯТ СРЕЩУ НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!???
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охо ,вече взеха да разбират отлично ,щабът за вируса остават същите професорчета ,заплатите на 10000 лв ,в мерцидесите скочиха както каза Бойко ,та джуджетата на итн мълчат още първите дни си показаха лъжливите рога ,гадове ,мошеници
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къде е Шиши ? Чухме ,че отслабвал по Руски метод...
8
5
 
23
 
! Отговори
До Факт преди 3 години
За това ,,партиите на протеста заедно с БСП гласуваха на следващите избори,българите в чужбина да гласуват по пощата.Така де,за улеснение на избирателите на ДПС.Иначе трябва да идват до България,да си вадят PCR тест и Т.н.,което ги отказа.Сега ще си гласуват директно от Турция.А честито!
7
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При нови избори Бойко ще вземе над 50% хората видяха какво представлява слави трифонов и клоуна от дб дето влезе в договорки с доган.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става все по-ясно, че вървим на там. Новите особенно ИТН явно са са имали други цели да водят шоуто от парламента и да продължават да критикуват управляващите защото си знаят най-лесно е нищо да не правиш, а само да критикува, а и суверена като ти плаща това си е чист бонус и все нищо допълнително може да изпадне като си до "кацата с мед" За другите две организации няма смисъл да говорим едните са грантаджи яко поддържани от медиите на един олигарх създаден и добре обезпечени от Костов
5
4
 
16
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 3 години
ДПС ще са с 350-400 хиляди гласа, след промените в Изборния кодекс на МаяМа, благодарение на бай Славито
4
5
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Белгия изкара 15 месеца без правителство. Живи са още.
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Трифонов къщо много уважава господин Доган като най-преуспелия български политик. Не помня в шоуто на Слави да е имало скечове с доктор Ахмед Доган. А вие господа наивници продължавайте да се надявате на ИТН и Трифонов.
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' ГЕРБ е токсична партия, коментира Йордан Цонев ''.....................щом ДПС обвинява Герб в токсичност ... значи Герб е единствения вариант
1
11
 
12
 
! Отговори
Глад за старците преди 3 години
Вчера срещнах г-н Георги Ганев - новия председател на бюджетната комисия на НС.Питах го защо пенсионерите с 300 лв пенсия няма да вземат еднократна добавка от 120 лв за храна, а тези с 300 лв и една стотинка ще вземат.Отговорът беше - Запознат съм с проблема, но не ме е еня!Изводите всеки да си ги направи сам!