Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори

„От г-н Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек“
24 апр 2021 07:45, Елка Василева
233
Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори
Снимка: архив, БГНЕС

Вървим с бърза скорост към предсрочни избори. Ние сме готови за избори. Но от гледна точка на страната нещата не стоят така. Това ще бъде тежка политическа грешка. Това заяви Йордан Цонев от ДПС пред БНТ.

Според него темата "Росенец" е доказателство, че ще има предсрочни избори.

"Появили се тази тема, значи идват избори. Ако ни поканят на разговори, ще седнем да говорим, досега не са ни канили. Ние от 4 години говорим, призоваваме за диалог и казваме, че българският политически живот е в криза, защото няма никакъв диалог между политическите субекти", каза Йордан Цонев.

Още по темата

По думите му понякога след нов избор се сменят противниците и съюзниците и ако погледнем към Европа, това е нормална практика.

Той допълни, че ДПС ще подкрепи тази промяна, без да участва в управлението.

"Трите партии очевидно нямат достатъчно, за да съставят кабинет. Ние казваме, че ще ги подкрепим по определени политики. ГЕРБ е токсична партия, защото всяка партия, която приеме във властта, прегръща я и след това изчезва", коментира Йордан Цонев.

Той коментира отсъствието на Делян Пеевски от листите на ДПС така: "Всички наши структури номинираха Пеевски, но след това господин Пеевски ни уведоми, че неговото лично решение е да не участва в изборите и да не бъде кандидат за депутат. Това е личен избор на господин Пеевски."

"От господин Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек, шоумен, но знам също така, че той последните години не се е чувал и виждал със Слави Трифонов", каза още Йордан Цонев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
5
 
6
 
! Отговори
Успокойте се! преди 3 години
ВОЙНА НЯМА ДА ИМА!Просто Ердоган ще даде път на бежанците от Сирия и Анадола към България и...проблема ще се реши безболезнено!Има място и земя за всички , желаещи да се трудят!
110
0
 
5
 
! Отговори
До до 108 преди 3 години
Бях ти отговорил.Изтриха го.
109
1
 
20
 
! Отговори
До 112 преди 3 години
Защо не се ппедупреждава НСО ако има протести пред къщи на други хора???? Например - чувалите и ковчезите пред къщата на ББ??? ЗАЩО САМО ЗА ДОГАН СЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА НСО И ПРЕЗИДЕНТА???ЯВНО ДОГАН/КГБ/ Е СВЕЩЕНА КРАВА В БЪЛГАРИЯ!!! НЕДОСЕГАЕМ Е!!!
108
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е,че гербавите оттекоха в канала,а след тях и ДПС.Да се изчистим от токсичните партии веднъж и завинаги.
107
1
 
16
 
! Отговори
Слави=ДПС преди 3 години
Щом и тия се плашат от ИТН задето са смели, почтени и успели с честен труд, значи ИТН са на прав път.ИТН са продукт на ДПС, как ще ги уплашат ?!
106
1
 
7
 
! Отговори
ДО 102 преди 3 години
ОСЪЗНАЙТЕ СЕВ НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, АКО 10 ГОДИНИ НЕ СИ ЖИВЯЛ В СТРАНАТА ЗА ПОСТОЯННО, НЯМАШ ПРАВО ДА ГЛАСУВАШ ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ...Затова, ако казусите са спорни или противоречиви с българските закони, се отнасяш към европейския съд и практиките на ЕС. Не е редно шепа тарикати да правят всички на луди.
105
2
 
14
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
Когато грубо се потъпква Конституцията и законите на страната ---ВЪРВИ СЕ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!ЯВНО , ЕНЕРГИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ , ОТ РУСИЯ СЪСИПВА БЪДЕЩЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ У НАС!ТЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА ПРОСТЯТ НА ГЕРБ , ЧЕ ИМ СЪСИПАХА РУСКАТА ПАНИЧКА С ПО МИЯ!
104
1
 
17
 
! Отговори
Слави Пъпеша преди 3 години
Слави уреди на ДПС с новия Изборен кодекс пълно мнозинство
103
1
 
19
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
ВЕЧЕ СЕ РАЗКРИХА. СЛАВИ= ДПС = КГБ!!!
102
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво от това,ако президентът е бил предупреден?Той е главнокомандващ на въоръжените сили и трябва да е готов за реакция,ако стане патаклама.
101
0
 
15
 
! Отговори
За 98 преди 3 години
Относно район чужбина с какво точно би трябвало да се занимават депутатите избрани от район чужбина?И на какво основание те ще имат правото да гласуват за решения засягащи живота на българите в България?
100
0
 
11
 
! Отговори
До 115 преди 3 години
Е то така става просто СЦЕНКА ОТ ТЕАТЪР!!! Сценаристи, сър!
99
0
 
2
 
! Отговори
До до 108 преди 3 години
Не е само един град.Напиши например коя е Каролина Кьолер,на кой е половинка?И как беше избрана и защо се отказа от депутатството и в полза на Кой?
98
4
 
8
 
! Отговори
Слави=ДПС преди 3 години
Щом Цонев го казва, значи така ще бъде !
97
1
 
15
 
! Отговори
Освен преди 3 години
Освен ПРИКАЗКИ за токсичност - какво още умеят ДПС И ИТН??? Дори ЕДНАКВО говорят!!! Явно инструкциите идват от ЕДНО И СЪЩО място!!! ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗАЩО САМО ПЛЯМПАТЕ??? Е те така се създава УСЕЩАНЕ за какво ли не!
96
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВчераНормално е да се предупреди НСО. Иначе са възможни непредсказуеми реакции и въпроси - к'о 'тана ся?!
95
2
 
12
 
! Отговори
Няма лошо! преди 3 години
Изборите бяха чудесни, защото чалгарите показаха истинското интелектуално ниво на ,не случайно най-бедната нация в ЕС. Заключение: Всички сме интелектуалци...
94
1
 
10
 
! Отговори
Вчера преди 3 години
ИЗЛЕЗЕ ИНФО ПО ТВ , ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ И НСО СА БИЛИ ППЕДУПРЕДЕНИ ЗА АКЦИЯТА В РОСЕНЕЦ ОТ ХРИСТО ИВАНОВ.
93
2
 
9
 
! Отговори
999 преди 3 години
По делата им ще ги познаете. Не по песните и думите!!! И Т Н ПРЕДАВАТ БГ НА РУСИЯ И ТУРЦИЯ И ТЕ ЩЕ СИ Я ПОДЕЛЯТ СПРАВЕДЛИВО. СЕВЕРНА ЗА РЕСИЯ. ЮЖНА ЗА ТУРЦИЯ. МАЛКО ЩЕ ИМАТ ДЖАФКАНЕ ЗА БУРГАС АМА ТОЙ ОТИВА ЗА РУСИЯ ЗАЕДНО С РОСЕНЕЦ.
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 108 Кажи града!