БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов

ИТН хвърлят държавата в хаос, се чете в позиция на ИБ на столетницата
Обновена: 26 апр 2021 18:12 | 26 апр 2021 17:30, Красимир Ангелов
251
БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП излезе с официална позиция след проведеното днес заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
"С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради модела Борисов. От партията "Има такъв народ" хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ", се чете в позицията на социалистите.

Според тях отказът “да подкрепят мораториума даде възможност Борисов да се окопае във властта”.

"Връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с осигуряване на средства за здраве, икономика и социални мерки. Действията му блокират приемане на Плана за възстановяване и устойчивост.
 
Целят единствено промени в Изборния кодекс за овладяване на ЦИК и увеличаване на секциите в чужбина, с което помагат на ДПС", смятат от ИБ на БСП.

"Промяната се оказа подмяна. Задкулисието се прероди в нов образ", завършва позицията на ръководството на БСП.

Как реагираха депутатите, след като Трифонов обяви, че ще върне мандата, вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малеее и БСП и Герб вече газ пикаят,това да имаш 70 милиарда лева пари от Европа и един Чешит като Трифонов който в момента а и за в бъдеще да държи всички козове в неговите ръце направо ги побърква!
109
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгаря мислеше че ще на 4-то или 5-то място и само ще плюе отстрани както винаги е правил. Сега когато се оказа в позицията на човек от който нещо зависи се покри като мишка, защото знае че капацитета му е на клоун и ***. Да плюеш отстрани е най лесно и всеки го може.
108
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Славиту влезе в политиката?Там или управляваш или си опозиция.Той искаше да има 20 депутата и да вият като пироговски линейки простотии от трибуната,и после в студиото(колко са велики)Мажоритарен вот-да бе,да.Българите вчужбина(дори закона не промениха)Ей,т'ва е-чалга майна.
107
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязахте ли не само Герб ами и Бсп ревнаха срещу Трифонов значи през всичките тези години са били в комбина явно
106
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не Корни, Слави доказа пред целия народ, че колкото и да се пънете с Баце и Сокола, неможе да го вкарате в схемите и порочните си кръгове, от това Ви е страх, знаеме че е така и с удоволствие ще гласуваме отново за ИТН
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май БСП криво си правят сметката. Явно искат да изместят "Има такъв народ" като опозицията на мутрите, която хората разпознават най-много като такава. Това БСП трябва да го оставят за след отстраняването на мутрите от властта. Не трябва да има разцеплените на антимутренските партии, докато не се извърши демутризация на България.
104
3
 
4
 
! Отговори
Прилики случайни преди 2 години
Бацун и дългун се разболяха по едно и също време(след резултатите)Дават само фейс-изявления,гледат лошо и карат джип,не искат да са министър-председатели.Какво чакате единия да тръгне срещу другия ли?Тука кюлчета хвърчат.
103
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво трябваше да направи Трифонов,да се гушне с вас хората Опоскали всичко построено от нас и бащите ни преди промените,или пък трябваше да се прегърне с ГЕРБ партията която от влизането ни в ЕС досега ударно"усвоява"всички пари които получаваме от там?Политическото му бъдеще ако иска да има такова е, ДАЛЕЧ от партии като БСП,ГЕРБ и ДПС!
102
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не точно обратното сестро при следващите избори Слави Трифонов ще е с пълно мнозинство не само Герб ми и Бсп ще са, вън от играта то май и двете сте от едно и също тесто 30 години ни доведохте до тоя хал
101
11
 
8
 
! Отговори
Tuto Morto преди 2 години
Слави, мълчейки каза много неща. Каза, че с корумпирани, компрометирани и алчни индивиди промяна няма да има.Това е най правилния ход, но може би не най-благоприятния за момента! Каза ви, че ще трябва по-голяма подкрепа за да се осъществи истинска промяна! И ще я има!А страхливците *** по цял ден от телевизора! Някои даже от хола си!
100
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да е жив и здрав ББ още 3 мандата да ни води .
99
1
 
6
 
! Отговори
а бе,човек преди 2 години
До ГражданинТук не става дума за коалиции и управление!Модерната политика им е последния дерт!Става дума за лапане на евросредства!Друго не разбирам,адвокатина се тика за премиер,та опищя орталъка,а не го правят!?Защо???
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ицката лодкаря, знае ли майка му как се е борила за другаря доган преди години мммм
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забрана на всички партии. Само така ще се оправим. Друг изход няма.
96
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бачо РашоЕдинственото което направиха сестра галева, татяна мултигрупова, корнела техноимпексова и гологлавия чалгар е да позволят в Турция да се гласува чрез писма, дето ще добавят над 200 хиляди гласа за ДПСЧестито
95
0
 
2
 
! Отговори
Сараите преди 2 години
Море Сокол пие вода на Ардаро, Яне, Яне ле бело гърло....
94
4
 
8
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Хитрата червена лисица останала разочарована,че дългия пор се отказал заедно с нея да преследват коча,на който м,дите все по силно се клатели и аха щели да им паднат в устата?!За хиляден път се убеждавам,че освен ГЕРБ,Патриотите и ДПС,останалото е пълен сбирток от аматьори,крадци начело със столетницата!!А 85%вите чалгари ако още не са се убедили,че не трябва да настъпват повече червени и всякакви други мотики,да пробват и на следващите избори,дъл ша умрът за едното густо анти Борисов?!
93
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко Филията, Славчо Мартеницата и Корни Ездачката, ха - ха - ха - ха - ха - ха - ха - ха - ха - ха!
92
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 94Какво по дяволите ...
91
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито ГЕРБ, нито ти ше си във властта мааааааа