БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов

ИТН хвърлят държавата в хаос, се чете в позиция на ИБ на столетницата
Обновена: 26 апр 2021 18:12 | 26 апр 2021 17:30, Красимир Ангелов
251
БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП излезе с официална позиция след проведеното днес заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
"С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради модела Борисов. От партията "Има такъв народ" хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ", се чете в позицията на социалистите.

Според тях отказът “да подкрепят мораториума даде възможност Борисов да се окопае във властта”.

"Връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с осигуряване на средства за здраве, икономика и социални мерки. Действията му блокират приемане на Плана за възстановяване и устойчивост.
 
Целят единствено промени в Изборния кодекс за овладяване на ЦИК и увеличаване на секциите в чужбина, с което помагат на ДПС", смятат от ИБ на БСП.

"Промяната се оказа подмяна. Задкулисието се прероди в нов образ", завършва позицията на ръководството на БСП.

Как реагираха депутатите, след като Трифонов обяви, че ще върне мандата, вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжец ...излъга 500 000 човека ,а за другите че да колкото ДПС )
129
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Ще го кажа пак. Щом има рев на БСП и герб, а троловете им са налазили всички сайтове Слави ми става все по симпатичен. На нови избори след служебен кабинет и запор на парите на герб ще са под 5 процента. Браво, че не се яърза на 10те депутата на Борисов.
128
13
 
9
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Почвам да си мисля, че СлаФчо е поредната патеричка на Мутрафоня. Единственият, които има интерес от нови избори е Мутрафоня. Никой друг. Май цялата война между Шайката ГЕРБ и СлаФчовите шегобийци е била театро.
127
9
 
9
 
! Отговори
Е права е Нинова преди 2 години
Слави можеше да стане национален герой!!!! Но явно потвърждава се мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!
126
7
 
2
 
! Отговори
Муни преди 2 години
Бойко дойде и бащи време Вън и долу ГЕРБ- ПОЧИТАТЕЛ *** ИМА ТАКЪВ НАРОД
125
5
 
7
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Едбете се в дгъ3ъ.НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕГРРБ
124
4
 
16
 
! Отговори
Най-ценното преди 2 години
Тошко Африкански изтърва лелеяната заплатка.
123
4
 
2
 
! Отговори
Ди122 преди 2 години
Обяснявам ти като за м'***:Нито Герб нито БСП могат да минат без Него,всъщност мога ако се прегърнат взаимно, което не е изключено но с това и двете партии ПРИЛЮЧВАТ! Предполагам сега вече вдяваш кой държи Козовете!Точно за това те просто се изриват след като знаят какви пари има да усвоява България от Европа а те не са факторът!
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можем скоро да очакваме че Българския народ ще прелисти страницата на носталгичния комунизъм и да продължи напред.
121
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив, ако беше се съгласил на коалиция с БСП или ДПС, точно тогава щеше да се впише в досегашния модел.Единствен шанс за България е служебно правителство, промяна в изборния закон и в НС да влязат над 50% хора, които не са комунисти - ГРОБ, БСП и ДПС.Иначе пак с тия - няма шанс.
120
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне рошавия Тошко излезе два-три пъти на трибуната.Скоро няма да му се отдаде.Накефи се.
119
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да чу Слави като лидер?Програмата му,финансова,енергийна,образователна,здравна..Как избирате нещо,което не знаете какво е,само по опаковката?"Ку-ку-ру-ку"вафла чудо...за 10 ст.
118
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а днешния ден Комунистите скриват от населението новината за зловещата ядрена катастрофа, което нанася на страната ни безброй жертви в бъдеще време. Това е лицето на истинските болшевики и антиБългари.
117
6
 
13
 
! Отговори
Ниновице: преди 2 години
Видяхме ви ВИЕ от БСП(к)как управлявахте,и видяхме вашият МОДЕЛ?Спреха ни всички пари и инвестиций от Европата.За Техноимпекса и Булгартабака нищо нема да ти кажа...Ти си знаеш.
116
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На практика "Има такъв народ" са единствената нова партия в парламента, но имат само 51 депутати. "Изправи се! Мутри вън!" имат стари муцуни - Татяна Дончева и Мая Манолова. Демократична България са все стари муцуни - ДСБ на Иван Костов и Христо Иванов, бивш министър от правителството на мутрите.
115
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В топ 3 на най-подлизурските и сластни интервюта с Боку е това на Слави.И вие чакате да разгради модела.Все едно Хекимян(и той в топ 3) да не го излъчи от болницата с къси сини *** и синя тениска да ни се кара-20мин.
114
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега важното е да не могат мутрите отново да фалшифицират изборите.
113
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви козове държи Чалгаря?Нещо не разбирам с 50 депутата има просто двойна девятка,даже и вале няма.Хайде като има козове...да цака,де.Бързо свърши.
112
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави правилно отказва да прави правителство, което да е зависимо от БСП, ДПС, ГЕРБ и останалите партии. Това беше логично и правилно решение.Само мутрите се пробваха да са отново във властта, но разбраха, че всички са против тях и върнаха мандата след напразни напъни.
111
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Дългия, нема какво да им се обяснява, и 3-те партии са се доказали във времето като корумпирани, работещи срещу интересите на обикновенните хора, така че тотален игнор и на ГЕРБ и на БСП и на ДПС