Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата

Той коментира случващото се във Facebook
Обновена: 28 апр 2021 14:16 | 28 апр 2021 14:15, Нели Христова
466
Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов направи коментар на днешните събития. По думите му, днес от ГЕРБ, БСП и ДПС са показали защо "Има такъв народ" е трябвало да върне мандата.

Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: “Има такъв народ” върна мандата за съставяне на правителство. И второ: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо “Има такъв народ” трябваше да върне мандата" - написа Трифонов във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
1
 
21
 
! Отговори
Петю преди 3 години
На следващите избори ДПС като има 60 депутати да не се чудите какво стана.
309
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със Слави си приличаме, винаги си намираме оправдания да не свършваме дадена работа, Не е лесно повярвай ми. Само не разбрах защо не е женен. Това качество е полезно в брака, да се възползва от умения си а да не се услушва.
308
2
 
18
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Гласуваш за Трифонов-получаваш Доган това е.
307
3
 
13
 
! Отговори
Радев е страхливец! преди 3 години
Твърдите, че 2-3 милиона били гласували за него. Да направи партия!!! Но той иска да си кротува в президентството, да получава огромната заплата за нищо и да обикаля света с неговата Дулцинея.
306
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев надроби тази каша. Станахме заложници на неговата лична неприкрита омраза към Борисов.
305
3
 
21
 
! Отговори
Чалга шоу преди 3 години
Скрий се, бе страхливец! Имай малко срам! Показа пълно неуважение към хората, които ти гласуваха доверие. Колкото до другите, от години са превключили на други канали и не гледат твоето чалга-шоу.
304
5
 
26
 
! Отговори
Булит преди 3 години
Славуцо,по-добре изчезни от политическия хоризонт.Не ставаш за нищо.Чудя се как искаш от народа да ти се довери.Ти какво му предложи на тоя народ?Мълчание,мълчание,мълчание.Мислиш си че с тази загадъчност,ние ще се превъзнесем по теб?Много сгреши.Надявам се повече да не видя твоите кокошкари в парламента.А ако си истински мъж,откажи се от депутатската заплата,а най-добре от депутатското място.Не ги заслужаваш.А и си богат,имаш пари.
303
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгаря мишок видя ли защо хората вече няма да гласуват за него.......? Защото е мишок!
302
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пъпеш,през ФБ ли ще ни управляваш бе ?!Покажи се ,недъгав шуте !
301
4
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Гледах му Видеото - Изглежда е получил Психично Разстройство - Звънни на някой Психиатър брат,Имаш нужда от медицинско лечениеХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
300
11
 
26
 
! Отговори
До 321 преди 3 години
Не съм ***,колега ! Нито съм гласувал за ГЕРБ на тези избори,но на следващите ще гласувам именно за тях !Очевадно е защо !!!
299
4
 
26
 
! Отговори
Хей преди 3 години
Тоя *** Слави какво мисли? Той обижда и подиграва тия хора постоянно, не иска дори да разговаря с тях и после: ама защо не ме подкрепиха?. С една дума-- аз съм по- умен от всички вас, вие сте ***, престъпници и т.н. ,но трябва да подкрепите моите предложения.
298
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя сайт гербавите *** са го превзели окончателно..
297
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво са показали бе,н?щастник?! До кога ще си играете с народа бе?! Какво чакаш? 60% ? М? Избори през 6 месеца?! Като не искаш подкрепа и коалиция -изчезвай ! Води си сам н***сраната си телевизия ! Може ли един месец да се занимавате с изборен кодекс,а до преди изборите да грачите и лаете за болезнените теми-пандемия,мерки,ваксинация,бедност,смъртност,свобода на словото ? Къде отидоха тези ВИ приоритети!? Защо не работите по тях? Че и започнахте да НЕ работите,а виехте срещу Борисов ? Н?годник !
296
3
 
19
 
! Отговори
Селянин преди 3 години
Славуца е повърхностен тип без никакви икономически план за напредъка на България,Мажоритарни избори, електронно гласуване ,секции в чужбина,пълни безсмислици!Животновъдството е в криза ,за 30год.От 14млн.животни паднаха на 1млн.овце,400хил.крави,650 хил.***,270хил.козиНасажденията с лозя от 1,8млн.декара на 600хил.Няма да е далечно времето когато ще остане само зърнопроизводството!
295
2
 
23
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
следващите избори , дали ще се подлъжат хората да гласуват за учиндолския с бандата умници сценаристи. айде нема нужда, да идват следващите
294
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до С. ТрифоновДО ПРАГМАТИКА- ЗАЩО НЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ДЕПУТАТ
293
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лъжи лъжи и пак лъжиМЕТЕЖА ГО ЗАПОЧНА МЕКЕРЕТО РАДЕФФФ. И КАТО МУ СВЪРШИ МАНДАТА ГЕШЕВ МОЖЕ ДА МУ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ В БГ
292
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно Слави, требва да се научат 3-те партийки, развали им политическата идилия, сега ще те изкарат по черен и от дявола :)))
291
2
 
14
 
! Отговори
шопен преди 3 години
айдее,и на тоя пишман политик другите са му виновни,мииии,живота е борба,покажи какво можеш, докажи че си точният човек,защитавай интересите на НАРОДА,И СЕГА ПО ФЕЙСБУК ЛИ ЩЕ НИ РАБОТИШ,ДА,АМА НЕ,ТОВА НЕ ВИ Е СЦЕНАТА,С ИДОЛА ТАМ В ДЪНОТО.но поне разбрахме кои сте и кои стоят зад вас