Сиди за ДБ: Отварят пътя на Ердоган в България

Единственият, който печелил - ДПС
Обновена: 30 апр 2021 06:57 | 29 апр 2021 22:21, Екип на Bulgaria On Air
127

Лидерът на ВМРО и министър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов призова с отворено писмо президента Румен Радев да наложи вето на промените в Изборния кодекс. Поводът е гласуваните промени в Избирателния кодекс, които премахват ограничението на броя секции в Турция.

"Връщането на положение от преди 2016 г. ще го види същото. Не разбираме упорството, защо трябва да се връщаме назад? Защото едни партии трябва да платят цената за "Росенец".  Лъсна вече договорката на "Демократична  България". То се вижда и в гласуването. Това, което "Демократична България" прави е скандално". Това заяви в Денят ON AIR Александър Сиди от ВМРО.

Сиди изрази още недоволство от случващото на заседанията на Народното събрание.

"Новите политически субекти - те направиха няколко простички неща - дадоха ЦИК на президента, вдигнаха си заплатите и отстраниха ВМРО от избирателните администрация. Това е само срещу нашата организация, Това е див реваншизъм, те не искат да помогнат на хората. И ако до вчера бяха сатирично шоу - вече са политици и трябва да носят отговорност. Те вече са от другата страна на барикадата", каза още в ефира на Bulgaria ON AIR Александър Сиди.

От партията, която остана извън парламента след вота на 4 април, атакуват приетите промени в Изборния кодекс, с обвинения към конкретни политически групи.

"Можеха да направят много неща, те не искат. Те искаха да отворят пътя на Ердоган в България и това беше цената за "Росенец". Единственият, който печели е ДПС, никой друг.", категоричен е Сиди.

При евентуални предсрочни избори, от ВМРО са готови на разговори и с други политически групи.

"Ако има предсрочни избори, ще водим политически разговори. Възможни са разговори със всички партии, само не и ДПС", допълни той.

И се закани, че оттук нататък, ВМРО може да прави много неща, ще затваря улици и пътища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: ВМРОСиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с безбройните секции в чужбина е национално предателство. Целта им явно е да обслужват чужди интереси, а не интересите на народа.
36
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бНе обиждай българите, ДПС са преляли гласове в партията на Слави!Гласувайте за БСП и ОП да се присъединят към БСП или ГЕРБ!
35
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАбе гледай си работата ,в тези държави извън ЕС, гласуват не повече от 3 000 до 5 000 българина,останалото са гласовете от Турция!ЕС ограничи със закон хора от държави извън ЕС да гласуват и да определят бъдещето на ЕС!С какво са превилигоровани турците?Оказа се,че най-българофилската партия е БСП и ОП!
34
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДБ и Слави предадоха българите, един ден ща ги съдят за това престъпление
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББКакви нови? ИНТ са хора на ДПС!
32
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименхаха...ама черепа викаш...той ограбваше нас бедните бре,...кой създаде и обслужваше черепа...ами менда и влади бре...с домувсчиев си менкаха бележки договори за милиони ...от нашите пари...менда го обслужваше със закони и герб...всеки може да го провери...черепа каза и извади документи как е плащал на борисов и влади...не на новите,над 700 милиона данъци му опростихте като си взехте комисионните бре...кой ви вярва?копаете дъното...Съд...Строг...отнемане на имущество...ЕС ..Изход
31
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За другата седмица е настрочен протест пред парламента на 04.05 от 12 часа с тема опитите за преврат в Българиямот мутрочалгарите и техните патерици от ДБ и Манолова.
30
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можем да кажем, че България е под двоен обстрел, дори под многоброен такъв. От една страна, черепа си купува чалгаларията и има намерение,тя да го върне, оневинен и властен, готов за нови кражби от държавата, от друга, Русия усилено вършее с петата си колона у нас, Ердоган си прави сметки за нас, от трета страна и не на последно място, нашите алчни и продажни клоуни от пропадналото шоу, се готвят, да бъдат бъдешите милиардери,с крадени пари от държавата ни, която смятат да направят диктатура.
29
6
 
15
 
! Отговори
1 преди 3 години
Видяхме като бяхте във властта, държахте се като опозижия и само лапкахте и слушкахте. Същите *** сте и вие.
28
15
 
15
 
! Отговори
б преди 3 години
Ще видиш юли месец, дали народът е изхвърлил ВМРО. Те и комунистите са единствените партии, просъществували повече от 100 години. И БЗНС не оцеля през демокрацията. Но народът вече прогледна и псевдопатриотарството на чалгаря ще бъде наказано. Проблемът е, че сега ДПС съвсем ще намали процентът на българските партии,които са малко над прага. Заради предателите, които сами си избрахте! За допреди 10 бих го оприличил на фантастика, а вече е факт. Но с *** и антибългари в парламента е така!
27
12
 
14
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименхаха ...и си мислите,че някои ви вярва...вие потурчихте България...не буквално...няма опасност..членове на Нато и ЕС...САЩ не биха го позволили..плашите хората и турци и българи...превръщате ги във врагове за да сте на власт и крадете,времето ви свърши...децата ни обиколили света не можете излъжете..без ограничинията щеше да има още 6 да 6 секции в турция..а във Великобритания над 50,ограничихте българите...за пари.."протестиращите" да се заемат с вас и придобивките ви...финанси..
26
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не "било", НАИСТИНА с тия нови секции набутват ДПС и Слави.И Слави като гледам не реагира на това ново потурчване. Даже се кефи.
25
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората не са глупави и не случайно изхвърлиха ВМРО, които за толкова години не направиха нищо. Няма какво да реват.
24
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе войвода отиде у реката, симпатичната водеща го гледаше като изкопаемо Сиди :)) Обаче не успя да го изкара извън релси, просто ония с и е парапитек :))
23
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО 4 години крепеше пудела на Ердоган - Борисов, а правителството им плащаше милиони студен резерв на Доган и си затваряше очите за палата му на Росенец. Сега изведнъж някакъв *** с името Сиди решил, че е голям българин и патриот. Айде нема нужда, ВМРО право към бунището на историята.
22
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо всички медии продължават да дават трибуна на тези незначителни *** на мафията от ВМРО?
21
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти, евреино! Ок ли си да те заклеймим като ционист, да ти сложиш жълтата звезда, която да не можеш да сваляш и да ти забраним да гласуваш?!
20
5
 
23
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До анонимен 22,Да си гласуват в Турция за Ердоган или там който им кефне, ама тези, дето са се изселили в Турция особено, не трябва да имат право на глас на българските избори, разбира се! Значи руснаците, живеещи в Прибалтийските държави, нямат право на глас на изборите в същите тези държави, а ние сме дали право на глас, не само на турците, живеещи в България, ами даже и на тези, дето са се изселили в Турция! Нали нали прозападнонастоените викаха да вземаме пример от Прибалтика- ами айде де!
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моята любимка се опита да провокира Сиди, ама ония беше в транс :)) Обвиняват ДБ вече, не си спомнят парапитеците как дрънкаха тенджери пред Тошето, дето въобще не им обърна внимание :)) Били ниски доходите на хората, все си мислех, че сме най-развитата държава в ЕС :))
18
10
 
17
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Клоун и Псевдо-Патриот е този с българското име Сиди!!!