НФСБ зове: На тези избори патриотите обединени

Партията на Симеонов за общ национален патриотичен форум
30 апр 2021 14:43, Елка Василева
184
НФСБ зове: На тези избори патриотите обединени
Снимка: архив, БГНЕС

Патриотите да се явят обединени на тези избори, призова Националният фронт за спасение на България.

НФСБ зове ВМРО да се противопоставят на "опасните за демокрацията действия на новите улични диктатори и да дадат отпор на пошлостта и чалгизацията в политиката".

От фронта определят промените в Изборния кодекс като скандални и даващи лост на влияние на Турция за намеса в решенията на българския Парламент.

„Преди шест века разединението предаде страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и сега – през 2021 г.?
 
Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април.
 
Затова от НФСБ призоваваме: На тези избори Патриотите трябва да се явим обединени!
 
Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!
 
Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!
 
Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено  чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!
 
Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!
 
Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!“, заявиха от НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
2
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
До 151Ааа,не! Без тоя!
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подледен шанс и за Бялата Златка да хване влака.
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли хора които мислят,че уличните и шоу партии искат да управляват? Номерът на реформаторския блок. Взимат постове и са в опозиция,плюс лансират лобистки закони да папкат и от кримки да не ги закача прокурор.
127
5
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Тая дори и да се обединят Дебелия,Симеонов,Магарешки и Волен пак няма да съберат 4% .На Българина патерици нему трябват !!!Ще дойдат такива времена ,че и с Тиквун да се обединят пак няма да влезнат в парламента !!!
126
3
 
3
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
***, който с когото иска - да се обединява. Вас какво ви боли? Вие си гласувайте за вашите!
125
4
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
другарко министер в оставка на външните работи,ката ден плачеше,че македонците ,използвали езике на омразата,срещу България,сего това действие,на лъжепатриота балевски,какво е,не е ли език на омразата.
124
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези пък, пак изтупаха от нафталина някакви глупости за сл.абоумни. Пак някакви турци ги гонят. Ако не са тези турци, ги гонят.
123
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПАТРИОТИ АКО СТЕ ПАТРИОТИ НЕ СЕ ЯВЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ВЪОБЩЕ И ПОДКРЕПЕТЕ НЯКОЙ КАНДИДАТ КОЙТО ЩЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА ДА НЕ Е ОТ ДПС,БСП ГЕРБ ИЛИ МУТРЕСИ ВЪН.
122
5
 
0
 
! Отговори
точно обратното преди 2 години
До Този80% ОТ РУСОФИЛИТЕ СА БЪЛГАРИ,А 20% СА РУСНАЦИ!:)))))))))))
121
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурен сьм , че ще ги обедини участието им извьн парламента
120
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като показаха предателската си същност, сега да са настрана, и да не цапат политическото пространство
119
8
 
3
 
! Отговори
Факти : преди 2 години
До разбрал1. Спряха коварната Истнбулска конвенция.2. Спряха опасната Конвенция за бежанците.3. Настояваха и се прие необходимоста от ограда на границата с Турция, която за съжаление и заради чукундура Валери не се направи както трябва.4. Ограничиха гласуването в Турция чрез ограничаването броя на секциите и ЛИЧНО попълване на декларациите.5. Въпреки задкулисната каолиция на ГРОБ с ДПС значително ограничиха участието на кадри на ДПС в централната власт.6. Категорично и последователно се противопоставят на антибългарската политика на управляващите вСев.Македония сръбски еничари и в
118
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха демек Волене,Каракачанов...моля ви бре да съм ви шеф..."патриотично"обещавам да наритам още една бабичка незнаеща къде се намира, и нова "стена" ще осребря..."патриотично"бре
117
5
 
0
 
! Отговори
Дори и да е така. преди 2 години
Обединява общият ни вековен враг, Турция !
116
8
 
3
 
! Отговори
да ви е ясно преди 2 години
Докато има етническа партия ДуПиСе, трябва да има и обединени патриотични партии в парламента.
115
4
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Каракачанов е гръцки п ом ак
114
8
 
4
 
! Отговори
Този преди 2 години
т. ъпанар трябва да престане с приказките си против Русия ! Някой трябва да му набие в дебелата чутура факта, че 80% от БЪЛГАРИТЕ са РУСОФИЛИ !!!
113
4
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Патриоти? Каракачанов е гръцки ***, а Сиди е евреин. Откога евреите и гърците(етиопски евреи) станаха български патриоти? ВМРО е окупирано от евреи. Факт !
112
2
 
1
 
! Отговори
Хубово. Но ти преди 2 години
*** чукундурино, трябва да се затвориш устата и да ни си показваш наглата мутра по медиите (и в твоята ТВ включитилно) !
111
4
 
2
 
! Отговори
Весо тимаджия преди 2 години
Ей балъци.пак гласувайте за мен. Ще ви сипя