Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава

Новите партии в Народното събрание са не само недомислени
1 май 2021 20:55, Нели Христова
200
Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава
Снимка: БГНЕС

 „Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NovaNews, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му част от действията на новите партии в Народното събрание са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространство - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов и допълни, че целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 хиляди души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото Народно събрание няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той не веднъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

„Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % - партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в Народното събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народното събрание“, заключи Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
0
 
! Отговори
Корморандо преди 2 години
И последно с ВМРО или с Възраждане ще правиш коалиция.
145
1
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Така ли бе Валерка,огминава казваш!Ако небеше те търпял цели 4 години сега ти щеше да си минало!Е честито!Вече си в миналото!
144
11
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
БЪЛГАРИ ВДИГНЕТЕ СЕ ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА АКО НЕ ИСКАТЕ СРЕД НАС И НАШЕТО ОБЩЕСТВО ДА ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ.НИКОГА НЕ СЪМ СИ МИСЛИЛ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ НО ЩЕ ГО НАПРАВЯ ЗАЩОТО Е ПЪЛНО С БАНДЮТИ. В НЕГОВАТА ПАРТИЯ НЯМА НИТО ЕДИН БАНДИТ !ПОДКРЕПЕТЕ НАШЕТО МОМЧЕ - СЛАВИ !
143
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави ще смаже бойко болгароубиецът!
142
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далавери симеонов парламент повече няма да види!
141
11
 
25
 
! Отговори
999 преди 2 години
Славчо го бутат напред с много пари тези, които стоят зад него и това НЕ е българският народ, а ДПС, които ЕДИНСТВЕНО имат полза от вече гласуваното в парламента. А Ива Митева е от Разград! и е бившата секретарка на Христо Бисеров!!! Доган е умен и хитър неприятел на България с неговата Етническа партия, колкото и да се маскира това с 3ма членове - българи # агенти на ДС.
140
6
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ТАЗИ СТАТИЯ Я ПУСКАТ ВТОРИ ПЪТ. ЦЕЛТА Е - ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ, ДА СЕ СКАРАТ КАКТО ПАТРИОТИТЕ ПОМЕЖДУ ИМ, ТАКА И С ГЕРБ - ПОЛЗАТА Е ЗА ДПС!!!!. / ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВЪРШЕЯТ В ДЪРЖАВАТА , А " УМНИТЕ" БЪЛГАРИ ОТ ИТН ИМ ГЛАСУВАХА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ./
139
2
 
22
 
! Отговори
eйии преди 2 години
Голям кеф ми е,че тоя "патрЕот" плюс агент Иван и сбъркания атакист са отвън!Сега ако може да изритаме и ДПС цена няма да има!
138
2
 
24
 
! Отговори
От кога преди 2 години
Маалиийй... ! От кога Винкелът стана противник на Боко?
137
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Развързан кап-т!Ако не се беше лепнал към ББ, щеше ли да е вицепремиер? А като му духнаха под опашката, щеше ли да уреди креватницата се на този пост, че и министерство на туризма да й дадат?Арогантен, гн усен с шепа крайморски последователи.Край, далаверко, властта ще я гледаш през крив макарон.Хотели/мотели за гранични полицаи - свърши вече!Ще се СКАТаваш и пенявиш само в кабеларката си.
136
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак се тъкмят да лaпат!
135
15
 
14
 
! Отговори
Знае се! преди 2 години
Тези може и да идват от студио, но са се самоизградили, сами са създали себе си и състоянието си. И не е работа на някой, който започва бизнеса си с грабежи на национално имущество, с кражба на винкел, който с глупостта на група хора влиза в парламента и подкрепя партията на организираната престъпност, да дава оценка за онези от студиото.
134
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на "рицаят на тишината" пак му се иска да е във властта.....Валерка знаем, че ако гласуваме за "патриотите-келепирджии", гласуваме за Тиквата......
133
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До167Калинките си отиват.Идват торните бръмбари като Тошко Африкански
132
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите влязоха в Парламента под маската на нови( стари) лица.Скоростно унищожават спецпрокупатурата в услуга на криминалните мутромилионери.Необходимо е обединение на всички демократични сили срещу мутрочалгарите и хулиганстващите русофили
131
6
 
17
 
! Отговори
komitata преди 2 години
малеее Болшой театър ряпа да яде -Що не се явявавате самостоятелно на избори ами обикаляте е като махленки площадите -какъв нов полъх за привличане на коалицийки за влизане в парламента -всички коалиции трябва да бъдат забранени-само отделни партии и то ако сме парламентарна република -Президентската е най-добра -един да носи отговорност а не като сега циркаджии и точене на средства
130
16
 
20
 
! Отговори
Общ фронт преди 2 години
Не само патриотичните сили да се обединят. Необходим е общ фронт на всички демократични сили. Петър Стоянов, да защитим Обществения договор, който подписахме за евроатлантическата ни ориентация? Белгария е пред смъртна опасност! Ще позволим ли руските марионетки и техните олигархични под'логи да ни сменят посоката? Те бързат, защото знаят, че с европейските средства които ще се излетят България ще поеме необратими път на развитие. Тези 70 млр ще я преобразят. Да се обедини в отпор на подмяната
129
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашата мутренска ера отмина. И на мутренските калинки също.
128
49
 
8
 
! Отговори
Валери преди 2 години
Трябва да е в парламента.
127
5
 
28
 
! Отговори
Историк фарисей преди 2 години
Наблюдаваме началото на края на един народ, което се разгръща под мотото, че имало такъв народ.