Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава

Новите партии в Народното събрание са не само недомислени
1 май 2021 20:55, Нели Христова
200
Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава
Снимка: БГНЕС

 „Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NovaNews, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му част от действията на новите партии в Народното събрание са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространство - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов и допълни, че целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 хиляди души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото Народно събрание няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той не веднъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

„Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % - партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в Народното събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народното събрание“, заключи Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
11
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
Атака напусна патриотичния бардак. Ще се борим сами и ще спечелим.Валери се целува с турския посланик, а Красимир направи голяма услуга на ДПС като подари военните бази на ДПС.
85
2
 
12
 
! Отговори
преди 2 години
Прав е г-н. Симеонов за някои неща. Който не е видял организиран вот, той не знае на следващи избори с неограничени секции какво ще се случи. За няколко дни от парламента се видя само реваншизъм и интересчийство. Много гласове ще се преразпределят понеже някои хора не показаха здрав разум, а други алчнеят за власт.
84
7
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
Може и да отминава, а може и да не отминава.На Валерката е отминало времето.С такива като ВС и на Атака клоуна Бойко може и да иляди на власт.
83
2
 
9
 
! Отговори
Боби преди 2 години
На какво ли не са готови патриотите, само и само да са на власт. Ще управляват и с ДПС. Анти-ДПС кампанията им беше, за да привличат гласоподаватели.
82
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синът на Милко Балев,бивш първи секретар на партията БКП в Плевен и убиец на Политзатворници в лагера Белене безпричина ,а за удоволствие,подкрепяше ГЕРБ и Борисов единствено и само заради своите интереси.И сега,след като го изритаха от политиката,пак е в акция с думите:-дайте другари,пак да ми дадете.Абе ***,не ти ли е ясно ,че вече си политически труп,*** вмирисана.И пак плаши с Турция,плашипутарника му неден.
81
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Трапезните...патриоти са на привършване,защото трапеза...държавна няма да има.
80
5
 
18
 
! Отговори
:) преди 2 години
До Анонимен 81Бойко е на 60 години,къв Живков те гони!?И ерата на Бойко ще свърши когато ние,гласуващите за него,решим!Не по-рано!
79
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Валери бьрза да се дистанцира от - борисов за да не потъне сьс него Прави си сметка да е пак в парланентаМарешки вече изгоря
78
8
 
14
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха ха преди 2 години
Борисов ще спечели и следващите избори. И всички *** ще си изядът Г.... О
77
3
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Валери Симеонов създаде партия Атака в телевизия Скат и Волен Сидеров. Всичко тръгна от телевизия Скат, а Валери си направи собствена патриотична партия, която да лъже хората като Атака. После Волен се раздели с тях и си направи собствена телевизия. Изпокараха се Волен и Валери и се разделиха. После пак се събраха в патриотична коалиция, но сега се разделиха отново. Не се знае дали пак няма да се съберат, защото разделени няма никога да влязат в парламента.
76
3
 
13
 
! Отговори
ТАКА Е! преди 2 години
Ерата на Борисов може и да е свършила и загубата не е голяма, но започна ерата на Джо Байдън и враговете на ЕС и НАТО в България трябва да очакват големи неприятности, защото времето им изтече.
75
2
 
18
 
! Отговори
Альоша преди 2 години
Мафията организира протестите да промие мозъците на глупаците и ето резултатите..
74
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролчето, което виси и само чака някой да напише лош коментар за Борисов, и веднага цъка минуса, да се замисли колко жалък живот живее.
73
4
 
15
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Аз мислих че този е скочил с релсата на врата и вече го няма а той дошъл пак акъл да дава
72
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ще свърши като Живков, и без това вече и на годинки го гони.
71
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя взе ли си релсата ,като го изритаха.Да си я окачва и да се гмурка с нея в Бургаския залив.Иска му се отново да се ерчи пред бабите.Кръгъл ***.Щял да събира прошляци ,че да ги използва за трамплин. Абе луд умора няма.
70
6
 
12
 
! Отговори
77 преди 2 години
Какви "патриоти " са БНО и Възраждане , че ще се обединявате и с тях ? По добре предложете на Малинов и неговите "русофили" !
69
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На следващите избори ще гласувам за Йоло Денев!До сега не е откраднал нищо!
68
6
 
18
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
И ерата на патриотите отмина. Видяха хората що за патриоти са. Разпаднаха се и се изпокараха кой ще вземе повече пари от властта. Сега се нападат помежду си Волен, Валери и Красмир. Волен напада Красимир, че е сугувал на ДПС.
67
7
 
20
 
! Отговори
православен патриот преди 2 години
Така е , Валерка ! И твоята ера също приключва !