Биков отговори на Трифонов: Времето за аплодисменти свърши

Обновена: 4 май 2021 16:41 | 4 май 2021 16:38, Анисия Иванова
304
Биков отговори на Трифонов: Времето за аплодисменти свърши
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков отговори на лидера на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов и позицията му относно обвиненията от страна на ГЕРБ-СДС за краткия период, в който се приети промени в Изборния кодекс.

В профила си в социалната мрежа той е публикувал част от измененията от Изборния кодекс, приети през 2016 г. и пише:

Още по темата

"Това са измененията в Изборния кодекс, които парламентът приема преди изборите за президент през 2016 година. Няколко текста, които според Станислав Трифонов са минали набързо. Не знам как можеха да минат по-бавно при положение, че са чисто технически.

А Станислав Трифонов и воденото от него и Румен Радев ОФ, изтърбушиха целия Изборен кодекс за същото време.

Г-н Трифонов, времето за аплодисменти свърши. Кажете на господин Тошко да измисли някакъв по-оригинален статус, който да прикрие, това което правите и това, в което участвате. Поздрави!", написа той в профила си във Facebook.

По-рано отново в социалната мрежа лидерът на ИТН написа: „Нека припомним на коалицията ГЕРБ-СДС-Любен Дилов-син (последният е някакъв вариант на котката на Шрьодингер - хем не е от ГЕРБ и СДС, хем е) какво се случи 10 дена преди президентските избори на 6.11.2016 г.:

Следете датите. На 21.10.2016 г. в активен изборен период е внесен общ Законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Дадени са три дни за предложения между първо и второ гласуване. Законът е приет на 26.10.2016 г. След Указ на президента Плевнелиев от същия ден - 26.10.2016 г., промените са обнародвани в брой 85 на „Държавен вестник” от 28.10.2016 г. А седмица по-късно по новоприетите правила даже се произвеждат избори! Грях, срамота, светотатство?“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
15
 
8
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Чалгаря се крие ксто плъх и пробутва пионки. Както и да реват "новите лица" да не забравяме, че само ББ е бил три мандата управляващ. Нека някой състави правителство и управлява поне половин мандат с постоянно търкалящи се по паветата мрънкащи хул*гани, подбуждани от президент - провокатор, пък после да се отваря! Да, ама не: всички искат друг да действа, а те да плю* т. И избори, докато имат поне 50% подкрепа. И никой не казва за какво да ги подкрепяме - да се надвикват или надпяват може би.
175
5
 
19
 
! Отговори
PP ITN преди 2 години
Преял ГЕРБ-ав, кокала не пуща.ИГРАЙТЕ ГО С ПРЪЧКАТА. ДЪРЖАВАТА НЕ Е ГЕРБ. ДЪРЖАВАТА Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПП ГЕРБ.
174
5
 
8
 
! Отговори
Извини се бе! преди 2 години
От централата съм ZOO-паркът е дошла сл декларация от Департамента Домашния ДоПитък.Д Е К Л А Р А Ц И ЯЦК на ДДД заявявя: поради олизвателно изсмуквателни действия, несъвместими с нармалния овщественно животински живот на живите живот*ни,ние,от ДДД заявяваме Т Биков се изключва от настойчивите му и напрегнато настоятелни негови пориви инректално да забременее отмагарето на симитлийски кмет.Същият ще бъде прехвърлен мазонета с орангутиерите дет ша му праат три в дупка.Не се е извинил на Бойко
173
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОФ маргиналите са едно голямо Нищо,като Нищоправещия!Олигархичен удар срещу ГЕРБ!
172
5
 
17
 
! Отговори
41585 преди 2 години
Времето на агитките и джипките свърши. Поводите за аплодисменти предстоят - очакваме присъди за разграбването на народните блага и предателствата спрямо националните интереси.
171
4
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Тоя Боков доста е критикувал Бойко. Да не са му платили?
170
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вшиза учителката в клас и гледа цялата дъска изписана в псувни.- Станиславчо, ти ли написа това.- Не госпожо, аз бях зает, когато го писаха.- С какво бе зает, Славчо.- Диктувах от бележката, която ми я написа Тошко.
169
2
 
9
 
! Отговори
Груйо преди 2 години
Забрана на партии и финансова ревизия на милионерите до девето коляно от прехода до сега и нещата ще се оправят, ама не искат !!!
168
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самолюбие и егоизъм е обзел политическата ни класа ... делят бащино имане.всичко започва и свършва със собственото им его ... преди и след тях няма нищо.
167
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бaси кефа, как реват гробарите !! :D
166
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Биков комедиен филм 2021 година Тая палачинка много много да не се пери че първи отлита .Стъки днес му излезоха стари туйтове където плюе Борисов 2013 година ,а днес като Биков пази вожда . Комедианти .
165
5
 
22
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Най са опасни индивидите хамелеони.Този очилат съсел е говорил какво ли не по адрес на Борисов,днес плътно до зад..ът му му диша пръд..та.Този,Деса и Цвета,ще довършат началникът си със своите простотии и идиотско отношение към опонентите му.Отивате си герберска глутница,този път завинаги!
164
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо не се дървищото си има Президент дето му ги крепи да не му паднат.Цял Изборен кодекс им измисли да ги набута в НС.И Слави пак се прави на Робинята Изаура и се някой му е виновен.
163
2
 
16
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
До СТРАНДЖАТА"АКО ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ХОРА БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНА ПРОФЕСИЯ ЩЕ ОСТАНАТ 30-40 ДЕПУТАТИ НАЙ-МНОГО."По-малко. В България политикита е професия. Дори си плащат заплати от партийните субсидии. То затов няма и читав човек по върховете на държавата. Тоз на снимката просто си смени работата/фирмата. Нищо лично, просто бизнес.
162
6
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
АКО ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ХОРА БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНА ПРОФЕСИЯ ЩЕ ОСТАНАТ 30-40 ДЕПУТАТИ НАЙ-МНОГО.
161
10
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
иначе Биковия требе да е получил шармантни ОБЕЩАНИЯ от Банкянския Психар,щом се е подложил толкова упорито на амбразурата...Впрочем,Тиквата е доста по-хитър от ДЪРЖАНКИТЕ си!..От както е "на власт",ВИНАГИ БУТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ някоя от мажоретките си,когато трябва да се отговаря на НЕУДОБНИ въпроси.А когато е за ХВАЛБИ,ТОЙ пръв бе,ПРЪВ!..Репчи са,дуе бузи и дрънка...Ей в това ги превъзхожда,нема две мнения...Но и В ТОВА се ЗАКЛЮЧАВА ЦЯЛАТА МУ "мъдрост"....Останалото-ПУСТОТА!!..ПУСТОТА!!!!!
160
12
 
25
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Виж сега Биков! За мен си просто Биков! Престани да разлайваш кучетата в държаввта и подлудяваш и малкото си "избиратели" вече дремейки ден и нощ в политическите сайтове! В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЯМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! Има "политическа криза"! И тя е между "политиците" ! Това чед вие или друг не "управлява" държавата,е никакъв проблем!!-:) Та поспрете се и стига сте плашили гаргите в държавата и наивните българи!!! В България ще се образува правителство,тогава когато НАМАЛЕЕ ГРУПИРОВКАТА ВИ!-:)
159
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЙ СТИГА СТЕ СЕ НАДЛАЙВАЛИ БРЕ..БАРЕМ СЛАВЧО ЛИЧНО СЕ ДЪРЛИ, А БОЙКО И ХОРА СИ НАЕЛ - СКЪПО ПЛАТЕНИ ПЛЮВАЧИКАК СЕ ХАРЧАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ДА ВИДИШ
158
25
 
16
 
! Отговори
Виц за Славчо преди 2 години
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите ?
157
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - "Бико рие ,ама все на главата му пада " -стара бг поговоркаЗнае се, ама се отнася за вола! Бикът може да те ръгне с рогата в миpизливия г...!