Каракачанов: Никой не е готов за избори, да мислим преди гласуване

30 г. гласуваме на принципа "Хайде да видим сега какво ще стане"
Обновена: 6 май 2021 12:53 | 6 май 2021 12:41, Александър Попов
138
Каракачанов: Никой не е готов за избори, да мислим преди гласуване
Снимка: БГНЕС

Никой не е готов за избори, смята министърът на отбраната в оставка Красимир Каракачанов. По думите му, и политиците, и гражданите са си направили определени изводи от миналите избори и от неуспешния опит да се състави правителство.

"Оттук нататък е въпрос на разум и, надявам се, той да бъде проявен. Трябва да мислим преди да гласуваме. Ние 30 години гласуваме само с емоции на принципа "Хайде да видим сега какво ще стане". По този начин няма какво ново и по-хубаво да ни се случва, каза още Каракачанов."Няма как една, две и дори три политически формации след следващите избори да направят мнозинство, коментира той. Това означава, че трябва да се загърби личния егоизъм и някакви партийни пристрастия. Защото, в края на краищата, има смисъл от партии, ако те работят за държавата, а не защото са партии - да се пъчат и да се бият по гърдите кой е по-велик и кой е най-велик".

Контактите с Валери Симеонов не са прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно на изборите, обяви Каракачанов, който е и председател на ВМРО.

"С Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, и не виждам смисъл", добави той.

"С Веселин Марешки също не сме поддържали контакт и не сме водили разговори. Той е на фази - когато има желание за коалиция ни хвали и много ни обича. Когато види, че няма да направим коалиция, плюе и храчи, смятайки, че по този начин ще спечели някой глас", каза още Красимир Каракачанов.

"Не знам защо трябва да си толкова глупав - да изпиеш Черно море, докато разбереш че водата е солена", допълни той.

С Петър Москов водим нормални разговори - и преди, и сега, каза още Красимир Каракачанов./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да плюете Каракачанов той е патриот. И да, работил е за службите, борейки се да върне Македония на България! Но вие смятате това за нещо лошо, докато величаете шпионите на Москва и Вашингтон! Гласувайте пак за Слави чалгата, дето издигна на пиедестал ДПС, лъжейки ви че е патриот.Вижте в Учиндол коя е първата по вот партия - ВМРО! И си задайте въпроса защо хората от Учиндол смятат ВМРО за истински патриоти! Питайте ги защо са гласували за Шкембелията, а не за оня дето познават от 60 г.
74
6
 
22
 
! Отговори
Ортопед преди 2 години
Многото килограми водят до проблеми с менискусите...
73
10
 
21
 
! Отговори
Шкембе преди 2 години
Шкембе войвода май се опитва пак да говори нещо си...жалко че няма мозъка дори за това
72
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО се бореха за силна армия и успяха заедно с Герб да модернизират армията. Борят се и срещу управляващата хунта в Македония. Като цяло важна партия за нашата държавата. От новите партии влезли има доста по неудачни избори.
71
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям патриот, неговото правителство въведе Съвместно съжителство вместо Турско робство в учебниците...
70
6
 
12
 
! Отговори
Сатира преди 2 години
Чуждопоклоника и министър в оставка Гъчи-ръна в изпълнение на завзетата от него позиция.
69
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добре мислим преди избори. Затова светата троица Скатажията Неволята и ти Русенски Македонецо ще гледате парламата през кривио макарон.
68
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костов - премиер!
67
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мнение на агент от ДС, син на Клечка от ДС, който му направи партия, съгласувано с КГБ и бандата на Любен Гоцев, за употреба по предназначение, когато му дойде времето, верен плужяк на Путин, не трябва да се приема изобщо.
66
0
 
8
 
! Отговори
извод преди 2 години
Имало смисъл ако партиите работят за държавата. Партиите не работят, работят хората от партиите и те работят само за себе си, за съжаление. Затова на изборите отиват около 50 процента от имащите право на глас и една трета от тях са предимно роднините на кандидатите или очакващите някакви облаги.
65
2
 
9
 
! Отговори
Егати СКАНДАЛА преди 2 години
Що не напишете как Премиера в оставка Борисов е гледал клипове с изнасилвания на БГ затворници и ги пращал на бизнесмени за да му се отчитат по бързо!
64
3
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Човек, който нарича себе си патриот, автоматично означава, че е никакъв патриот. Истинските патриоти не се самохвалят и не се само-оценяват. Както и да се обединят, въпроса дали ще прескочат високата 4 процентова бариера остава в сила. Може да прескочат, но може и да не прескочат. Валерката си е тежък воденичен камък, трудно се плува с него. Москофф правеше някаква далавера с турски ваксини и затова го изгониха а сега ще е пръв патриот борещ се против гласовете идващи от Турция. Истинско шоу!
63
3
 
9
 
! Отговори
ШКИМБЕ УЙУОДА преди 2 години
НА ТОЗИ БАЛКОНА МУ Е КОЛКОТ АПАРТАМЕНТА МИ БЕ ТЯХНОТО *** КРАДЛИВО! КАЗАХ!!!!
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Измислих го! Но за теб не се сетих.
61
1
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Дебеланчо, да си гледа ВМРО.
60
6
 
0
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
64 ОП постигна всичко което беше ОБЕЩАНО, и за което беше във властта последните 4 години! Да изброявам ли? А що се отнася до " плескането с ръце", ние сме коалиция с НФСБ не от вчера или онзи ден! Прозира страх от туй, че Патриотите пак ще ви объркат мечкарските сметки! Както беше миналата година с руския пуч на радев- божковСКЪЛ- А! За нас има само България, русия липсва като какъвто и да е приоритет!
59
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е агент на ДС. Какво повече с се мисли
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
E ние сме го измислили - против ГЕРБ и псевдопатриотите
57
1
 
7
 
! Отговори
Билла и шкембе преди 2 години
Този си поверена ,че аха да влезе сега ще дори НФСБ да се измъкнат наесен +герб 30% ,ни става друг кой ,че да ги натаманим.
56
6
 
2
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
63 Москов не е лош човек- принципен, антиджендър и не е корумпиран, КОД е по- добрия вариант от Воля на Марешки в коалицията- ВМРО- НФСБ. Марешки чесно казано не знам какъв е веднъж е анти Дпс, друг път ги защитава, веднъж е върл путинофил, друг път се кълне, че ще брани България ...изобщо тоя човек не е съвсем наред! Но принципно нямам нищо против и Воля да участва в патриотичната коалиция, и да разкараме психопатите- истерици- ЧАЛГАРИ от НС! НС НЕ Е ЦИРК!