Каракачанов: Никой не е готов за избори, да мислим преди гласуване

30 г. гласуваме на принципа "Хайде да видим сега какво ще стане"
Обновена: 6 май 2021 12:53 | 6 май 2021 12:41, Александър Попов
138
Каракачанов: Никой не е готов за избори, да мислим преди гласуване
Снимка: БГНЕС

Никой не е готов за избори, смята министърът на отбраната в оставка Красимир Каракачанов. По думите му, и политиците, и гражданите са си направили определени изводи от миналите избори и от неуспешния опит да се състави правителство.

"Оттук нататък е въпрос на разум и, надявам се, той да бъде проявен. Трябва да мислим преди да гласуваме. Ние 30 години гласуваме само с емоции на принципа "Хайде да видим сега какво ще стане". По този начин няма какво ново и по-хубаво да ни се случва, каза още Каракачанов."Няма как една, две и дори три политически формации след следващите избори да направят мнозинство, коментира той. Това означава, че трябва да се загърби личния егоизъм и някакви партийни пристрастия. Защото, в края на краищата, има смисъл от партии, ако те работят за държавата, а не защото са партии - да се пъчат и да се бият по гърдите кой е по-велик и кой е най-велик".

Контактите с Валери Симеонов не са прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно на изборите, обяви Каракачанов, който е и председател на ВМРО.

"С Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, и не виждам смисъл", добави той.

"С Веселин Марешки също не сме поддържали контакт и не сме водили разговори. Той е на фази - когато има желание за коалиция ни хвали и много ни обича. Когато види, че няма да направим коалиция, плюе и храчи, смятайки, че по този начин ще спечели някой глас", каза още Красимир Каракачанов.

"Не знам защо трябва да си толкова глупав - да изпиеш Черно море, докато разбереш че водата е солена", допълни той.

С Петър Москов водим нормални разговори - и преди, и сега, каза още Красимир Каракачанов./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
1
 
! Отговори
Предайте им така: преди 2 години
Няма да ви дам един лев! Една стотинка, никога повече! Използвал съм ваши продукти за цели, който изобщо не са свързани с вас и съм недоволен от качеството, както и миролюбиво ви казах , че ви връщам двама човека от вашите, че не ги искам, но удобно за вас си казахте този няма какво да ни направи и ще го подиграваме с проститката си щото си мислим, че има нещо общо с нея! Нямам много отдавна ...чак ме е яд за времето , когато бях задължен да си имам работа с нея, защото ми е работа!
54
0
 
2
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ преди 2 години
До Истински македонецтой Я отслужи докато отбраняваше централата на ВМРО по време на протестите , кото мяташе пиратки от последния етаж.
53
1
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Така наречените "патриоти" се оказаха най-голямото разочарование в последните години. Такава посредственост, такова *** на частите на Винету. Такова падение на човешкия дух трудно може да се опише. Дори една жрица на любовта на някоя магистрала излъчва повече достойнство от Карачанката, Варерката или Магарешки. Перчеха се, че могат и сами, сега като напълниха гащите и останаха без депутатски заплати и хоп, плеснаха с ръце и пак ще се обединяват. Невероятно падение!
52
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма коалиция много варагове има в BGТурците си галсуват за ДПСБългарите защо не гласуват за BG патриотиразни Чалгари ше избират
51
7
 
2
 
! Отговори
НФСБ преди 2 години
Патриотичната коалиция ще бъде- ВМРО- НФСБ- КОД ( Каракачанов, Симеонов и П. Москов)! Дясна патриотична коалиция- гарант за стабилно, силно евроатлантически ориентирано правителство! Гласувам за ВАС с две ръце! Да живей България, долу мечкарите и техните тукашни слуги! Долу турция!Бог с нас!
50
1
 
10
 
! Отговори
Истински македонец преди 2 години
Ще гласувам за Вас , когато Джамбазки отслужи задължителната си военна служба!
49
0
 
0
 
! Отговори
Интересно ми е ... преди 2 години
Пастор Николай Колев от адвентистите и евангелиста,чието име не знам каква заменка ще искат,тоест какъв откуп или изнудване ще искат да направят същото като БПЦ и да спазят разпоредбите на закона,защо аз пари за глупости нямам предполагам и всички вие и другото нещо не ви ли тревожи мисълта,че аз така като го гледам е малко като игра на завладей флага.Тоест противниковият отбор завладява ключови позиции чрез които упражнява тормоз против закона и казва така: Аз ще се махна обаче-потрива пръсти
48
1
 
2
 
! Отговори
Чичо Кольо преди 2 години
Честит имен ден на кумът ми Георги Попов и на всички именници!А по темата дреме ми шмайзера за толуп войвода.
47
2
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
С вас приключихме другарю! Всеки следващ,ще е по добър от вас!-:))))
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честит сбор мили мои
45
0
 
3
 
! Отговори
АМАН от БОРИСОВ преди 2 години
Сега терористи подставени на власт от нагли престъпници менкащи доказано престъпни групировки маскирнаи като партии ще ограбят показно нови над 100 000 000 живи кървави лев аот бедния ограбен Български народ за да имитират тн"ДЕМОГЛУПАЦИЯ" каквато развъждат след 1989 година.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десет години мислим и търпим.
43
2
 
4
 
! Отговори
Тодор Живков преди 2 години
С имбецила Москов никакви коалиции. Да се явяват заедно с Марешки и Симеонов. Аз лично възнамерявам да гласувам за тях, да вкараме малко национален разум в парламента, стига с тия чалги и ***.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честит Гергьовден на цялата ми брестовска рода бъдете благословени
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес било сбора на Брестово.Честит сбор на всички братовчеди роднини и кръстници и така натака.Честит сбор другари
40
2
 
1
 
! Отговори
Чакай, че чух нещо! преди 2 години
" Ние напуснахме Храмът на българските владетели и държавници "Св. Четиридесет мъченици" срещу определена държавна противоконституционна субсидия за "ремонт на духовните училища".... Тоест разкарахме си продажните предателски *** от предците ви, срещу определено изнудване и откуп.Палави рекетьорчета. Освен калимявките къде са ви бухалките, оръжията, пистолетите?
39
0
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Криво си паве, всичко ти е криво...И запомнете добре вие от ЛГТБ, опитите ви да замените парада с прайд ще ви коства много повече от участие във властта ! "Новият ред " остаря, ако си забелязал, а Европа вече не е това, което ти си запомнил...!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко господаря смени това прасе?Чест и достойнство няма,ама армия води.Скоро ще се разбере защо предаде Бойко!Нещо ще получи.
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова никога, никакви сериозни инвестиции няма да дойдат в България, защото за всички е ясно, че това е задунайска губерния пусната временно на свобода.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкия ..едвам закопчал сакото и всичкото от мъка по народеца..требеше да му дадат за парада един чифт камуфлажни дрехи , ама не се знаеше как ще изглежда в тях ..с Кралев бяха пародия на министри и то на министерства ,където се очаква да подчертават силата на духа и тялото