Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали

Премиерът обяви, че НАТО е солидарно с България по темата Русия
7 май 2021 13:16, Нели Христова
163
Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали
Снимка: БГНЕС

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни“. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно съвещание с министри.

Премиерът Борисов отбеляза, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата "Навални", нито по темата "шпионски скандали". Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, подчерта Борисов.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи по повод дестабилиращите действия на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От двойни шпиони вербувани от две страни какво може да се очаква,че чия страна да се заеме кат се знае за отравянията,че много имат новичок и кои на кои го пробутват чрез тях в основно те си знаят щот инак ги очакват от някоя страна,както и за взривовете поръчки от всякъде взимат щом раздават през лица и не подбират според професионална ориентираност заради познания,все едни същи изпълняват отравяния,взривове как двойка толкоз години кат последно отравянето на Скрипал,но впредвид сина му отпреди
69
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗЧЕЗВАЙ!!!
68
7
 
15
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
Понякога мълчанието ( визирам президент Р Радев) е проява на висша дипломация!!!
67
7
 
14
 
! Отговори
Бойколанду преди 2 години
А ти имаш ли коментар за пачките кюлчета за МАТА ХАРИ КАЖИ СИ ИСТИНАТА БЕ ДЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ЗНАЕМ ЧР ОТНОВО ЩЕ ИМА ЛЪЖА ГОСПОДИН Л.....????
66
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този нарцис голям комплексар излезе.И това нещо ни е начело на държавата вече 12 години. И още по-лошо, все има заблудени душици или по-скоро зависими калинки, които му вярват и гласуват за него.Но съвсем малко остава да се срине пясъчният замък на джипко и да се види, че бибитко е гол, както го бяха и снимали.
65
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментирай къде са ти руските туристи, мутро! Не щеш руанаци? Ок, къде са ти немски, английски и въобще туристи, господин дипломат-тиква!
64
4
 
11
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Ааа Биби ,може ли да включим и коментари за Илчовски .Там се коментираха кюлчета плеймейтки други мафиьоти все познати за теб дейности?
63
4
 
20
 
! Отговори
пак ли тоя бе преди 2 години
Джипко, ти ако влизаш в капани, които сам си създаваш, президентът Радев е достатъчно умен да не влиза даже в чужди такива.Какви са правомощията на президента относно външната политика на България?Кой отговаря за това?Ако можеш си отговори на тези въпроси, пък после пак ръси акъл ако имаш. Престани с манипулациите и лъжите, не остана човек, който да ти вярва вече.Радев, та Радев. Я кажи за кюлчетата, жени с тарифа 5000/час и т.н.1, Остаква - ок2, Съд - чакаме3, Затвор - ха дано!
62
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко падна на нивото махленска клюкарка.
61
3
 
15
 
! Отговори
SS преди 2 години
на кюлче-башията ББ нe му влиза в работата, дали и за какво ще се изказва президента!Тоа не може да му се качи и на малкия пръст на Радев.Безразборните брътвежи на Буда Браселонски вече изобщо не бива се излъчват, понеже замърсяват политическото пространство.герб е ПОЗОР за България !
60
2
 
14
 
! Отговори
17927 преди 2 години
От 2011 досега какви изявления има Борисов по тези кандали и защо чак сега ги споделя със съюзниците? Гебрев периодиески се появяваше в една или друга медия, разказваше, че никой нищо не прави и толкова. От чехите научихме, е Герев е пропадвал оръжие в сирия, но на джихадистите. Нашите служби това не са ли го знаеи през всичките 10 години от инцидента?
59
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въъъй колко злобен и отмъстителен е пожарникаря. Нищо Боко. Българския народ също е паметлив и нищо няма да ти се размине престъпнико неден. Ще гниеш в ада и по затворите мутро
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А БЕ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ТАКЪВ НА ТЕБ КОИТО ТИ ПОИСКА ВСЕ МУ ДАВАШ Я СЕ ГРЪМНИБЕ
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз смятам, че Тиквата скоро ще дава коментари за Навални като негов колега, с тази разлика, че Тиквата ще бъде в затвора до края на живота си.
56
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко е най добрия ръководител и авторитет сред политиците у нас и в ЕС!Той много е направил и затова може да каже аз направихДругото е злоба и завист!Чалгаджии и популисти вие не го заслужавате!
55
15
 
4
 
! Отговори
обикновен преди 2 години
Е как един Другар да коментира нещо, което не познава? РадеФ дали изобщо знае за Навални и Шпионите? Той и изборите ще проспи май и ще бъде много лошо изненадан, като Бай Тошо, като го свалиха!
54
2
 
14
 
! Отговори
БРАУС преди 2 години
МИСТЪР БОКИЧ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА СМИРЕНО Е ПРЕКЛОНИЛА ГЛАВА ПРЕД ВАС!БЕЗ ВАС ЩЕ СПРЕ ДА СЕ ВЪРТИ ЗЕМЯТА, ПИЛЕ НЕ ЩЕ ПРОПЕЕ И АНГЪНЦЕ НЕ ЩЕ ЗАБЛЕЕ!НИКОЙ ОСВЕН ВАС НЕ БИВА И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА! Вие СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СТРОИТЕЛ, ЛИДЕР И ГОВОРИТЕЛ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ! АЗ, АЗ, АЗ-ЪТ
53
4
 
12
 
! Отговори
до така е преди 2 години
ето Украина част от бившия СССР, манталитет сходен с руския, индустрия еднотипна. За 7 години евро атл ориентирана колко е дръпнала в развитието си, те дори от нас са по зле. Да ти имам евро приятелите.
52
4
 
8
 
! Отговори
Б.Б. преди 2 години
Сър Бокич! Всички анализи и коментарии са оставени НА ВАС! Защото Ви ста АЗ-направих, АЗ-посторих, АЗ ваксинирах, АЗ-пуснах слънцето да изгрее и да залезе!И затова ВСИЧКИ КОМЕНТАРИИ СА ИЗЛИШНИ!
51
3
 
10
 
! Отговори
Бойкошенко преди 2 години
Радев се среща с Херо Мустафа и си гукат за Трите морета , а Буци строи за 3 милиарда газопровод на ПутинКой е най-големия руски агент ?