Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали

Премиерът обяви, че НАТО е солидарно с България по темата Русия
7 май 2021 13:16, Нели Христова
163
Борисов: Радев няма коментар за Навални и шпионските скандали
Снимка: БГНЕС

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни“. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно съвещание с министри.

Премиерът Борисов отбеляза, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата "Навални", нито по темата "шпионски скандали". Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, подчерта Борисов.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи по повод дестабилиращите действия на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво е обосновано предположение.Това е да си участник в групов секс с една дама и пет коча и всичките да я напълните с матрял и да очакваш че ще е бременна и ти ще си бащата.
89
0
 
3
 
! Отговори
Темите преди 2 години
Които вълнуват НАТО са приоритет само на ГЕРБ всички други парламентарно представени партийки включително и пРезидента твърдят че е ПР предизборна кампания.
88
3
 
12
 
! Отговори
ХАХАХАХХААА преди 2 години
ДР БОРИСОВ-ПО-ГОЛЯМ НАВАЛЕН И ШПИОНИН ОТ ТЕБ НЯМА--ВЪРВИ СИ С ДОБРО ДРУГАРЮ
87
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако имаха доказателства, какво пречеше да ги покажат и така пред целия български народ да изобличат гадните руснаци. А те кво, наредили се в прокоратурата кат ламбени шишета и гледайки умно слушат как една руса кака убавица чете една прокламация срещу Русия
86
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н БОРИСОВ БЪРКАТЕ ПРЕЗИДЕНТА С ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТАТОР. ТОВА Е РАЗБИРАЕМО ЗА ОГРАНИЧЕНИТЕ ВИ ПОЗНАНИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПЪЛНОМОЩИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА, КОЕТО НИ НАЙ МАЛКО НЕ ВИ ОПРАВДАВА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ПОДХОД. БРАВО!!
85
1
 
5
 
! Отговори
до обикновен преди 2 години
ти в пристъп на шизофрения може да разбираш че си марсианец, а реално си един ОБИКНОВЕН поплювко
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бе те го питат в Брюксел какво е станало той ми говори за президента, като вица с краставицата на Мирча Кришан.
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ме кефи как Боко се пука по шевовете от яд тия дни :)))))))))))))
82
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-88 при Мата хари в Барселона.
81
2
 
9
 
! Отговори
българин преди 2 години
Марш в затвора , тикво !
80
14
 
0
 
! Отговори
МАДУРО Венецуела преди 2 години
Радев ЕДИНСТВЕН от цял свят ме ЗАЩИТИ преди време при опита за преврат:)) Аз обича Румба Решетников-! Сега осигурили МАШИНКИ ЗА ГЛАСУВАНЕ- никой в света не гласува с тех ( даже и ние самите) но ние уважава братя българи..Така са програмиране,че бос Баце...на последно място! Така заръчал Румба!! А в замяна като бартер ние получи 100 самолета с ..тоалетна хартия и сапуни:)))
79
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,да няма коментар на Радев,а ти като имаш,какво направи за България,доведе страната до просешка тояга,народа коментара на Радев,за русия, него интересува,народа се интересува,поне малко човешки да живее,в страната си,и да има,какво да сложи на масата ,за ядене,навални първо да върне паричките 500000 $,пък после плачете за него.
78
1
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Шпионски скандали .Хахахахахахахха ,та ние сме отворена книга за пред целият свят от преди 32 години бе ***!
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчезни бе 2lup!!!
76
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствения който защитава чужди интереси е минжитурката слуга Борисов. Слугата е като злобно дребно куче. Лае и се злоби без команда с надеждата господарят му да го потупа по главата. А когато му стропат с крак се свива и скимти. Радев е много прав да не намесва България в игрите на големите. Историята ни показва, че винаги сме губили от роболепничене пред силния на деня.
75
13
 
2
 
! Отговори
обикновен преди 2 години
От минусите към коментар 67 разбирам, че РадеФ е замесен и затова мълчи, за да не издаде някаква класифицирана руска информация за целите и действията на Навални и Шпионите! А може и да не е чувал наистина за тях!
74
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не президент, а измееет. Защитава чужди интереси предателя нещастен
73
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руменееее, дека скри кобилата Деса ве, майна? :)))))))))
72
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мата Хари носи чанта със злато и пари за подарък и самата тя е бонус за вечерта. А снимките от спалнята са за застраховка, че мирно нанкащият ще изпълни неговата част от сделката.Най-стряскащото е, ако действително в XXI век в Европейския съюз човек е изтезаван в килията си, сниман след това на телефон и прожектиран на други лица, за да бъдат по-сговорчиви в подкупите.
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци а твоя коментар за евраците и кюлчетата злато , оставка тикво