Остава ли Бойко Борисов основният претендент за властта?

Той е най-самотният политически играч, смята Валентин Кардамски
231

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
10
 
9
 
! Отговори
CS:GO преди 2 години
никой нормален не гласува за герб
84
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднъж разклати ли се стабилно политическото столче няма връщане назад, нито ***, нито клоуни ще помогнат, поне така е в българската история :)) Не че досега е имал подкрепа Бокича, ама много глупав излезе, повярва си че ще е вечен :))
83
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ги гледам другите ГЕРБ нямат алтернатива. Може би КОД на Пепи Москов, но е твърде дясна партия а българското общество още не узряло за такова управление. Управление което изключва думичката "соц" ( социално слаби, социално неравенство и т.н.) а всеки ще разполага с това което си е изработил, без да се надява на държавата, която трябва да бъде само гарант за върховенството на закона. Това е чистата "Демокрация". Това ще доведе до конкуренция, а оттам и до високи доходи.
82
2
 
4
 
! Отговори
Do 100 преди 2 години
Ami zavisi ako nari4a6 horata ot maxalite naroda zna4i si prav.
81
10
 
9
 
! Отговори
гербави за белот преди 2 години
Скоро гербавите ще останат само колкото да спретнат каренце за белот.никой не ги иска тия просmaци.
80
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е хитър мутрата изгони младите и кадърни навън останаха само отрепките тук и ся казва ми няма кой да управлява трябва пак мен да изберете
79
1
 
0
 
! Отговори
Do 85 преди 2 години
Koi ne igrae kolektivno, posledno pravitelatvo koaliciq li be6e a predi tova, sega s sds li se qvi na izbori. Za6to govorite gluposti a na bace celta e edna 4ekmedjeta i vili v barcelona
78
7
 
7
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
ЩО БАЦЕТО ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ 12 ГОДИНИ...ЩОТО НАРОДА ГО ИЗБИРА....А ЩО НАРОДА ГО ИЗБИРА....ЩОТО ДРУГИТЕ НЕ СТАВАТ
77
12
 
9
 
! Отговори
GG преди 2 години
Без Борисов нямаме държава
76
11
 
10
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Изолацията на Борисов е.саможе в бочните ви глави.Защо вашите партии не изначи ха правителство бе кресльовци? Това е проблема а се занимавате с.Борисов?Вие сте болни хора2
75
8
 
9
 
! Отговори
Lina преди 2 години
ВинетУ Живков няма как да е единственият вариант за властта, дори и той го осъзнава, за това е цирка- организирал е всичките си шутове , така де пред лъчо с Мозъка по тениска, борисов е класа. Цялата машина е впрегната, медии , платени дрИскачи инфлуенсърки бивши и настоящи парцаляци. Както самият той каза- много има да се дели.p.s мъчно ми е, взеха му жипката , моля mms #жИпка
74
9
 
2
 
! Отговори
Ahmed преди 2 години
DPS ste e na vlast ot dnes zavinagi.....
73
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 85. Б. Борисов не се страхува от Завистници. Той не играе колективно в политиката. Неговия , моя , и на милиони българи Цели са НАТО и ЕС.
72
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с Борисов и без Борисов ГЕРБ дълго време ще са първа политическа сила , по простата причина , че българите ако искат да гледат цирк , то той не може да бъде в парламентарната сграда или в бившия партиен дом , но за съжалени точно там се демонстрира с долнопробна еквилибристика от новите партии.
71
16
 
9
 
! Отговори
видя се разликата преди 2 години
Най-после в парламента имаше дебат и се видя разликата със кофаджиите от ГЕРБ.Деса Общата, Опуленият Ненков, Кофарката от Кърджали и други безмозъчници от ГЕРБ просто се вижда ,че нямат мозъчният капацитет да са в парламента.То да хванеш зарзаватаджия от пазара ще е по-умен от нискочелите гербави в парламента.
70
7
 
3
 
! Отговори
Do 78 преди 2 години
Ti gledai na tezi izbori kato sprat romskia vot kolko procenta 6te ima bace, 4e spored men i 10 nqma da hvane
69
9
 
12
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
И КАТО ТРЕСНЕ БАЦЕТО БСП *** ПРЕЗ ЮЛИ......ЗА 27ми ПЪТ...КАК ЛИ ТЕ ЩЕ ИЗПИЩЯТ, ЧЕ САМО ГУБЯТ ОТ 12 ГОДИНИ.....И КОЙ ОТ БСП ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА.....ИМПЕКСА
68
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестърските партии направиха една колосална грешка.Влязоха за малко в Парламента и дадоха възможност да се види истинското си лице.Преди гова докато хвърляха яйцата още не се беше разбрало що за т.паци са.И хората се отвратиха от простащината им, от нахалството им и от пълното неспазване на каквито и да са правила и закони.Само и само да набутат своите хора.И си въобразяват, че хората са слепи и глухи за простотията им.Начело с великия им и много "начентен" президент.
67
9
 
11
 
! Отговори
публиката преди 2 години
МаМая, Маиката на Шайката, Главния чалгар / мъж на годината 2000/, Хазартния бос с антиките. Се изложиха с изборите, отидоха парите ав реката.И то пари от пенсии, сива икономика, на светло и всичко на вятъра, милиони, милиони за два месеца
66
15
 
9
 
! Отговори
Илчовски е хитър преди 2 години
Илчовски е един много хитър ceляк. Много.Усети ,че дойде края на Борисов и пропя. И го закопа.Още ще пропеят и Борисов няма да знае къде да се скрие.