Остава ли Бойко Борисов основният претендент за властта?

Той е най-самотният политически играч, смята Валентин Кардамски
231

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
8
 
5
 
! Отговори
До 131 преди 3 години
Изпълзяха сега троловете и на БКП/БСП. Вие с ГЕРБ/БКП двете парчета от комунистическата столетница кога ще ни избавите от съществуването си?
104
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата ще спечели избора на бай Ставри!Още първата нощ в килията!
103
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов пак ще спечели изборите. Този път с активното съдействие на т.н. "протестъри". Видяхме ги колко пари струват. Интересуват се само от собствени егоистични интереси, решиха собствените си проблеми. Не им пука за хората и обществения интерес! И ако въпреки 50 лева много пенсионери гласуваха по съвест, сега или няма да гласуват, или ще гласуват за ГЕРБ!Позор за политическия ни елит. Срам и позор! Няма такава държава! Няма такъв народ!
102
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега изгледах видеото, Кардамски както винаги е на ниво, трудно започна гербавата със старите мантри, но е нормално, те са много уплашени, кой знае какво още ще изкочи :))
101
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гроб е криминална структура, а не партия!Трябва правораздавателните органи да се занимават с нея, а не да участва в избори!Ако не, да повикаме и Ислямска държава да участва в изборите?
100
15
 
6
 
! Отговори
Радо преди 3 години
ББ трябваше да подаде оставка миналото лято. Тогава може би БСП щеше да спечели и в момента той щеше да е в сладка опозиция помпайки рейтинг. С ИТН няма да е така. Уви Бойко си заминава завинаги.
99
5
 
9
 
! Отговори
Румен преди 3 години
До82,Далече си от политиката.ЕС, НАТО много добре знае , че земеделските фондове се градат от олигархични фирми, както и партиини.Но ЕС и НАТО видяха , че тия кандидати, които искат да свалят ГЕРБ са със слаби коне. Нито МаяМа, К. Н. С. Тр , Да Българ.Имат капацитет да напраеят РЕД.НОВАТА ЗАДАЧА Е НОВИ ХОРА НА ГЕРБ със Законите от ЕС - БРЮКСЕЛ.
98
12
 
7
 
! Отговори
Lina преди 3 години
Мърр, обичам да ядосвам тъпички гербери- лесно и интерсно е. Само това , че ми пишат пискайки, говори, че истината не им понася.
97
12
 
17
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 3 години
УЖ БАЦЕТО Е МРАЗЕН ОТ ХОРАТА, ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ГИ БИЕ КАТО МАЧЕ У ДИРЕК....А ОБИЧАНИТЕ ОТПЪТУВАХА В ТРЕТА ГЛУХА
96
7
 
15
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До АнонименБорисов ли бърза за избори бе, съвсем изнагляхте вече протестантите? Мисля, че резидента Ви дава зор, на Борисов му е все тая, пак ГЕРБ ще ги спечели.
95
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя български народ как е изпростял само да не може да си намери водачи и лидери да да избира мутри и крадци това вече е мазохизъм едни и същи 30 години
94
5
 
4
 
! Отговори
Банана република преди 3 години
Любимеца на мисирките съ мъчи да става ел президенте .........
93
6
 
1
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Два цирка има в момента в държавата - Леефски Подуяне и НС. И двата зависят само от Борисов. Втория го сгъват тия дни, а първият до края на месеца.Спете спокойно деца!
92
5
 
7
 
! Отговори
Lina преди 3 години
Танке, по колко са платените.. публикации вече, 20 лв има ли? Не е зле- така де , мнението , като другото също се продава. Евтинко, но, колкото- толкова. Тук няма да обяснявам за сложно натоварени думи, като достойнство. Същества, подкрепящи мутра с една прочетена книга и бияч с мускули , без мозък тип стъкЕ не са за завист. Бг # Мутренска фирма и няма да бъде.
91
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
Бойко, кой друг. Ето ги останалите, наредени на тепсия. Законът им предостави възможност и те? Дървена философия всеки може да прави. Тъй че, отговорът е ясен.
90
4
 
8
 
! Отговори
Ха, ха! преди 3 години
До видя се разликатаТо пък другите са само акъл и *** мозък!
89
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То горко на това племе българско дето ще го води един крадец на коли лежал в затвора в Чехия
88
9
 
4
 
! Отговори
338 преди 3 години
Къде се скри Баце, пускам телевизор и него го няма .... Ти да видиш!?! Сега не мога да разбера колко добре живея докато той дрънка кюлчета и перка курвора за по 5 000 лева на вечер.
87
5
 
9
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 3 години
ТОШКО И ГАЛЕВИЦА ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ БОЙКИН И ДОНЧЕВИЦА.......ИЛИ НИНОВА И СЛАВЧО.....НЯМА ЛИДЕРИ....САМО БАЦЕТО МОЖЕ ДА ВОДИ ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО..
86
7
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
ГЕПИ с...лидера остават...самотни.Никоя политическа сила не иска да я...пришият към тях;интересно...защо.