Остава ли Бойко Борисов основният претендент за властта?

Той е най-самотният политически играч, смята Валентин Кардамски
231

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
12
 
11
 
! Отговори
1280 преди 2 години
Бойко лично няма да се появи на тези избори, но ГЕРБ ще ги спечели отново защото за 1 месец всички други доказаха, че не стават за нищо.
64
9
 
4
 
! Отговори
Същата работа преди 2 години
Когато побеждаваш толкова години,всички почват да те мразят,така е у нас!Пример футбола!Вместо да те поздравят,те те псуват!После ни викат"конекрадците от долен Дунав!
63
3
 
11
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ ЩЕ ПОКАЖАТ КОЙ КОЛКО СТРУВА....И КОЙ ЗА КЪДЕ Е...МАЙ БСП ЛИДЕРА ЩЕ Е АУТ...ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО....ДЕ
62
16
 
11
 
! Отговори
НАТО не иска Боко преди 2 години
Нато и европейските държави не искат Боко.Боко открадна много пари от еврофондове и ЕС вече не го подкрепя а без тях е свършил.Американците директно му казаха ,че е корумпиран. Боко скоро ще отлети в Дубай.
61
12
 
9
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 години
Място няма да може да си намери на този свят.
60
14
 
11
 
! Отговори
корпоративен вот преди 2 години
много бизнесмени натискаха техни работници да гласуват за Борисов защото ги беше страх от рекет.След няколко дни Борисов ще изпусне властчицата защото е прекалено rлynaв и не можа да се разбере с другите партии.Без безценната си властчица Борисов не можа да натиска и като усетят малко свобода бизнесмените ще се обърнат срещу Борисов.
59
10
 
16
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
ТИЯ НОВИТЕ ПРИ 165 ДЕПУТАТИ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО.....И КАКВО ЛИ МОГАТ...А БСП ПРИ ТОЯ ИЗБОРЕН РАЗГРОМ И ПРИ НОВ ТАКЪВ....НИНОВА Е АУТ
58
9
 
15
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Бойко Борисов и да иска и да не иска остава в политиката. Невъзможно е да ей.така да спре.България е в НАТО. България е в ЕС . България е в Чакалната на ЕвроЗоната и след 2години сме с ????- ро. Това е положението. От тук натам е мучение за офшорки,партиини, олигархични фирми и хората свързани с тях
57
18
 
10
 
! Отговори
пачки,кюлчета,суджук преди 2 години
Боко няма шанс. Дори в ГЕРБ го мразят.Боко много лъже и много хора жертва за да оцелее. Много хора изрекетира и вече няма приятели.
56
10
 
16
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
БАЦЕТО МАЧКА БСП КРАТУНИТЕ 12 ГОДИНИ....12 ГОДИНИ...ЪЕ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЕТ СА....ЗАГУБЯТ ЛИ И ТИЯ ИЗБОРИ, НИНОВА Е ЗАД ...БОРДА
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да остава!И всички които искат да са полезни на държавата ни, трябва да се договарят за идеите които имат в управлението, законите и пр. с него. Това е единствения отговорен път който могат да поемат кандидат държавниците. Останалото е. анархия и подкопаване на устоите на крехката ни демокрация. Ако не я задържим, следва разправия тип гражданска, а след нея тежък авторитаризъм.Сега все пак има разделяне на властите.
54
16
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ нестабилност преди 2 години
Вече всеки глас за ГЕРБ носи нестабилност.Борисов е лош политик и се постави в политическа изолация. Никой не ги иска за партньори за ГЕРБ съществуването им само пречи на политическия процес.
53
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов изгони всички, които го подведоха или предадоха доверието му.Това говори достатъчно добре за него , че не прави компромиси с принципите си.Затова е самотен играч. Омръзнало му е да го предават.
52
8
 
13
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
ТО КАТО ГЛЕДАМ БАЦЕТО НЕ БРЪСНЕ ТОЯ ПАРЛАМЕНТ ЗА СЛИВА....ТО ВЪОБЩЕ КОЙ ЛИ ГИ...БРЪСНЕ
51
11
 
16
 
! Отговори
герб - 15 души преди 2 години
видяхме подкрепата за ГЕРБ на протеста на *** Стъки - бяха 15 души.ГЕРБ няма да мине и 4-те процента на следващите избори - тепърва ще се говори за рекета на ГЕРБ. Боко още няколко дни е премиер и след това няма да може прикрива темата с пачките и кюлчетата.
50
16
 
14
 
! Отговори
tt преди 2 години
опазил ни господ от управляващи от чалга клуб, МаяМа и Ристьо... еми нямат потенциал и кадри, може да плюят по Бойко, но с нищо не превъзхождат досега управляващите, това което показаха досега е трагично ниско ниво
49
14
 
15
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
УЖ ВСИЧКИ ПРОТИВ БОЙКО...А КАКВО СТАНА...ПРИ МНОЗИНСТВО ОТ 165 ДЕПУТАТИ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ.....ЗА КАКВО ТОГАВА ХОДЯТ НА....ИЗБОРИ....ДА ЦИЦАТ НАРОДНА ПАРА И ДА КАРАТ ДЪРЖАВНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ
48
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
zabravete borisov, ste go prodavame v afrika.
47
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ЗА ДА ИМА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ПЕНСИИТЕ!!!!!!!
46
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестърчета имам новини за васГЕРБ отново ще победи и ще трябва да си намерите бачкане. Примерно общи работници или берачи на аспержи в Германия Дългия ще се гътне от свръхдозаДослушайте си чалгата, пушете цигарките без бандерол и отивайте да копаете!