Борисов: ЕС е най-доброто място за живеене в света

Премиерът с пост в социалните мрежи
9 май 2021 10:20, Петя Славова
551
Борисов: ЕС е най-доброто място за живеене в света
Снимка: БГНЕС

Днес България споделя празничния Ден на Европа с всички наши приятели от Европейския съюз, заедно с които продължаваме да развиваме и надграждаме идеята за европейско обединение, зародила се преди 71 години. Европейският съюз е най-доброто място за живеене в света и съм горд, че България има все по-значим дял в общите европейски постижения.

Още по темата

Това написа в личния си профил във Facebook премиерът в оставка Бойко Борисов по повод днешния Ден на Европа.

"В последните години положихме много усилия, за да бъде страната ни достоен и активен член на ЕС. Наш дълг като част от Обединена Европа е да развиваме нейната сила, основана на мир, свобода и солидарност.

Именно благодарение на своята солидарност Европейският съюз е на път да изпрати в историята пандемията. Държавите членки си помогнахме, когато ни беше най-трудно. В началото на миналата година България успя бързо да реорганизира производството си, така че да започне да произвежда защитни средства, обезпечавайки своите нужди и предлагайки подкрепа на други държави. Тази година очакваме общо 14 милиона дози ваксини срещу COVID-19 – достатъчни, за да бъдат имунизирани всички български граждани.

България ще получи милиарди левове по Плана за възстановяване и устойчивост, които ще бъдат от голяма полза за премахването на щетите от глобалната криза и развитието на страната ни, написа още Борисов.

Днес България споделя празничния Ден на Европа с всички наши приятели от Европейския съюз, заедно с които продължаваме...

Публикувахте от Boyko Borissov в Събота, 8 май 2021 г.


Той не пропусна да отбележи, че на днешната дата отбелязваме и 76-ата годишнина от победата над нацизма.

"Почитаме паметта на жертвите на ужасяващата война, която даде на човечеството най-мрачните уроци. И помним предупреждението на историята – че политиците с власт могат да поведат обществата както към техния възход, така и към общочовешки трагедии. Затова днес сме длъжни да подхождаме с разум и отговорност - за да гарантираме завещания ни мир и да постигаме прогрес", заяви премиерът в оставка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли ти ме мутро? Уфффф,още ден ти остава само да ти гледаме мутрата по медии и телевизии!-:)) И се уволняваш!
46
6
 
14
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Българско е най-бедната и корумпирана държава в Европа. В Русия средната заплата е със 100 Евро по-висока, там горивата са 2 пъти по-евтини, а храните са с равни цени. Европейските банки и корпорации грабят Българско, а правителствата ни са свали-*** пред Запада.
45
5
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
А най-лошото място за живеене в ЕС е България, описана от франзуците като турска тоалетна и сметище на Европа. Затова от Франция, Италия и Германия ни носят отпадъци и смет за горене, за да замърсяваме околната среда, защото сме клозелт на Европа.
44
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ни занимавате с излиянията на психичноболни хора?
43
4
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Тази ***има банди в почти всеки град,банди толерирани от полицията и прокуратура!
42
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джендърите не само че не се крият вече,а даже станаха нахални..като наХални който е в затвор в Русия..
41
7
 
7
 
! Отговори
Румен преди 3 години
До20. От една страна си диволен че им ЕС За германия , холандия , А от друга, че младите са на вън.Ми ще се върнат със знания и опит. И аз бях млад , но си се прибрах на село БГ. Сега пенсионер виждам, че е могло и по рано да се ОСВОБОДИМ от Робството на Болшевизма. И щяхме да сме като една малка свободна държава , Австрия, Унгария.Хърватия
40
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5 секунди не можете без да не покажете на тоя гpoзник мутрата...
39
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя, ако имаше поне малко акъл, щеше незабавно да си тегли куршума в пpocтaта тиква!
38
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Борисов ЕС е най-доброто място, защото може да лъже и краде безспир!Дали е добро място за българите? - Доста съмнително, щомо България е най-корумпираната и най-бедна държава в съюза!
37
7
 
14
 
! Отговори
Секретно преди 3 години
Тоя поръчва на мутрите му тероризъм срещу неудобни и продават хора като роби на чужди служби за медицински експерименти!
36
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че след много мъки под турско и руско робство най-накрая Господ с смили над нас.Дай боже никога повече комунизъм и руски ботуш.
35
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да ви харесва и да не ви харесва, Бойко е най-успешния държавник на България от промените насам! Паважните еднодневки си заминават на следващите избори защото народа ги видя че не струват и едно правителство не могат да сформират!
34
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната порция шитня от алчния, страхлив, подъл, пpocт и отмъстителен бидон от ромски произход от село Банкя!
33
5
 
15
 
! Отговори
Отново преди 3 години
***,България не е едно от тях
32
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека...по 20 статии на ден с този.На слвдващите избори ще е с 10%.Просто не разбира какси вкарва автогол и колко хората го намразват.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къш...
30
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A още по-добре се живее ако имаш чекмеджето на Баце
29
5
 
18
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
В добрите места за живеене в света няма ваксинни паспорти и ваксинни сертификати и ваксинни фашисти.... Днес ставаме свидетели на неща като незаконни медицински ескперименти с деца, които се инжектират "за здраве" с опасни химикали и биологични агенти... Дори президента на компанията разработила експерименталката не иска да се ваксинира със собствения си продукт, защото той взе пак е наясно какво представлява собствената му продукция...
28
14
 
18
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Абе ***, в западна Европа може да живеят добре. Ние не сме западното ЕС. Тук хората оцеляват, а не живеят. Какво като сме в съюз, като единствено ние сме робите.Какво си се прехласнал по това, че господарите ни живеят добре. Те живеят така заради робския труд, който ние полагаме. Тиква проста.