Нинова: БСП е в служебния кабинет само с Янаки Стоилов

Несериозно е да се твърди, че БСП е във властта, каза тя
16 май 2021 12:24, Ния Христова
60
Нинова: БСП е в служебния кабинет само с Янаки Стоилов
Снимка: БГНЕС
"Участието на БСП в служебния кабинет е само Янаки Стоилов. Несериозно е ГЕРБ да твърди, че БСП е вкарана през задния вход във властта", каза пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова.
 
Тя подчерта още, че Стоилов не е станал служебен министър на правосъдието с програмата на БСП, за да прави реформа в правосъдната система. 
 
"Янаки Стоилов ще се справи с работата, защото има качествата да го направи, но не смятам това да се използва в предизборната кампания на БСП като аргумент", коментира Нинова и уточни още, че БСП на предсрочните избори на 11 юли ще се яви със същата програма.
Още по темата
 
"Ще работим за това да се покажем като управленска алтернатива. "Има такъв народ" беше емоционален избор, но не са управленска алтернатива", посочи лидерът на левицата и припомни, че позицията им в 45-ия парламент е била да се състави временен кабинет на ИТН с няколко приоритета - спешни социални мерки, Плана за възстановяване и ревизия на управлението на Бойко Борисов, но партията на Слави Трифонов не са имали "нито готовност, нито потенциал, нито желание" да направят това.
 
Нинова определи като логични и наложителни промените в институциите, които направи служебното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
teo преди 2 години
*** пак лъже по комунистически ! Антон Кутев да не би да си го изгонила от БКП-БСП !!!
35
9
 
0
 
! Отговори
тиша преди 2 години
само БСП МОЖЕ ДА УПРАВИ СТРАНАТА НИ НА ТОЗИ ЕТАП ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЯС няма качества за министър.
33
1
 
11
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Всички в служебния кабинет са БСП и сие - някои даже повече от самата БСП! Но как да се разбира, че Стоилов няма да прави реформи, но ще се справи с работата, защото имал качества за това?!...Значи, шефката му определя никакви реформи, но да се справи с работата! Значи - да се справи с работата без реформи! Т.е. има страшно много работа за да се налага да се справя с нея, но тя не е реформи, а какво?Как мислите? Каква е работата на Стоилов в този кабинет? Най-близко до истината ми звучи - рушене
32
0
 
9
 
! Отговори
Чухте ли Карадайъ..? преди 2 години
ДПС --ВЕЧЕ ОБУЧАВА ЕЛЕКТОРАТА СИ ДА ГЛАСУВА С МАШИНИТЕ!ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ ТЕЧЕ С ПЪЛНА СИЛА И В ТУРЦИЯ!ДПС И СУЛТАН-ЕРДОГАН , ЩЕ ПОГРЕБАТ "СТОЛЕТНИЦАТА" СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ!БЪДЕТЕ АБСОЛЮТНИ СИГУРНИ, ЗАЩОТО НА ТУРЦИЯ 400-км . ГРАНИЦА С РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ НЕ И ТРЯБВА!ДОЛУ РУСКАТА КОЛОНИАЛНА И ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ!ДА ЖИВЕЕ НАТО И ЕС!
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червени Лъжининова радев мая работят заедно повече от година
30
0
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Корни, дедовото, Зеления чорап си изтъка платното и ритна кросното, тоест вас! Вие го подкрепяхте, обаче той направи преврат и сега е едноличен управляващ! Без парламент за него е добре, може още едни избори да са ялови, да няма законно излъчено правителство, той да си уреди всички спонсори и приятели и да си изиграе игричките, а БСП съвсем да изчезнете. Да не забравяме ДПС, които може да станат спокойно първа политическа сила, блсгодарение на Сл.Тр. който уж се бори срещу статукво, а ни хариза!
29
0
 
9
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ЧЕСТИТО НА КРУШОВСКАТА ***!ДПС --ВЕЧЕ ОРГАНИЗИРА ЦЕЛИ 160 ИЗБОРНИ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ!ГОВЕЖДОТО /биволско/ ЗА СЛЕДИЗБОРЕН КУРБАН Е ОСИГУРЕНО!В моето село от 300-човека , 140- са гласували за ДПС , при условие , че няма нито един етно-турчин в село!/НА ПЪТ СМЕ ДА ПОГРЕБЕМ "СТОЛЕТНИЦАТА" и руската им порода!
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо биволице! Ще ги изтърпим твоите хора 2 месеца! Толкова време сме търпяли! Но ще ти набием шута- за пореден път!
27
2
 
9
 
! Отговори
БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ преди 2 години
Не се оправдавай за загубените избори...просто си подай оставката
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И пак лъже, госпожа лъжа! Докога бе Нинова ще лъжеш рехавия си електорат?
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неграмотни шумкари, пак направиха преврат, пълно с техни доносници в така нареченото правителство. Но всичко се връща, този път ще го ядете дедовия, свикнали сте все да ви се разминава, но годината е 2021, не е 1994!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Порадвайте се поне 2 месеца! Това ще ви остане.
23
1
 
15
 
! Отговори
teo преди 2 години
До Анонимен Защо забравяте и рУмен кУрнелиев Путинов, който покрива всички от това комунистическо правителство???
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма грешка..
21
2
 
17
 
! Отговори
до лъжата преди 2 години
Г-жо Лъжа Импексова, този който състави този удобен на БСП, ДС и Решетников кабинет, Р.Р., на кого е избор, нали кандидатурата му за президент е на БСП??? И, как само един от министрите е на БСП, като всички, от мин. председателя до 24-мата заместници са или агенти на ДС, или техни роднини. По-червено-комунистически-олигархичен и реваншистки избор на некадърни послушковци и протестиращи фекали не може да се състави.
20
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Натраках няколко минуса но без да чета мненията, ами ей на така за удоволствие и по инерция, както и троловете правят с плюсовете.
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ще ги победи итриглавата ламя
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова Радев Мая работят заедно--подмолно
17
3
 
20
 
! Отговори
Мъка за младостта преди 2 години
Kypнелка *** пак поднеси цветя и запали свещ пред паметника на Т.Живков го питай, как се печелят избори с 98% Той го можеше - не разрешаваше да има други камдидати!