ГЕРБ за "Бръмбаргейт": Ченгеджийска операция и измама

Радев искал да обезглави службата, която разследва шпионажа
252
ГЕРБ за "Бръмбаргейт": Ченгеджийска операция и измама
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Скандалът с подслушването е „ченгеджийска операция“ и „измама“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред bTV.
 
„Имат инструментите, имат властта да извадят всичко наяве. До днес нямаме нито едно парченце доказателство. Някакъв човек им бил казал, но кой е този човек?“, допълни Митов.

Още по темата

По неговите думи „машините са такива, че не могат да се прикрият следите на подслушването“, а освен това трябва да има разрешение за използването на СРС в регистъра на съда.
 
„Това е игра на институциите, те в момента се опитват да фабрикуват нещо, защото нямат доказателства", каза Митов.
 
„Ние също искаме да знаем дали е имало подслушване и да се разграничим от хората, които са го извършили“, но не се дават доказателства, заяви Митов.

Заместник-председателят на ГЕРБ коментира и рокадите в службите, както и дългите отпуски, които техните ръководители си бяха взели, преди служебното правителство да поеме управлението.

Според него службите не са били обезглавени заради дългите отпуски на техните ръководители, защото „тези хора имат заместници“. Самият той не можа да обясни дългите отпуски на техните шефове, но смята, че обезглавяване на  службите се извършва в момента от служебния кабинет.

„Президентът Радев искаше да обезглави една от службите и то точно тази, която се занимаваше с руския шпионаж. Президентът и до ден днешен не го е осъдил“, каза Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Митов, вашата партия създаде фашистка хунта, в която подслушват хората, полицаи бият и арестуват произволно мирни протестиращи, а по свобода на медиите сме на едно ниво с Африка. Дори няма да споменавам за ширещата се корупция и крадене. Спипаха дори собствения ви вожд с чекмедже пълно с пачки евро и кюлчета злато. Би трябвало да се засрамите, но вие срама нямате.
38
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБ да обвинява останалите в "ченгеджийство" Смях в залата.
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя го хвърлиха на кучетата,а той още не може да се усети.Когато със зъби и нокти защитаваш престъпленията на една хунта,ти вече си аут от играта.Ама откъде толкоз акъл да се сетиш.
36
1
 
2
 
! Отговори
12345 преди 3 години
До 42Е... защо да не знае!?
35
3
 
2
 
! Отговори
Истината ли? преди 3 години
За к'во ви е тая истина а? Ок - подслушва се от 20 години откакто Симеон 2 е тук. Борисов крие Сакскобурга и престъпленията му. Именно Борисов и ония тримата хубавци след първата ми жалба в Страсбург, която отказаха а после се оказа основателна ме поръчаха на всичките долни копилетия да ми отровят живота. Натопиха ме за хазарт и К'во ли още не. Даже и БПЦ получи поръчка да ме елиминира и тъпите сектанти.Харесва ли ви истината, че много *** човек крие пладнешкия обир на 21 век и разрухата.
34
1
 
4
 
! Отговори
водач на МПС преди 3 години
...В същото време ежедневно"превантивно"се подслушват разговорите на стотици хиляди "заподозрени",охранителни камери, в това число и сателитно наблюдение и шпионаж, следят всяка пресечки и всяка улица в градове и села, микрофони по улиците подслушват буквално всеки метър, хиляди ченгета от тайната политическа полиция в градовете денонощно следят кой какво прави или говори !!! Сакън, да не би да изпуснат Властта от ръцете си и ТЯ да попадне у неподходящи хора.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По неговите думи машините са такива, че не могат да се прикрият следите на подслушването.===================================================Значи знае как се работи с тези машини.
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ са лошо, няма споробаче хора като рашков,радев,янев ме карат да тъжа за светлото гербаджийско минало
31
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митов,и пачките и кюлчетата в чекмеджето ли бяха измама?Нали вожда сам си призна.И стотиците милиони от ББР раздавани на близки до властта олигарси,включително и на Шиши,пак ли е измама?Засрами се,бе.Още ли не схващаш,че никой не те харесва и няма да гласува за теб,нищо,че те гласят за кандидат президент.Един Роско ни стигаше.Друг такъв не ни трябва.
30
13
 
12
 
! Отговори
Радев=Лукашенко преди 3 години
Имаме си диктаторче-ръководител на хунта!
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е тяхния ред да раздават картите. Нищо ново. Ама само има един проблем - сега не е 1996 та да се развява "партийната книжка" на Софиянски. Трябва с нова песен да излязат, че с тея соц. номера електората 21 година няма да стане. Сега като някой пръдне в Непал след 1 час целия интернет знае. Ние вече чакаме седмица за доказателствата с "грандиозния скандал" с подслушването. Стари хора толкова могат, ама младите няма как да им се вържат.
28
8
 
23
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Колкото и да се пените и да лъжете, какви то и внушения да правите, няма да си повишите резултата, няма да си върнете владенията, Митов.Без вас по леко се диша и хората го усещат всеки ден.Всички чакат възмездие за престъпленията ви, само вие си въобразявате че с демагогия и плюене ще се върнете на бял кон. Скрийте се, ОТВРЪЩАВАТЕ НИ.
27
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да наредиш на "Ало Ваньо" да смачка проверка на Мишо Бирата, това е накъкване и омазване.
26
19
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Румабата от чиито лексикон често се пръкваха изрази като "Активно мероприятие" с които той обясняваше издънките си, като тази с която го натириха от Естония, сега покзва на практика как се осъществяват подобни мероприятия по Кремълски сценарий и с бивши КаДеСари, с които той се беше оградил в Президенството ... !!!
25
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къдравата Сю е много неприятна личност
24
22
 
6
 
! Отговори
Дивак преди 3 години
От трънка на глог. Едно отвратително 12 годишно управление бе подменено от съставено за два месеца правителство, което под претекст, че подготвя честни избори и с благословията на проруски настроения Фигурант, хвърля кьорфишеци навсякъде, за да покаже колко лоши били предишните. Само лакърдии и нищо конкретно.
23
26
 
22
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Борисов е най-подслушвания и най-много негови записи излизат. Според чалга фигурантите Борисов сам себе си е подслушвал и е пускал записите по медиите :))) Типично комунистическа логика
22
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къдравата Сю откъде знае,че е измама,като не е бил в управлението?Или повтаря като папагал опорните точки на вожда.
21
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митов ,хубавичък напомня ми на Станишев на млади години.Не бих му се разсърдил ,ако бутне сапуна С:
20
9
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Че то не само подслушвавията всичкото безумие което се случва е ченгеджийска работа.Платени мошеници на ченгета,олигарси и.други.престъпници.Какво. е Дундуков 2 освен ченгеджийска?