Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки

Всеки ден следващия месец щели да подхвърлят по някой компромат
Обновена: 30 май 2021 13:46 | 30 май 2021 11:25, Камелия Цветанова
511
Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ, а няма да осигури честността на изборите отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки за ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго без как ще проведат изборите", заяви Борисов, цитиран от „24 часа“.
Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да отидат и за тях.

"Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада за какво да ги слушаме", заяви още Борисов.

Той припомни на Атанас Атанасов от ДСБ как Радев му се е заканвал след седмица да ги няма.

„Вътрешният министър Бойко Рашков така работи, така е натискал и Евгени Михайлов за танковата касета едно време. Това му разказал режисьорът, който дълго време бе разследван в началото на 90-те заради репликата на Петър Младенов "По-добре е танковете да дойдат", каза Борисов.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен беше той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
11
 
25
 
! Отговори
БРЕГ - Брей преди 2 години
Aма нещо тоя на снимката гледа като наакан, що тъй бре, да не би скоро да се наложи да свваш картофи и да гледаш оФце, че оФчу много се търси по арабските страни.......
343
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, плачко пак се разревал. Нали до скороро казваше, аз дадох, аз направих, аз, аз, сега защо меша другите. Супер безпардонен наглец. Га яде кюфтеата те рива, а сега реве ли, реве
342
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво казаха от шкембеджийницата ГЕРП на тоя готвач?
341
19
 
13
 
! Отговори
Радев за смях... преди 2 години
Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.
340
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропуснал си да кажеш, че убитите в сградата е бил престъпник и е стрелял срещу полицаите също с гранатомет.Браво на Бойко Борисов за тогава!
339
27
 
19
 
! Отговори
Рашков-комунист преди 2 години
Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.
338
8
 
14
 
! Отговори
Дими Митушев преди 2 години
Пичове, искам да ви питам защо всички ербапи в България се казват Бойко - Борисов, Рашков, Ноев? Да няма някаква завера само Бойковци да са начело? Иначе Бат Боко си е все същият - доказан пр-о-стак и тато-ди-тути-капи. Не разбирам само защо закачат само Боко? Къде са разследванията античовека-орангутан Доган, братя Велчеви, Крадливото Царче, шмайзера Каракачанов? Само бат Боко закачат ... все едно е бил сам в далаверата ...
337
13
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Атанас Чобанов Много сте късоглед,господине.Ако си мислете,че Рашков и Радев милеят за честността и справедливостта,то по-заблуден от вас няма.Те злобеят,че главният прокурор не е техен и искат те да са собственици.Колкото до вопроса,че Борисов го притежава,то той е спорен и труднодоказуем.Всичко останало са клюки и измишльотини.Нека новите да докажат всичките си твърдения,до сега имаме само "рекъл-казал".
336
9
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-393, 12 години,пак комунист граби от залъка на българите.
335
24
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става, когато 12 години комунистите стоят гладни и далеч от кокала... Озверяват и са способни на всевъзможни мр'ъсотии...
334
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко според мен не е в България.Има причина за това.
333
31
 
28
 
! Отговори
Атанас Чобанов преди 2 години
Днес Бойко Рашков обясни защо няма как да бъде арестуван Буда. Той си има главен прокурор, а арест без разпореждане на прокурор не е възможен.Но на 11 можем да изберем парламент, който да изгони Гешев, а след това арест и за него, и за собственика му.
332
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, а кабинетът на Бойко Борисов какви поръчки изпълняваше? Мокри поръчки! Това изпълняваше кабинетът на Бойко Борисов!!! Да убиеш укриващ се в сграда с гранатомет е все едно да убиеш муха с автомат Калашников!!!
331
19
 
26
 
! Отговори
освен мpъcни преди 2 години
Че какви други поръчки може да изпълнява кабинет съставен РадеФ?
330
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой изобщо вече ли го слуша какви ги дрънка? Дори Томислав Дончев гледа надолу когато се изказва.
329
8
 
5
 
! Отговори
ГАРБ преди 2 години
Опонентите ги праиме на странджанки. Тука имаше един експерт Странджата...
328
14
 
22
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ преди 2 години
ЗАЩО ТОЗИ *** Е ОЩЕ НА СВОБОДА? ТРЯБВА ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ, А ДА ЖИВЕЕ МНОГО ДЪЛГО, ЗА ДА РАЗЕРЕ КАКВО Е ПРИЧИНИЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
327
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ромските булки така пищят и обвиняват полицаите, че изпълняват мpъcни поръчки, когато ги заловят да преджобват гражданите!
326
17
 
17
 
! Отговори
НСО.. преди 2 години
РАШКОВ Е ..........ВОДЕЩ ОФИЦЕР......... НА БАНДИТИ И МАФИОТИ... ОТ 1990.........
325
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са никакви клюки това! Тиквата е бандит и мафиот!