Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки

Всеки ден следващия месец щели да подхвърлят по някой компромат
Обновена: 30 май 2021 13:46 | 30 май 2021 11:25, Камелия Цветанова
511
Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ, а няма да осигури честността на изборите отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки за ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго без как ще проведат изборите", заяви Борисов, цитиран от „24 часа“.
Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да отидат и за тях.

"Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада за какво да ги слушаме", заяви още Борисов.

Той припомни на Атанас Атанасов от ДСБ как Радев му се е заканвал след седмица да ги няма.

„Вътрешният министър Бойко Рашков така работи, така е натискал и Евгени Михайлов за танковата касета едно време. Това му разказал режисьорът, който дълго време бе разследван в началото на 90-те заради репликата на Петър Младенов "По-добре е танковете да дойдат", каза Борисов.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен беше той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
16
 
18
 
! Отговори
1 преди 2 години
Бойко, *** си с мир.
323
15
 
18
 
! Отговори
Рашков преди 2 години
Колко трябва да си умствено ограничен и изкуфял, за да пробутваш такава нелепа история. За какво му е на ББ да заплашва някого си!? Няма никакъв смисъл. Фабриката за клюки МВР-Рашков надмина Бабикян, но в качеството му на министър тия клевети не трябва да му се разминават, ако има поне капка мозък под фуражката на началника му.
322
11
 
16
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-391,не Радев е ходил при Рашков,защо не искате да разберете,а твоя бойко и той е сред комунистите,но вие с гумените глави,не желаете да го разберете,когато фактите говорят,всички тикви трябва да мълчат.
321
28
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите на Радев се опитват да изкарат Бойко Борисов човекоядец- толкова им е интелекта!
320
17
 
27
 
! Отговори
битото куче-Бойко! преди 2 години
Иде му да заплаче!
319
28
 
25
 
! Отговори
Пълен смях преди 2 години
Яко Гешев е настъпал президента , за да реват толкова много , значи има защо.Нали искаха боко да не е премиер , той не е . сега гешев го защитавал и това ще мине после ще измислят друго. Така е като нямаш доказателства неоспорими , само плещиш глупости ,като Рашков .
318
19
 
24
 
! Отговори
ГНУСНИ РАДЕВ /РАШКОВ преди 2 години
ПОВРЪЩА МИ СЕ........... ОТ ТЕЗИ "ГЕНЕРАЛИ".........
317
28
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България все повече затъва при управлението на Радев. В петък служебното правителство повиши цената на тока и парното с 14% . Отделно на българската фондова борса сривът е над 50 милиона заради атаките срещу Градус, чиито акции се листвани там. Тази разлика ще я платите всички вие.Сега лайте срещу Борисов на воля, още ще ви мачка Радев и това е само началото.
316
22
 
17
 
! Отговори
Смешна работа преди 2 години
Ако Боко манипулираше изборни резултати дали щеше да е с 25 а не с 75 процента. Толкова сте наивни . После пак ще ревете , но аз ще се смея и ще ви го натяквам.
315
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На паралментарният контрол присъстват министри, не премиери.
314
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как е възможно министър председател да не уважава парламента ида не присъства на парламентарен контрол 4 г. ГЕРБ са за Таджикистан или Северна Корея
313
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко превзе държавата и като почнаха да му махат послушковците дето крадат за него, почна да вие
312
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ са най-токсичната партия за последните 32 г от както има отново партии и на второ място по токсичност след БКП (откъдето произлизат) за последните 80 г.
311
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов.... Нещо ми прилича на Нерон
310
12
 
25
 
! Отговори
Качество преди 2 години
На БоКо партията и правителството се разпада...като магистралите му !!!!
309
12
 
24
 
! Отговори
Голям рев БоКо преди 2 години
Оревахте орталъка герберчера недоносени....пари ли под лъжичката.....идва скоро разплатата.....
308
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на кой го обяви? На конференция пред своите мишки? Не разбрах на тях ли се оправдаваш, на нормалните хора ли или колективно се опитвате да си вярвате на лъжите.
307
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арестувайте Тиквата! Незабавно!
306
11
 
22
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
Срещу Мpъcникa - MPЪCHO се играе! Голям рев, крокодилски сълзи, мили очички и жалното фалцетче със збърчени веждички се вкарват в употреба! За Оскар е достоен!!!
305
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой разумен човек може да защитава ББ?Слепци, заблудени, зависещи от хранилката или извънземни? Нямам точно обяснение и отговор