ГЕРБ пита: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?

За пръв път започвало да се организира такава проверка
329
ГЕРБ пита: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови мерки няма, няма да има безвъзмездна помощ, тя се заменя с кредити. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в отговор на обявените икономически стимули в подкрепа на бизнеса от служебното правителство, цитиран от bTV.

От ГЕРБ попитаха дали е вярно, че шефът на НАП Румен Спецов, докато е бил служител на приходната агенция, е участвал в търговски дружества и е бил собственик и управител на дружество, реализиращо обороти за милиони, да има активи или хора на трудов договор.

Още по темата

"Това прилича на куха фирма, която да точи ДДС от държавната хазна", казаха от ГЕРБ.

От партията попитаха дали е вярно, че Спецов лично е получавал ревизионен акт от НАП.

"За първи път от 40 години започва да се организира проверка не срещу кой да е, а срещу изпълнителния директор на НАП. Това е прецедент, който може да влезе в учебниците на висшистите", каза от своя страна Кирил Ананиев.

Той предупреди, че това може да доведе до напрежение сред работещите в приходната агенция, както и до проблем при събирането на приходите.

"Асен Василев не може да намери решение вече четвърти ден. Срамно е шефът на НАП да е обвързан с процеси на източване на ДДС", каза още Кирил Ананиев.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: НАПГЕРБСпецов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
марш в анадола герберасти
203
2
 
15
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Този, щом се казва Румен СПЕЦОВ, значи дядо му се е казвал СПЕЦ. А в годините преди Девети септември 1944 година, "Спец" казваха на изпечените крадци или касоразбивачите.
202
12
 
6
 
! Отговори
ЧервеноГербавите преди 2 години
До Анонимен .....като удавници в сламка ,са се хванали за Спецов . А дано ,*** надали .
201
18
 
11
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Абе тия все питат,и аз питам за еврата, кюлчетата ,ама отговор една година не получих.спрете се с тия питания.дайте отговор първо вие,тогава и другите ще отговорят.
200
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само минавам до тоя пробит сайт за да се уверя, че Мафията ородължава да си поръчва статии, а техните герпаджийски *** и калинки продължават да cepaт във форума. Много поздрави на всички *** на ГЕРП от бай Ставри, аз си заминавам, ще дойда да ви проверя утре вечер по това време!
199
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лисицата Дончев пак обвинява без да казва нещо конкретно. Нищо чудно, все пак това са лапачите на мафията ГЕРБ. Да не забравим че същия Дончев е от село Габрово, което в момента е в окаяно състояние. По Панорама му намазаха ските на протежето на тиквата.
198
3
 
19
 
! Отговори
Ало, Херо! преди 2 години
Знае ли някой, защо снове Харо Мустафа из министерски те кабинети, че и при низши чиновници? Да не би да им помага да прикриват резилите си с тоя от НАП, оная министърката с двете морски вили, с икономическия Петков с не платените данъци в чужбина, с финансовия и още и още? Разбрахме, че Мая е разследвана за участие в ОПГ. Става ясно кой е действащия партиен лидер в доклада на САЩ и Херото се чуди как да ги умазни. Сестра Галева съвсем ще го закъса, а на Славчо врът кранчето! ДБ не ги мисля!
197
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Спецов времето му изтече, ако се докажат далаверите му. Но на тиквата на ГЕРБ, заснет с кюлчета злато и пачки по петстотин евро едната в едно чекмедже, КОГА? На лъжата краката били къси и я застигало възмездието.
196
9
 
8
 
! Отговори
всички питат преди 2 години
всички питат - Божков давал ли е подкупи на Боко?
195
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спецов е продал фирма, генерираща задължения на малоимотен човек и така е избегнал, да погаси задълженията си.Интересното е, че няма кой да разследва настоящата министъпка на регионалното развитие, която има две вили-близнаци на морето, на нейно и на дъщеря й име, построени с пари от европейските фондове, по програмата "Селски туризъм". Те се използват само от фамилията й, там не е стъпвал турист, няма отчети за туристическа дейност, нито платени данъци да такава. Как на САЩ, е убягнало това?
194
1
 
9
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 2 години
Мутри вън!
193
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да перифразирам, че не е луд който изяжда зелника, а който му го дава.Лицето Дончев от мафията ГЕРБ успяха да излъжат ЕС и лапнаха милиарди за десет години.Сега същия ми излиза с номера, че той видите ли ни давал парите.Да де ама данъкоплатеца плаща мастрафа!!!!!Твоята тиква не пипа кюлчета злато, но си ги държи в чекмеджето, защо ли?Като пак фалира банките тиквата да има капитал за нов рекет!
192
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБерастите пресякли далавери .. хахаха !!!Много добър виц се разказва от клакьорките
191
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бре къде е слави некой концерт няма ли да направи? Не казвам че предишните са спонсорирани от разни хора ама що спряха концертите Душо ??????
190
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неееееее това не е възможно хората на Божков опс Радев са най по добрите те са супер звезди кво да крадат нее, спецов е най доброто решение за НАП, другарю така се омаза че и Йотова и Нинова да те изкъпят не могат да те изчистят!!!
189
13
 
3
 
! Отговори
ЛУД преди 2 години
ДОЧЕВ И ТИ СИ ЕДНА ПУНТАМАРА
188
9
 
12
 
! Отговори
Воеводата преди 2 години
Пита човекът изхарчил над 2 млрд. лева за електронно управление и после гласувал най-нагло с хартиена бюлетина. Къде ви е електронното управление, за всяка малка простотия трябва да се ходи по институциите лично.
187
4
 
5
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
При положение, че ще повторим резултата от изборите на 04.04.Това служебно правителство ще управлява още дълго :)Пък и конСтуцията разрешава на парламента да удължи мандата на това правителство като редовно. По подобие на Любен Беровото. :)
186
3
 
6
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Какви незвъзмездни помощи да има? ГЕРБ откъде е взимал пари за безвъзмездни помощи? Да не са ги извадили от джоба си.
185
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончев, ти като вожда си казваш, аз ви дадох пари от собствения си джоб. Хайде посмали малко и кажи парите от ЕС и за измислените европрокети къде са бе джанъм? Вие ли ги лапнахте или изченаха нико дим?