Тошко Йорданов: Здравословното състояние на Слави е добро

Той нарече Съвета за електронни медии "вредна структура"
16 юни 2021 18:11, Нели Христова
103
Тошко Йорданов: Здравословното състояние на Слави е добро
Снимка: БГНЕС

"Слави е добре, всички статии, които четете как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости". Това заяви пред ТВ1 относно здравословното състояние на Слави Трифонов зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Той определи Съвета за електронни медии като "вредна структура", както и като вреден законът за медиите. "Ще има нов закон и нов и генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго", закани се той


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
3
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 месец
За тоя всичко е вредно, скапано, счупено. Само шефа му е велик, та чак богоравен. Сега освен личен ПР му се явява и личен лекър. Сигурно му лъска и ... голата глава за да осветява като маяк интелектуалния небосвод на държавата.
91
1
 
8
 
! Отговори
Тоя ,верно , дразни. преди 1 месец
С тоя къдрав перчем отпред, има вид на недоразгънат и смачкан презерватив....
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този много дразни, чак не е за гледане. Има някаква отрицателна аура.
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този пресаташе ли се явява на СлаФчо?
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този лъже повече и от цялата шайка на Фигуранта...
87
3
 
10
 
! Отговори
до Слави Номер 1 преди 1 месец
Следващият път пиши, когато си трезвен!
86
0
 
13
 
! Отговори
абе преди 1 месец
за кого е предназначено изказването на тошко ?!
85
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И все пак, коронавирус няма.
84
21
 
8
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 1 месец
Радваме се. Пожелаваме успех и на Слави и на целия екип на 7/8 тв, както и на ИТН на предстоящите избори. С вас сме и ви подкрепяме във всяко начинание. Слави е най - достойният българин и човек. Гордост за нацията. Феномен! Всички фенове ще бъдем много щастливи, ако наистина има концерт на Орлов мост и отново Слави повдигне и обедини душите ни. С теб сме. Обичаме те
83
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя Тошко за министър на здравеопазването ли се готви.Непрекъснато говори на здравни теми с глуповатия си вид на многознайко.
82
17
 
7
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 1 месец
Радваме се. Пожелаваме успех и на Слави и на целия екип на 7/8 тв, както и на ИТН на предстоящите избори. С вас сме и ви подкрепяме във всяко начинание. Слави е най - достойният българин и човек. Гордост за нацията. Феномен! Всички фенове ще бъдем много щастливи, ако наистина има концерт на Орлов мост и отново Слави повдигне и обедини *** ни. С теб сме. Обичаме те
81
3
 
11
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Слави е много добре. Лекувал го е чакръкчия с ... праз.
80
3
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 1 месец
Като ви знаем какви лъжци сте и колко сте потайни за случващото се в сектата ви,защото ви е сте точно такива (затворени)едва ли може да ти се вярва.Говори се ,шефа ви е в инвалидна количка.И ако е така този човек ще озверее още повече.
79
14
 
17
 
! Отговори
На Тошко баба му преди 1 месец
Тоше, не се напъвай да защитаваш и хвалиш Славето! Хората не пасат тревичка! Слави ни е ясен, нищо няма да направи, ще се оака много бързо, даже и да направи правителство! Багажа му е колкото на Толупа! Ние искаме да ни управлява умен и уравновесен човек, какъвто е временния министър и президента, да вдъхват респект и да не крадат!
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гном е думата
77
3
 
15
 
! Отговори
z-rock преди 1 месец
Всички знаем колко "добре е" онова дългото! Ама този ***, ако не беше Славчо, щеше да си остане световно неизвестен! Сега вече е голмата работа и му дай акъл да ръси!!
76
16
 
5
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Това за Слави е добре Тоше!-:) И дали ще е лидер на ИТН или не,не е важно! Аз пак ще гласувам за вас! То с години СДС,ГЕРБ,БСП! Ами стига вече! Та както и да е! Стягайте си редиците,щото Много работа ви чака Тоше! Шоуто свърши и искаме от вас работа в полза на българина! Вие докарахте новото и ще трябва да оправдаете,гласуваното ви доверие! Успех и ще ви подкрепим ПАК на изборите! И този път,правителство на всяка цена!-:)))
75
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почвам да съжалявам че се редих с часове за вашия референдум,то било за пари и отмъщение ,иначе гръмки думи ,точки електронно гласуване, субсидията лев, намаляване на депутатите наполовина и кво Тошко лае като селянин а за останалите сценаристи просто нямам думи!!!!
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Закани ,закани и кво само секции в Турция и принтери евала или както богати казали от Турция машалах Тоше
73
4
 
30
 
! Отговори
Спеца преди 1 месец
Здравословно Слави е добре Тоше , но морално и политически е много, много зле!За мебилировката на последния му етаж /голата МУ главичка/, определено трябва да кажем , че е също много зле, за разлика от жилището МУ!Слави го знаем , но младите които се водят по простотийте МУ нямат представа накъде ги водите!