Алгафари: След 11 юли служебният кабинет може да стане редовен

Разкритията за злоупотреби няма да повлияят на вота, прогнозира PR експертът
Обновена: 17 юни 2021 11:24 | 17 юни 2021 11:18, Анисия Иванова
80

Последното изследване на "Медиана" показва, че "Има такъв народ" изпреварва с около 3% основните си опоненти – ГЕРБ и БСП, които са с практически изравнени позиции. Такива резултати ли да очакваме на предсрочните избори на 11 юли - коментирахме с PR експерта Нидал Алгафари в "България сутрин".

Според него това няма да бъде реалният резултат след вота, а са по-скоро данни на основата на интереси, които имат социолозите.

"Тези хора в повечето случаи нямат структури в страната, това са по-скоро техни желания да се получат тези резултати и допускат фатални грешки. Както при Георги Първанов, когато го избраха за президент. Даваха му второ-трето място", припомни Алгафари.

Още по темата

"След 11 юли ще имаме редовен кабинет, може служебният да се превърне в редовен", прогнозира PR експертът.

Алгафари е на мнение, че ГЕРБ са се превърнали в жертва, а българският народ застава винаги на страната на жертвите.

"Дали Слави Трифонов ще бъде с няколко процента нагоре или надолу, много трудно ще се сформира правителство, то ще бъде още по-нестабилно, защото ще се сформират интереси. Стига се до раздаването на постове и всеки иска да назначи негови хора", коментира PR експертът пред Bulgaria ON AIR.

Той е убеден, че разкритията за злоупотреби при управлението на ГЕРБ няма да повлияят на резултата от вота.

"Разкриване не означава, че това е вярно. Служебното правителство играе роля на предизборен щаб за подготовка на избори, които най-вероятно няма да са най-честните в нашата история. За да може да излезе министър с твърдение, трябва да има доказателства. Във връзка с подслушванията - не чух нито един, който да е подслушван. Има активно подслушван и пасивно подслушван, трябва да се прави разлика", уточни Алгафари.

Той не вижда смисъл хората от списъка с подслушвани лица да са били обект на внимание, защото те сами си казват открито всичко.

"В България всеки смята, че го подслушват и го следят и е много значим, а то не е така", добави PR експертът.

Според него ще бъде трудно сформирането на правителство.

"Моето вътрешно желание е трите основни партии - БСП, ГЕРБ и ДПС да се обединят. Имат достатъчно подготвени хора, имат възможности да работят заедно като превъзмогнат егото на лидерите си. Те са доказали, че носят отговорност", коментира Алгафари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
37 Не се хващай, на лъжите, на Слави и Тошко ***. Те твърдят, че няма да се коалират с ГЕРБ, БСП, ДПС, но накрая, БСП цъфна във власта, дори на ниво зам.министри, областни, шефове на силови структури, митниците...Това са им поредните лъжи, за да примамят младите и тези, на които са им омръзнало всички политици, които искат промяна, но не знаят, как тя да стане.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Медиана" знае, че управляващите ще манипулират вота, информирана е от първа ръка. Няма да е първата купена, в случая от Божков, социологическа агенция. Защото има интерес, да надува рейтинга на ИТН, Радев/БСП.
31
13
 
12
 
! Отговори
ебаси мазника! преди 2 години
"Моето вътрешно желание е трите основни партии - БСП, ГЕРБ и ДПС да се обединят." Че те кога не са били обединени бе мазняр? След тяхното изчегъртване ще се почне с изчегъртване на такива като теб.
30
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победа за ГЕРБ- единствената нормална алтернатива!!!!
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес май има заплати. Всичкото *** скача на амбразурата. За малките тролещи диваци- амбразура е защитено картечни гнездо
28
16
 
15
 
! Отговори
нормален преди 2 години
след 11 юли клуб фигурант трябва да си отидат ! тия за един месец направиха маса поразии . какво ли ше направят за още един месец ?
27
7
 
11
 
! Отговори
Калин преди 2 години
До Анонимен до гостПодкрепата за бандата на Божков ще ни донесе благоденствие...да са ни живи и здрави Мая, Румен, Хаджигенов на Лилана, Славчо и компания.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нов позор: ми стани и ти главен прокурор и на теб държавата ще ти купи.
25
2
 
5
 
! Отговори
честен преди 2 години
Аз говоря, това което мисля и нищо не крия. Затова не се страхувам от подслушване!
24
3
 
5
 
! Отговори
америка1332002 преди 2 години
До Анонимен до гостти беден ли си? ами така е като нямаш нито професия нито образование. по цял свят е така
23
19
 
13
 
! Отговори
Шабан преди 2 години
Гласувайте за Възраждане!
22
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен до гост преди 2 години
Подкрепата за бандата ГЕРБ означава още фалити, смърт, разруха, корупция, бедност, и национална катастрофа до която ни доведоха тези изедници.Където пипнеш изскачат чудовищни кражби и корупция мястото на цялата Герберска пасмина е в затвора.
21
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяла България се вдига и ГЕРБ -СДС ще спечели голяма победа !!!! Двамата *** ще се върнат там,където им е мястото -Казармата....
20
4
 
5
 
! Отговори
VB преди 2 години
Ние сме силата - бъдете смели !
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да е така.
18
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е безбожен подлизурко на хранилка от ГЕРБ
17
21
 
17
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
До гостАко искаш НЕ на комунизма, трябва да си първия, който да гласува против ГЕРБ и мутрата-комунист Борисов.Но, кой да ти мисли.Вие като чуете, че някой ви казва долу БСП и комунистите и вече спирате да мислите.А, че този е комунист в червата, не ви интересува.Как може да сте такива рибки, бе?
16
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комуниста/гербаджия Алгафари се изказва, отново.Ами, няма лошо да остане служебното правителство, с подкрепа на мнозинство в НС.Вместо да се пълни с партийни калинки.Ако някой министър се издъни- предложение в НС, гласува му се оставката или уволнението и се назначава нов.Не е чак толкова сложно. Просто, всички вече сме деформирани от тотално сбъркания модел, последните 20г.Че, който управлява, набутва първите си партийни хора по министерствата.
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 14 Вие сте най тъпия народ и без ИНТ да печелят избори...не го ли знаехте????
14
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гост |||||||| Вкарването в затвора на шайката от герб, ограбила бългаските джобове с милиарди, ще гарантира шанс на страната да оцелее и бъдеще за България! Заври си някъде лозунгите ти!