Рашков: Някои искат да влязат във властта, дори с цената на престъпление

Вътрешният министър поиска по-тежки присъди за трафика на хора
24 юни 2021 11:00, Красимир Ангелов
330
Рашков: Някои искат да влязат във властта, дори с цената на престъпление
Снимка: БГНЕС

"Определени политически сили се опитват за пореден път да провеждат кампания с натиск върху избиратели. Поставят в зависимост работата на хората от това за кого ще гласуват. Някой иска да управлява държавата, изкривявайки волята на хората". Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков по време на Международна конференция за трафика на хора и продължи:

"Огромно е желанието да се влезе във властта от някои, дори с цената на престъпление".

Ние ще противодействаме на това, затова е служебното правителство и МВР, като основен носител на тази отговорност, ще си упражни правомощията по закон, добави той.

Още по темата
По думите на Рашков има сигнали постъпили и при него също постъпват такива."

Опитват се определени политически сили за пореден път да провеждат предизборна кампания с натиск към избиратели. Към представители на фирми с по-голям брой служители, дори се поставя под въпрос оставането на работа на някои служители. Има притискане на български граждани от известни етноси със същата цел, някой иска да управлява държавата, изкривявайки волята на хората“, каза още Рашков.

По време на конференцията служебният вътрешен министър поиска и по-тежки наказания за извършителите на трафик на хора

Не може успешно да противодействаме на престъпленията с трафика на хора, ако продължават да се налагат условни присъди. Очевидно е, че тези либерални наказания не могат да окажат превантивно и възпиращо деяние върху дееца.

Дали успяваме да укрепим психиката на жертвите на тези престъпления, попита Рашков. Струва ми се, че в тази посока ние не успяваме, каза той и като причина посочи леките наказания, налагани от правосъдните органи.

Трябва да предвидим наказания в НК, чрез които по-успешно да преодоляваме последиците от престъпленията от трафик на хората, заяви вътрешният министър, цитиран от БГНЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
17
 
8
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Мачкай Рашков ,чегъртай яко герберунгела да вие като вълк на месечина нищожеството ,Бой по главата герберска корупционна .
238
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гаранция герберунгелите ще се опитат да съботират изборите
237
2
 
4
 
! Отговори
А преди 2 години
Някои други като вас, вече го направиха !
236
17
 
8
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
След като 11 години престъпниците от г,е,р,б управляваха /крадяха/ с фалшифицирането на изборите, защо да не пробват отново и, отново и отново??
235
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков мачкаи престъпниците
234
3
 
11
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Като тебе и цялата ви пасмина ли ?
233
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комуниста рашков не може да обясни откъде е натрупал толкова имоти.
232
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛЕД ИЗБОРИТЕ МНОГО МОЛЯ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ДА СЕ НАКАРАТ КАДРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГЕРБ-МЛАДЕЖИ просто да работят един месец, както останалите по-възрастни колеги. Те сами ще напуснат на десетия ден. ТОВА НАГЛЕДНО ЩЕ ПОКАЖЕ СЪЩИНАТА НА ГЕРБЕСТИЯ СЛОГАН - РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА Е ЧЕ Е ВСЪЩНОСТ ДОНОС, ДОНОС, ДОНОС СРЕЩУ КОЛЕГИТЕ ИМ КОИТО ИМ ВЪРШАТ ВСЪЩНОСТ РАБОТАТА.
231
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УВАЖАЕМИ ГОСПОДАРИ ПАРДОН ПАРТНЬОРИ ОТ САЩ, ИСКАМ ДА ОПИШЕТЕ В ЗАКОНА МАГНИТСКИ, ВСИЧКИ СЪПРИЧАСТНИ С МУТРОГРУПИРОВКИТЕ - ВИС, СИК И ТН...
230
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дА В НАЧАЛОТО НА 90 ТЕ НЯМАШЕ герб НО ИМАШЕ ДРУГА ПРОЗАПАДНА ХУНСКА ПАРТИЯ СДС - КАКТО Е ИЗВЕСТНО ТЕ ТОЛКОВА МНОГО ГРАБИХА, ЧЕ И В ТЯХНА ЧЕСТ ПРЕВРАТ ИМ ОРГАНИЗИРАХА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЖАН ОТ ПОСОЛСТВАТА, ИМАХА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО 4 ГОДИНИ И РАЗКРАДОХА ВСИЧКО, ПОСЛЕ ЦАР, ГЕРБ, СЕГА СЛАВИ, ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ А НЕ ЗА ХВАЛЕНИТЕ ОТ ОЛИГАРХОМЕДИИТЕ. ИНАЧЕ ИВО ХРИСТОВ СИ Е ПРАВ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИЗБОРА НА ИЗБОРИТЕ. АБЕ КЪКЪВ СЛАВИ, КАКЪВ Е ТОЙ ГЕНИЙ БРЕЕ, ТА ТОЙ Е ТЪПЪЪЪ КАТО НАЛЪМ
229
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИнкогнитоГЕРБЕРИ КАЖЕТЕ СИ И ЗА ИМОТИТЕ И ЗА МИЛИАРДИТЕ. КЪДЕ ОКРАДОХТЕ 5 ПРОЦЕНТА ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ, ИЛИ ЗА ДВАНАЙСЕТ ГОДИНИ СТЕ ОКРАЛИ ВМЕСТО БЪЛГАРИЯ ДА Е С 50 -60 ПРОЦЕНТА ПО-ПРОСПЕРИРАЩА? КАЖЕТЕ СИКАДЖИИ
228
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера си подреждам кашон с книги и ми изпадна Винету, викам си малиий на Тиквата книжката, забравил си я е, трябва да му я върна...НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ, ДПС И ИМА ТАКЪВ НАРОД, КОЯТО Е ТЯХНА ПАТЕРИЦА. ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ПО ВЪЗМОЖНОСТ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ И САРОСОИДНИТЕЕ ПАРТИИ КАТО ДБ И ЗА АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ.
227
3
 
17
 
! Отговори
Инкогнито преди 2 години
Рашков кажи за имотите. От пенсията ли ги купи. Колко *** народ има. Каквито сте вие такива са ви и избирателите. Пак ще ни върнете 20 години назад. Ще окрадете всичко ще фалират банките и ще избягвате.
226
6
 
2
 
! Отговори
Инкогнито преди 2 години
Аз съм решил в деня на изборите да взривим Атомната централа. Така ще е най ефективно. Май това го прави вече Слави и не зная да ли ще ми се вържат. Вие сте ***.
225
12
 
3
 
! Отговори
Кафяв Гербер преди 2 години
Обичам когато герберунгелски троляк тука вие като бито пSе.Кеф ми става някак си на душата , да гледам как се гърчи и го чета с удоволствие
224
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А освен очевидният, който може да е спирането на електричеството, нарочно подбрани хора щели да отиват след 14 ч. и да се бавят по 15 минути на машината за гласуване.Ако всичко това е вярно, то е саботаж на изборния процес и правата на гражданите, а решението е в ръцете на ЦИК, която може да приеме правила по колко време може един гражданин да гласува.Ще ми се всички да сме наясно, че от ГЕРБ са отчаяни, а отчаянието ражда чудовищни нарушения на права и законност. Това, което всеки един български гражданин може да направи, е да упражни правото си на глас на 11 юли, без значение к
223
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вътрешните разпри на БКП-то не ме интересуват! Не могат да разделят плячката от Корекомите.:)))))))))))))))) А народЪТ пак ще го .......
222
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За откровен саботаж на парламентарните избори на 11 юли алармира във фейсбук Стела Николова, видя Narod.bg. Според нея хунтата ГЕРБ готви коварен сценарий за изборния ден, който да опорочи вота, за да може мутрите на Бойко Борисов отново да влязат в парламента за нови безчинства.Ето за какво предупреждава Стела Николова в социалната мрежа:Граждани ме уведомиха, че от ГЕРБ подготвят за деня на вота техните симпатизанти да гласуват до 14 ч., защото след това щяло да има някакъв проблем с машините.А освен очевидният, който може да е спирането на електричеството, нарочно подб
221
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов отдавна е за настаняване в специализирана институция за хора с ментални проблеми, научи Narod.bg.Според мутрата от СИК миналото лято президентът Румен Радев е планирал да узурпира властта Му с държавен преврат, като изпратил свои бодигардове от НСО, облечени в бели фланелки, да превземат и окупират Народното събрание, за да направят преврат, разкри налудничавата новина репортер на Narod.bg.Баце вярва, че зад народното недоволство, което тресеше България повече от 9 месеца миналата година, стои именно държавният глава, а схемата за бутането на мутрите на ГЕРБ от властт
220
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека някой посочи българска политическа партия която да няма нищо общо, пряко или косвено, с БКП-то от 9ти Септември 1944та година!!!!!!!!!!!!!