Нинова: Разграждането на стария модел започна на 4 април

Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да управляват, смята лидерът на БСП
25 юни 2021 19:20, Красимир Ангелов
82
Нинова: Разграждането на стария модел започна на 4 април
Снимка: БГНЕС

"Напълно е възможно разграждането на стария модел, то започна на 4 април. Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да управляват". Това обяви в предаването "Лице в лице" по bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Според нея старият модел се изразявал в това паралелна държава и задкулисие да управляват вместо официалните институции в интерес на малцина.

Още по темата
Нинова отчете като основна цел да се върне ролята на институциите, да се управлява през официалните органи и да се спрат кражбите. Лидерът на БСП заяви, че партията й е била единствената опозиция в последните 4 години.

"За четири години се борихме на четири фронта – ГЕРБ и модела на управление, втория – същия този модел вътре в БСП, третия – манипулацията на общественото мнение, и четвъртия – външния натиск по темата за Истанбулската конвенция", коментира лидерът на социалистите.

Тя напомни, че част от лидерите на т. нар. протестни партии са работили с Борисов и ГЕРБ – един е бил министър, а друг –омбудсман, избран с гласовете на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабо ГЕПИ пак ще управляват. Тримата Тарикати шкеме войвота скатажията и неволята пазаруват здраво. Те видяха на предишните избори че никой не гласува за тях и сега неволята извади пачките и започна пазаруването. Светата троица пак ще са патерици на оня с коня. Дъргака пак ще се качи на жипарата и пак ще вика. Праим ви магестрале бе и ше прълни чекмежета и шкафчета. Така че вади милионите от импекса и пазарувай гласуватели иначе ше се качиш на катъро на чадъро. Ного ше те заболи да знаеш.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази много лъже. С колективно декствие в непреватизотани мощности , НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ. Както и с ЦЕНТРАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ..
4
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Единственното,което виждаме,знаем и помним,е-я социалистите са на власт,я са ни вкарали в поредната криза.Така че по-добре да се разгради перспективата някога да управлявате пак.Чак е чудно,как все не успявате.Явно ленинските завети да се построи развит социализъм толкова дълбоко са заседнали в главите ви,че ви пречат да разсъждавате логично и умно.Що се отнася до развития социализъм-то такова животно нЕма(както казваше другаря Т.Живков).
3
3
 
17
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Тази изобщо в час ли е? Борисов си взема неговите гласове, и ГЕРБ отново е първа политическа сила! Истината е , че нея отдавна никой не я взема насериозно, и такива като СлаФчу Учиндолски и Мая Костинбродска вземат само от нейният електорат!
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм чул Нинчето да каже лоша дума против Бойко :)) Не знам кой за кого е работил Корни :)
1
5
 
11
 
! Отговори
Обикновена подмяна преди 2 години
Как точно разграждат стария модел, като измамите с еврофондовете и обществените поръчки продължават? Някой нещо да е чул да се предприемат някакви стъпки за прекратяването на тези практики?

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe