Под аплодисменти: Борисов се яви в ГДНП за разпит

Пред сградата го очакваха протестиращи, които го подкрепиха
Обновена: 15 юли 2021 10:21 | 15 юли 2021 10:18, Красимир Ангелов
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви в ГД "Национална полиция", където трябва да бъде разпитан.

Бившият премиер пристигна заедно с адвоката си Менко Менков. Борисов е призован за снемане на сведения.

За насрочения разпит съобщи самият Борисов пред медии в централата на партията във вторник, като показа призовката пред камерите и заяви, че иска самият Бойко Рашков да го разпита.

"ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си изляза жив. Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов.

Още преди пристигането му отпред го чакаха протестиращи от ГЕРБ, които го подкрепиха.

Симпатизантите на ГЕРБ се събраха още от рано тази сутрин пред сградата на ГДНП. Протестът в подкрепа на Борисов е организиран от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, съобщава bTV.

Пред журналисти той коментира, че случващото се днес и през последните два месеца е абсурдно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен366...Ами естествено!...Забрави ли за "Конграчулейшон,бориссофф!"? ..Иначе Тиквата сай изтапанил до тая планина от лой,за да изглежда той самия като "фиданка" пред нея.-
296
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бай *** ........"Ердоган го отсвири за скривалище сега може да намине при Вучич като резервен вариант ". А Йоца? Тук поне няма да го одерат с кремък!
295
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До ПОМНЯ ЗА ЛУКАНОВ Луканката го ОТСТРЕЛЯХА пред дома му,НЕ на "Развигор"!...Кой го направи?..-Питай Тиквата!
294
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тази свлеченогъзата от първата снимка защо протестът й е на английски? Мисли, че ще украси някой вестник, излизащ в Микробритания или Щатите? Сакън, онези ще си помислят, че сме толкова уродливи!
293
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Божееее!..Не е за вярване!...Едва сега прегледах снимките...Какво се вижда на тях?...Тиквата го викат ПРОСТО ЗА НЯКАКВА СПРАВКА,а АГИТКАТА,която ТОЙ САМИЯ е организирал, е побесняла:..-"Долу Радев и Рашков!"...?!?!?!?!?!...Тиквената псевдомутра ЩЕ ЗАПАЛИ България,ОСЪЗНАЙТЕ ГО!!!!...Защото е ТЕЖЪК ПСИХОПАТ,за него не съществува друго,освен БОЛНИЯ МУ ВЪТРЕШЕН СВЯТ!...."ХОРА,БДЕТЕ!"..
292
5
 
2
 
! Отговори
USA преди 2 години
РАДЕВ НИ ПРЕДАДЕ
291
0
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Добър ден за младите чакалчета на Стъки и старите огрохани пенсионерчета да изкарат някой лев за сметка на боко.Със сигурност слънцето неземно е раздал по 50 кинтаТози наистина падна много ниско изключително жалка картина как се е уплашил осъзнавайки какво го очаква заради това какво е вършил.Ердоган го отсвири за скривалище сега може да намине при Вучич като резервен вариант
290
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тук виждам че най-големия проблем на великата партиа ИТН е че Борисов не е в затвора, иначе други проблеми България и ИТН нямат.
289
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъки - лицето на герп!
288
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е органите да се задействат и съвсем скоро цялото ръководство на ГЕРБ да получи ефективни присъди. Бившият президент на Франция има 2 години за къде по-малки безобразия. Стига с тия евтини театри, Борисов отдавна трябваше да излежава една присъда от 15 години.
287
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 2 години
До справедливМоже би мечтаеш и за справедлив "народен съд " ?
286
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без ръкопляскащите по команда от племето на вожда няма как
285
0
 
7
 
! Отговори
Умна Кърджалийка преди 2 години
Свубода за Бурисов!
284
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно, от страна на фанатизираните герберчета имаме култ към личността на тиквата. Нормално - сервилни, некадърни подмазвачи, дължащи всичко на партията и бащицата ще има винаги.
283
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смях, като чух кречеталата на ГЕРБ, които викаха бойко,бойко,бойко и асоциацията беше БКП,БКП,БКП. Държавата на комунисти и мутри на власт.
282
2
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
ГЕРБ загуби катастрофално изборите. В парламента между 2017 и 2021 години, ГЕРБ имаха 95 депутати, сега имат 61 депутати, което е почти двойно по-малко. При такъв резултат цялото ръководство подава оставка, поне така правят в нормалните държави Може би Бойко още не е постигнал целта си - ГЕРБ да отпадне от парламента.
281
2
 
3
 
! Отговори
ДО ДАНС И ЦРУ.. преди 2 години
ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЯ БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ Е УВЕДОМИЛА И ПОКАНИЛА БЕЛАРУСКАТА "ЖУРНАЛИСТКА"... ЧЕ ТОЧНО НА 15.07.2021-ЧЕТВЪРТЪК,БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ПРИВИКАН В МВР..!!........ ОЧАКВАМЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ДАНС И ЦРУ....
280
2
 
3
 
! Отговори
ГАДЕВ е човек на ВИС преди 2 години
СЛАВИТУ е човек на ВИС............. Значи...!?
279
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, напълно сериозно. Времето когато може да откраднеш пари и да отидеш да ги харчиш в САЩ и Англия свърши. Сега банковата система а направена така, че много лесно се проследяват пари и блокират сметки. Затова той и шайката ще се борят до последно тук. Много лошо, че Славчо не направи преговори на всички партии в парламента без ГЕРБ и ДПС, можеше да се създаде стабилно правителство за 1 година, което да опандизи главатарите на шайката. Сега Славчо на практика възкреси мутрите от ГЕРБ.
278
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Бойко!