Рекордно малкото българи на Олимпиадата е заради пандемията

Проверките в Министерството на спорта продължават, заяви Кузманов
16 юли 2021 15:11, Петя Славова
20
Рекордно малкото българи на Олимпиадата е заради пандемията
Снимка: БГНЕС

Проверките в Министерството на спорта и в момента продължават и ще продължат, защото така е по закон. Това обясни пред БНТ служебният спортен министър Андрей Кузманов.

По думите му много се говори за реваншизъм, за изчегъртване и други по-тежки думи, но той като министър на спорта и като служител на държавата е бил длъжен да провери какво е ставало в това министерство.

"Това, което успяха вътрешните одити да проверят, всички документи и всички констатации в нашата компетентност са подадени на разследващи, на НАП, на всички органи в държавата. Какво направи впечатление от първо четене - процедурите, по които са правени конкурси, видимо е, че има нещо, което не е както трябва. Документите, те говорят", категоричен беше Кузманов.

Още по темата

Според него има правила за всичко, за него тези правила трябва малко да се пипнат, но основното е субективизмът. Всеки един трябва да спазва правилата. Тук вече е ролята на държавата и на тези, които ръководят това министерство.

Броени дни остават до Олимпиадата в Токио. Рекордно малък брой българи успяха да вземат квоти тази година. Министър Кузманов смята, че най-вече пандемията е оказала влияние върху това.

 "Игрите ще се проведат в изключително тежка обстановка, изключителни рестриктивни мерки. Ето и вчера получаваме указания от посолството на Япония и просто тв олимпиада ще бъде, така ако можем да го кажем.
Всички, които заминават и всички, които ще бъдат там, ще бъдат под страхотно наблюдение, не могат да разговарят дори на масата по време на обяд или друго, тежко ще бъде за всички", коментира министър Кузманов.

По думите му тук ще си проличи подготовката на тези, които са подготвени по-скоро психически, физически те всички трябва да са подготвени, защото това е олимпиада. Но психически тук ще е много важно кой ще издържи.

"Най-важното, което успяхме да направим, е да запазим нашите спортисти здрави, тези, които са спечелили квоти, да могат да заминат и да не се поддадат на тази пандемия някой да се разболее. Всички, които са пожелали да бъдат ваксинирани, са ваксинирани. Така или иначе те ще бъдат тествани ежедневно и то по няколко пъти на ден", уточни Кузманов.
 


20
Още от Политика
Преференции вкараха в парламента 19 кандидат-депутати
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако не са ги наболи може и доста медали да вземем!
19
4
 
1
 
! Отговори
нищожество евреиско преди 2 седмици
До loves2drive забравих - не забваряй да си сложиш и 3-тата доза от юдо-масонките ваксини, таке едно леко предолимписко ваксиниране да си направиш, щото нова вълна се задава .....
18
4
 
1
 
! Отговори
нищожество евреиско преди 2 седмици
До loves2drive както казах платени пропагандни тролове като теб ще сте единствяените зрители на жалкото и смешно глобалистко мероприятие наречено Олимпиада, на нас нормалните хора не ни се гледат грозни и бездарни цветнокожи питтекантропи, трансгендри и пр. любимци на юдо-масонските фондации
17
1
 
6
 
! Отговори
loves2drive преди 2 седмици
Дарлинг, май не си си взел лекарствата днес - к'ви евреи, к'ви ваксини, к'ви трансджендъри те гонят? За олимпийски спорт говорим.
16
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Каква пък пандемия ни е виновна и за това? Кажете какви средства се отделят за спорта, а не търсете вината в друг. От началото на прословутата демокрация и спорт, и икономика, и образувание, всичко затъва . Целта на управляващите е да крадат за тях, а не да правят нещо за страната ни! За това и много българи напуснаха родината си.
15
7
 
2
 
! Отговори
Троле евреиски преди 2 седмици
До loves2drive - напъни се още малко, разкажи ни и за ваксините, колко са добри и инужни за здравето ни .... *** !!! ЕТО ЗА ТОВА САМО ВИЕ ПЛАТЕНИТЕ ЕВРЕИСКИ ТРОЛОВЕ ЩЕ СИ Я ГЛЕДАТЕ ОЛИМПИАДАТА !!! На нас нормалните хора ни се повдига от кьопави цветнокожи човекоподддобни, трансгендъри и пр. изрроди които незаслужено получават медали !!!
14
1
 
5
 
! Отговори
До 10,11 преди 2 седмици
Ходи ти се качи на гредата...
13
1
 
6
 
! Отговори
loves2drive преди 2 седмици
Мдааа, пандемията ни виновна, че нямаме олимпийски спортисти. Щот преди пандемията направо доминирахме по Олипиадите... До пишещия против Симон Байлс - научи й името първо, след това я гледай какво прави. И после намери българка на това ниво. Заради нея и Кейлъб Дресел ще гледам Олимпиадата.
12
1
 
2
 
! Отговори
Сатира преди 2 седмици
Хахахаха рекордно малкото Българи са поради липсата на държавна политика за развитие на спорта. Спорта ни не е било никога толкова слаб през последните 70-80 години. За властимащите е много по-важно да строят зала след зала за десетки милиони, игрища и салони по села и паланки. За да има какво да крадат!
11
6
 
1
 
! Отговори
Симон Билис преди 2 седмици
юдо-масонската пропаганда провъзгласи това отвратително цретнокожо създание с излъчване на ппитекантроп за най-голямата гимнастичка за всички времена !!! Дадоха и повече от 30 медала !!! Този ли "спорт" искаш да харесват децата ни !? ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО !!!
10
5
 
1
 
! Отговори
Симон Билис преди 2 седмици
юдо-масонската пропаганда провъзгласи това отвратително цретнокожо създание с излъчване на *** за най-голямата гимнастичка за всички времена !!! Дадоха и повече от 30 медала !!! Този ли "спорт" искаш да харесват децата ни !? ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО !!!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
аз гледах филм за гимнастичките ни - лагер в япония миналата година .. хахо, хихи .., сигурно някой по оправен японец ги е плющял .. и всичко това с държави пари .. безплатна екскурзия, ядене и пиене ... кога средностатистичекия българин ще ги стигне .. ама то верно че възпитават малотени ....
8
5
 
2
 
! Отговори
Спомням си преди 2 седмици
До Анонимен 7, как на миналата олимпиада дадоха златен медал на цветнокожото, дебелогъззо и непохватно създание - Симон Билис, която 5-6 пъти се подхлузна от гредата и падна на дебелия си неггъски гъззз от смесената успоредка, освен товеа се окажа че се друса офицялно с разрешението на т.н. Световна Допинг Организация - това виждат децата ни в т.н. спорт, щдо-масоните превърнаха спорта в нещо отвратително !!!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не ви е виновна китайската кашлица. То просто няма спорт вече. Няма истински спортисти, няма спортни училища и децата вече не спортуват. Вие не сте ли забелязали че днешните деца дори не излизат да играят навън както ние бяхме едно време. И да има някой желание за спорт то пък няма треньори които да ги научат. Спорта и изкуствата са унищожени в България.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В България се практикува само един спорт - легнало пазене на чекмедже.
5
7
 
3
 
! Отговори
евреиската олимпиада преди 2 седмици
малцина знаят че т.н. Олимпиада е всъщност частна фирма на Уолстрийтските евреи, т.н. Олимпийски Комитед се ръководи от тази часна фирма. За това тази плътна досада наречена Олимпиада я дават по абсолютно всички телевизии и няма отърване от нея - глобализма трябва да се пропагандира с Гьобеслка настойчивост
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пандемията е виновна, ама друг път. Вижте само какви са ни базите за тренировка на спортистите, въобще ако има такива условия.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поредният слуга на Радеф
2
3
 
3
 
! Отговори
Перкеле преди 2 седмици
Важното е да си пазим гена. Кукловодите обичат да използват спорта да разсейват масите. Ако имаме късмет ще спрат всичкия спорт, току виж им дошъл акъла на всички, че биват насилвани злобно от елитите във всяка една сфера на живота.
1
0
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 2 седмици
Е, нека да не е пандемията този път!!!