Тошко Йорданов: За ДПС са важни имената в кабинета, но съвети не приемаме

Повечето от идеите ни съвпадат, каза Карадайъ
Обновена: 25 юли 2021 13:09 | 25 юли 2021 13:07, Александър Попов
206
Тошко Йорданов: За ДПС са важни имената в кабинета, но съвети не приемаме
Снимка: БГНЕС

Повечето от идеите ни съвпадат, но имаме и различия. Заявихме категорично, че безусловна подкрепа няма, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след среща с представители на "Има такъв народ" в сградата на Народното събрание.

"Посочихме едно неотменимо условие - възстановяването на нормалността в политиката и демокрацията, което за нас значи НС да заеме мястото си според Конституцията на България, и държавният апарат да не се ползва като бухалка срещу гражданите и бизнеса, а да функционира съгласно законите и в услуга на хората, за създаване на добър бизнесклимат. Това ни беше условие, което няма как да се откажем от него. Заявихме и още едно нещо на срещата - персоналният състав на кабинета за нас също е от значение, като категорично заявихме, че не държим и не искаме да предлагаме министри и имена, завърши Карадайъ.

"Говорихме за приоритети, не сме водили диалог за подкрепа на евентуален кабинет. Просто изложихме нашите приоритети. Те казаха, че за тях персоните в евентуален кабинет са важни, а ние уточнихме, че това е наша отговорност и няма да взимаме съвети от никого, и няма да се съобразяваме с никого. Подкрепа от тях не сме търсили, нито те са ни предлагали хора, нито пък щяхме да ги приемем", каза от своя страна Тошко Йорданов от "Има такъв народ" след срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
22
 
3
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ! преди 2 години
"АНОНИМНИЯ" герболизач по долу кръв пикае което значи че ИТН са на прав път! Голямо ***, балсам за ушите на нормалния народ!
145
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвети не приемате, но заповеди - ще трябва!
144
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво разбира този *** ,бивш писач на *** и вулгарни скечове.Натрупаха богаство на гърба на Лили Иванова, президенти и т.н как не го е срам тази мишка да се показва. Откъде това самочувствие този простия. Кога прочете вски данъчни закони, кодекси и правилници, за да бъде назначен за държавен служител? С дипломата си по български език /ако има такава/ просто няма работа там. Поредният селя ..нин , който иска да е НЕЩО в живота, а няма мозъчния капацитет за това.
143
2
 
26
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Идеите ни съвпадат! Сега и ДПС станха добри. Единствените лоши във филма са Герб. А във всички партии, освен ИТН, има бивши депутати, министри, ... В хората се създава илюзия, че злото ще бъде изчегъртано и някой ще ги оправи. А горчивата истина съвсем не е такава и имаме опит с нея. Този филм вече сме го гледали - Костов, Симеон, Бойко. Сега се добавя Слави.
142
5
 
21
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
Очевидно е, че президента притисна до стената ИНТ, както притисна ГЕРБ на изборите. Как тия псевдо патриоти изведнъж заобичаха ДПС, че и се завъртяха със ***. С имаше времена как цялата държава се сплоти, отиде и гласува и точно тия от тройната колаиция и сивите кардинали от НДСВ ги махнахме от властта.
141
2
 
5
 
! Отговори
Пян Гъ до Бонго 146 преди 2 години
Бонго, моля те да поясниш защо Радев ще отнесе плувката заради унижението на ДПС. Не съм фен нито на Радев, нито на ДПС и ми стана интересно.
140
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен че, договарят постове и порции, ИТН, устремно, се вляза в предизборната кампания за втори мандат на руския слуга Гумен Радев. Ще трябва, да се привлекат гласовете на ДПС. Столенницата винаги е подкрепяла Радев и от трета сила, заедно с ДПС, имат запазено място в кабинета и до зам. министри.
139
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко, коя ви бе програмата и политиките, че не мога да си спомня? За какво си говорите с БСП и ДПС, адаже ба?
138
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко, стига евтин театър и лъжи, макар че, това е естественото ти състояние. И децата знаят, че се договаряне с БСП и ДПС, за постове и порции. Какво има да обсъждате, ако не министри, а около тях, обръчи от фирми? ИТН няма програма, нито политики, за какво друго си говорите? Машалла.
137
2
 
12
 
! Отговори
Край преди 2 години
По лакърдиите /приоритетите/ всички партии са съгласни. Всички искат да ни качат доходите да ликвидират бедността, да се вкарат в зандана корумпираните и да почва голямото народно благоденствие.Като почнат да редят софрата с министрите и да режат баницата - ще се скарат.
136
3
 
23
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Не знам кое ме отвръщава повече в ИТН?!? Това че дадоха лигитимност на ДПС с тези преговори и им излъскаха имиджа. Забравяйки за Делян Пеевски , обръчите от фирми за статуквото. Или това, да не поканят ГЕРБ за преговори и така да пренебрегнат гласа на толкова много българи. Почти Равен брой колкото са техните. Отговор не ща.
135
2
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
ДПС съжалява, че са отишли да говорят със сресания полуръст.ДПС много лесно могат да изгърбят Славе, гледайте сеира на гласуванията за главния прокурор. Президента ще е в дузпа, заради унижението на ДПС.А качура и полуръста ги виждам без пари, като осъдят Божков и Радев.
134
1
 
4
 
! Отговори
МАГНИТСКИ преди 2 години
НЕРГАМОТНИТЕ,КРАДЛИВЦИ,ОТ,ДПС,ЩЕ ГЛЕДАТ ПАК ТЮТЮН,ХАХАХАХАХАХРЕЗИЛИ,КРАДЛИВИ,КУРБАН,ЗА,ДПС,
133
2
 
5
 
! Отговори
pomak преди 2 години
заминахте,си,тютюнопроизводителихахахахахахахахахахаха
132
2
 
3
 
! Отговори
резил преди 2 години
абe,видехте,ли,дпсхахаха,леле,колко,неграмотни,крадци дори,не,схванаха,че,им,правят,курбаннеграмотници,крадливи,хахахахахахахазаминахте,си,тютюнопроизводители
131
1
 
1
 
! Отговори
резил преди 2 години
абe,видехте,ли,дпсхахаха,леле,колко,неграмотни,крадци дори,не,схванаха,че,им,правят,курбаннеграмотници,крадливи,хахахахахахахазаминахте,си,тютюнопроизводителихахахахахахахахахахаха
130
2
 
10
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Дали ИНТ предателите патриоти, не им свиха сърмите от президенството и не ги заплашиха с репресии и доноси?
129
3
 
12
 
! Отговори
верно ли преди 2 години
Някои хора разправят, че сте ДПС2. Т.е. формацията е ДПС2, БСП, БСП2 и ДБ?
128
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Реалист,*** е онзи,на когото викаш татееее,кой вдигна цените на ел.ток,вода бензин, парно,олио ,още да ти изреждам ли,и при тези цени,заплатите и пенсиите,са такива ,каквито ,бяха и при виденов,но виждам че математиката ти е много слаба.
127
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До GG,малко е по-голяма симпатяга,от кривата тиква,сигурно,толкова години, не си я забелязал.