Бабикян: Важно е Слави Трифонов да даде своите гаранции

Според него президентът Румен Радев търси стабилност
26 юли 2021 09:05, Елка Василева
176
Бабикян: Важно е Слави Трифонов да даде своите гаранции
Снимка: архив, БГНЕС

Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и влияние на победилата партия г-н Слави Трифонов да даде своите гаранции. Трябва да чуем него, неговото мнение и дума. Това заяви Арман Бабикян, депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!", пред БНТ.

"Все още няма резултат след консултациите при президента, има основа за диалог. Никак не се говори за имена и кабинет, говори се по политики и приоритети, но имената в кабинета имат значение. Между нас и "Има такъв народ" общото е да сменим модела "Борисов", имаме общо и по отношение на социалните политики. Ще стигнем и до имената, ако има име, което предизвика у нас подозрения, няма да си го спестим само и само, за да бъдем в дружното мнозинство на управляващите. Никой не ни е канил да бъдем в коалиция", коментира Арман Бабикян.

Още по темата

По думите му предстоят разговори на тема енергетика.

Арман Бабикян поясни, че се говори по-лесно в този парламент.

"Няма гаранция, че няма да има нови предсрочни избори. Може да се намери добра пресечна точка относно името на бъдещия премиер, от нас се иска да подкрепим определена политика, ние не преговаряме с БСП и ДПС", подчерта Арман Бабикян.

Според него президентът Румен Радев търси стабилност, което е правилният ход.

"Надявам се да даде достатъчно време да се разберат партиите, не може да сме в перманентен цикъл на избори", каза още Арман Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Построи им гъзопровод,защото беше похарчил парите и трябваше да тегли заем,защото...няма прошка.Но удобно забравяш за американските фърчила на хартийка за 3 млрд.Не може хем с тия,хем с ония.От два стола се пада върху таралеж.
92
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арменецът защо не преговаря с ДПС, ами искай признаване на геноцит и се връщай в Анадола, какво правиш тук?
91
5
 
1
 
! Отговори
Do 92 преди 2 години
До ИМА И ДОБРИ АРМЕНЦИ!Май точно вашата любима мутра налагаше кремълската политика.Построи им тръба с нашите пари, изплати им 1млрд неустойки за Белене, даде им на руските фирми да строят тръбата...докара само руски газ до България..но...накрая...какво се оказва...че другите били следвали кремълските интереси.Гербава логика...шшизззоффренична
90
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Отпор....Ще строим нови затвори и ще работите безплатно.
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Яворов да вярвам или на буцевите подмазвачи.Баташкото клане е нищо в сравнение с арменския геноцид.За да останеш,трябва да си борбен и предприемчив,а не нахален и брутален ***.
88
0
 
8
 
! Отговори
Отпор преди 2 години
Саботирайте служебното правителство на Радев! Не плащайте тази година данъците си, не купувайте сега апартамент или кола, отложеъе големите ремонти!Не купувайте неща, които са ви малко нижни.Нека ограничим пореблението и така да ударим комунистите икономически!
87
6
 
1
 
! Отговори
Начуквалня Пиронкова преди 2 години
До Нагъзян ИзотзадзеМай вие се готите за преврат.Ко ше кажеш,Каскет?Къде ще нахлуеш-в президентството или Банки?!!
86
1
 
14
 
! Отговори
Нагъзян Изотзадзе преди 2 години
Скоро миналогодишните "велики въстания" ще ви се сторят като игрички в детска забавачница! И полицаите няма да ви пазят толкова усърдно като миналата година - сами ги предизвикахте с проверките за "полицейско насилие"! Дори през януари 1997-*** тълпата не можа да влезе в сградата на народното събрание, но този път ще успее!
85
3
 
8
 
! Отговори
ИМА И ДОБРИ АРМЕНЦИ! преди 2 години
БАБИКЯН ДА ЗАМИНАВА ЗА НАДОЛНИ КАРАБАХ /НАГОРНИ КРЕМЪЛ ТО ХАРИЗА НА ЕРДОГАН/ И ТАМ ДА ПРОВЕЖДА ПОЛИТИКАТА НА КРЕМЪЛ. А ДА СЕ ОЧАКВАТ ГАРАНЦИИ ОТ СЕЛСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН ЧАЛГАР ТРИФОНОВ Е ВСЕ ЕДНО ДА ОЧАКВАШ ОТ УМРЯЛ ПИСМО. ИНАЧЕ, ПРЕЗ 2022 г. БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СПАСИ ЗАВИНАГИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабикян ще има ли паничка и за тебе на софрата или ти питаш за самостоятелно корито заради специалнитети заслуги към преврата. Едно време беше така, всеки партизанин получаваше превилегии до гроб барабар с внуците си. Като кандидатстваха за работа пишеха. Аз съм активен борец против царския фашистки режим. Извършвал съм съботажи, и подривна дейност. Допринасял съм за утвърждаването на БКП .
83
8
 
1
 
! Отговори
На ГЕРБ сектантите преди 2 години
Пернишки Сатанисти убиват хора и им крадат имотите, подаряват ги на местни полицаи!
82
0
 
8
 
! Отговори
гаранция франция преди 2 години
точно славчо не може да даде нищо щото се е окопал като лалугер, не излиза никъде, вкъщи му носят храна, няма да е депутат, май го в срам..
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МинеТкян защо избяга от тази шайка?
80
1
 
21
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Всички сте дюрекси на Румен Радев и Корнелия Нинова!
79
1
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
До 65 За кои образовани говориш ?За скрития зад кадър каруцарски език на ДБ ,Мутрите на Манолова,на този на снимката,на Радев и радевите ченгета ,за открития нагъл и циничен език на учиндолските мутри? Я изчезвай,я се скрий,че си смешен
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека да видим какво ще направи и на какви хора ще даде правомощия.Видяхме достатъчно ПхП,ЦАЧЕВИ,САЧЕВИ, ДУЛОВСКИ и прочие.
77
3
 
11
 
! Отговори
Така мисля преди 2 години
Аз мисля, че Трифонов с нищо не е по различен от Борисов. Или бъркам? А Мая, Корнелия и Христо с Доган опитват да играят ролята на патриотите! Откривам много съвпадения. Та кое точно е новото
76
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже опази ако бабикянчетата, майчетата, славитата и останалите ни възседнат. Прав е Бойко, банда паважни сeирджии ще счупят държвата.
75
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпразни се Бе Гей! Ние мутрите на Мая идваме!
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни занимават с тоя *** дето и 1 процент не може да събере сам? Васил Божков и Костя Копейкин има по-голямо право да се изказват от този нелепник.