Александър Йорданов: Наблюдаваме тотален хаос, дестабилизация

В момента се лансират популистки идеи според евродепутата
31 юли 2021 12:39, Елка Василева
155
Александър Йорданов: Наблюдаваме тотален хаос, дестабилизация
Снимка: архив, БГНЕС

Наблюдаваме тотален хаос, дестабилизация, всички политолози и социолози признават, че страната е в политическа криза. Вината е в партиите на протеста и подкрепящата ги Българска социалистическа партия. Това заяви евродепутатът Александър Йорданов пред БНТ.

Още по темата

По думите му трябва да имаме тревога за намесата на Русия в българската държавност.

Тези, които конструират правителство, това е политическото задкулисие. Участници в него са граждани от "яки комунистически номенклатурни фамилии от миналото и кадри на бившата Държавна сигурност. Тези хора ще управляват България", заяви Йорданов.

Според него в момента се лансират популистки идеи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сит търбух
99
0
 
1
 
! Отговори
Б. Г. преди 2 години
В България винаги е хаос....
98
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно се питах как така тази свиння представлява България в европарламента?
97
4
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Стига сте ни занимавали с тоя тлъстичкия , който лъже почти като Борисов!А как го е страх от руснаците, направо се подмокря!АлЙо трябва да знаеш че бъдещето е на комунизма , така че не се изхвърляй много !Това столетие , предсказано от врачки социализма превзема Европа и света!
96
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва клъстьото не е нищо друго освен био оранжерия и развъдник на хемероиди
95
8
 
18
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 2 години
Търсете в Гугъл "Третия Светилник" от емигранта-писател и журналист Божидар Чеков.В книгата ярко и цветущо рисува този нагъл,безочлив,алчен и безскрупулен чревоугодник,в периода,когато СДС-Шайката кормеше и грабеше народ,държава и Родина,който за тава кюфтета и службичка, без свян и морал би продал и майка си.През 2002г. СДС-Шайката конфискува книгата от книжарниците и забранява издаването и.От мене толкова .
94
7
 
18
 
! Отговори
Бай Йордан преди 2 години
Ще бъда доволен когато това нещо наречено Ал. Йорданов изчезне от хоризонта. По жалко същество мислещо се за голямата работа трудно се среща.
93
9
 
15
 
! Отговори
Хюстън, преди 2 години
Айде бе,СашоЙорданов,няма ли умирачка за тебе!...Откакто те помня,се акъл даваш!...Няма ли ковид за тебе!
92
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много мразя, когато застане някой с костюм за 2000 евро и вратовръзка за 1000, да обяснява на данъкоплатеца, че е по-добре да го крадат и уж да е европеец, но всъщност алчни управляващи да са го превърнали в гражданин на Бананова република. Защото ако надигне глава и си потърси правата, ще се върне комунизма. Другарю Йорданов, ти и тези като теб са комунизма. Имам познат, който по времето на комунизма работеше в разни посолства, а сега и сина му го уреждат по наследство.Комунизма не си е ходил
91
5
 
17
 
! Отговори
От Варна преди 2 години
Във Варна всички знаят от какво се интересува Ал. Йорданов. Както е казал Алеко: Келепир да има. За Сашко друго няма значение. И още нещо: генът не прощава, но предвид, че баща му е покойник, ще замълча.А в друг сайт прочетох коментар относно Йорданов- за него или лошо или нищо!На всичкото отгоре този човек ни представя в Брюксел, жалко!Той, обаче, си осигурява старините
90
6
 
15
 
! Отговори
пфу преди 2 години
Каквото и да е положението, лоената топка и продажна душца АЙ е последния, който може да дава оценки. Додрайфа ми се.
89
4
 
16
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Ал.Й. е доказателство за българския демократичен провал.Нищо не знае и нищо не може ,даже и глупостите,с които ни занимава са смотани и ***.Това лице беше управляващ,сега ни излага в ЕП.Правете извод,кои сме ние и за какво се борим когато сме представени от един толум ***.
88
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде ги вадят от нафталина един по един, идея си нямам....Ти какъв си бил? Като те гледам, не си на 30, значи си другаря Александър Йорданов. Напротив гледаме, че народа се събуди и вече няма да пълни дебелите ви бездънни гуши!!!!
87
2
 
10
 
! Отговори
Цеко преди 2 години
Братко, тези партии на ,, промяната,, така са се уплели, като пате в кълчища. Ще я свършат, като три месечно бебе в пелените си.. Жалко, че пак нашите глави ще теглят...
86
2
 
4
 
! Отговори
до внимание преди 2 години
Живял е в Русе. Затова знае руски.
85
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.м...ръсник!!! значи вината не е в крад..ливата власт, която сии отива, така ли!!!
84
3
 
14
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Побелялата кратуна на това туловище подсказва,че то се е родило,раснало,учило се в оня България,която то отрича.В началото на т. нар. преход,некадърници застанаха начело на това явление и засмукаха от благинките на обикновените българи.Днес този "демократ"се подвизава в Брюксел,където *** по 16,17 хиляди лева на месец.Един съвет:Ал.Йорд.седи си на запарения *** там,не мърси страниците на сайтовете които четем.
83
7
 
2
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! преди 2 години
ПЛАМЕН НИКОЛОВ, роден 1977 е живял в Русия ?Иначе откъде ще знае руски
82
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
16 хиляди евро на месец, безплатни пътувания, доживотна европейска пенсия. Ето това предоставиха гласовете на всички объркани гербаджии на тоя търтей.
81
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя става с едно лимонче в устата да ги изпечеш за Коледа