ИТН: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС

Той бил комуникативен, „разбран човек”, с него може да се води диалог
31 юли 2021 10:39, Елка Василева
345
ИТН: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС
Снимка: архив, БГНЕС

"Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си задължения в ЕС, няма да берем срам. Човек е изключителен специалист. Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Той е комуникативен, човешкият термин е „разбран човек”, с него може да се води диалог." Това заяви лидерът на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов пред Нова тв.

Още по темата

Йорданов сподели, че кандидатът на ИТН за премиер е бил в реалния бизнес, рискувал е собствените си пари за развитието на фирма, поемал е отговорност за големи проекти.

„С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдума, който направихме,  проведохме събеседване с хора, които са с качества, имат желание да дадат, каквото могат, за промяната на страната. Беше публично, излъчвахме го в интернет, просто колегите журналисти и политици не гледат в перспектива. Там се появиха много качествени хора, с които работим”, каза още Йорданов.  

Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.

„В политиката трябва да влязат морални хора, с качества, които да разбират от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме фирма, с ръководство по отдели. Всеки един български гражданин по Конституция може да изпълнява тази длъжност, стига да има висше образование и хората да му гласуват доверие", смята още депутатът от ИТН.

От партията са имали възможността да работят с Николов и да се уверят в качествата му. Асен Василев се е появил като "фойерверк", изглеждал е добре, общественото мнение също е изиграло ключова роля за "Има такъв народ", които поканиха служебния финансов министър и двама негови колеги в първия си проектокабинет.
 


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
0
 
5
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 1 месец
Гочоолу и Дочоолу правят правителство
316
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пирова е победата на и т.н. Едно,че съмнително измисриха цяла секция. Нещо, което никога до сега не се беше случвало. Второ,че гия секции в чужбина няма как и не се проверяват за ,,мъртви души,,Сега комисиите управляват. Разкриха злоупотреби- само в задграничните секции. И пак са с половин процент преднина пред втората политическа сила . В тежка зависимост са от БКП деятелките Мая и Татьяна.,както и от Бойкикев. Е , какво се промени? Такива пазарлъци не е имало от времето на Алеко Константинов
315
0
 
6
 
! Отговори
ДРЕБЕН ЛЪЖЕЦ ЛИ? преди 1 месец
Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) За Петър Николов никога не е бил и не се е водил като управител за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компан
314
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече ни е срам. Тоя отворко ще ни вкара в приключение. Не познава външната ни политика. Шматарок.
313
2
 
9
 
! Отговори
Rrrr преди 1 месец
Да няма да берем срам, а ще умрем от срам.Партии на промяната били......това скоро ще лети по вас под формата на павета.Скоро!
312
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз ще забърка някоя воина с Македония и Гърция. Дръжте си го при шнорхилите там е безопасен.
311
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Яйченият Премиер. От първият ден го замерят с яйца.
310
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече берем срам с ИТН в ЕС. Славчо Главчо нали даде интервюта. Ясно им стана.Чалга- певец подбира управленски кадри в космонавтиката?!
309
0
 
2
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
Още не го видяли, Ванчо го кръстили! Да живеят клакиори те !
308
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такава държава няма място в парламента. Това е за сериозни хора, не за циркаджии като Тошко африкански.
307
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ако не стане премиер, пак няма да берем срам в ЕС . Даже шансът е по- голям без него .
306
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Джипко бибитков пътуваше сам.Тия ,,любимци,, на народа пътуват с по три джипа и с по шест гавази( бодигард,охрана). Пазят ги от наподната любов. Нарочно са с тениски, за да ги перат по - лесно , че често хвърлят по тях яйца. Горките полицаи. Молеха се Бойко да падне, че да не ги замерват с яйца. Сега тия от първия ден пак са под дъжд от яйца. Поне за косата е полезно да я миеш с яйце.
305
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ай стига с Василев,а до него Спецов Дубайски.Първо вижте държавните финанси,защото отклоняваха пари,въртяха ги и дали всичко е налично или ще има виртуални изненади.Зависи доколко новия финансов е в час,не дипломите на кг,а почтеноста и опита.Визията на кандидат премиер не е гаранция,че ще защити българския интерес в ЕС,защото попада в среда с обиграни хора,а за защита са нужни силни аргументи и доверие.Новак,добре изглеждаш нищо не значи.ББ колкото и глупости да говорите изгради силни връзки.
304
0
 
6
 
! Отговори
,Няма да берем срам, преди 1 месец
Ще берем, ще берем.
303
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДБ осигуриха лодката. От Славчо е шнорхела. Мая носи ковчезите. Ще ти закопаят тия
302
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те ще си оправят тотото в ЕС и ще се чупят. Бареков 2.
301
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много работа ще се отвори на полицията да ги пази тия шнорхели от народната любов.
300
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДБ ще ви изчегъртат. Всички журналисти от техния кръг ще пишат ден след ден преувеличения или лъжи. Нека Слави да види какво е да управлява държава, в която има професионални превратаджии.
299
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радо шишарката си е лика прилика с Пацо шнорхела. И двамата хал хабер си нямат от нищо, ама самочувствието им в небесата.
298
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Правителство няма да има и изхода е само един: Президентът Радев да прави партия и да се свършва с тоя цирк.