Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост

Лидерът на ИТН отговаря онлайн на въпроси
Обновена: 1 авг 2021 17:11 | 1 авг 2021 17:02, Александър Попов
151
Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост
Снимка: БГНЕС

"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато ние решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, визирам Христо Иванов, заяви, че само заради факта, че в това правителство тогава е имало министри на ДПС и следователно Николай Василев бил ДПС. По същата логика и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде напрежение от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно", сподели Трифонов.

На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде една ситуация, по-скоро напрежение, от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно”, обясни още Трифонов.

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно.

Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
10
 
! Отговори
ined преди 2 години
Малкия Мук бил достоен човек?! - таз Слави или е голям комик или много забравя
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом опита зависи от броя на мандата, то Борисов има най много опит от всички. Защо не поканиш него?!
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МайнаТе пък едни сценаристи, все едно съм в селска кръчма :)))
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е, че НДСВ дълго са мислили как да се върнат във властта и намериха начин със Слави, като тяхна марионетка. Притеснителен е факта, че не изглежда никак добре. Когато не маже и лъже директно Слави, всеки ден излизат схемите на задкулисието. Не е добре да ни управляват изхвърлени вече от властта, както и фалирали икономически кръгове
40
3
 
18
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Лемпен смотан! Въобразява си, че е нещо, щото Големите сценаристи му напомпаха Егото! А той с двете гънки не вдява, че го пързалят. И загобата не е лична, а за България!
39
1
 
19
 
! Отговори
65 депутата преди 2 години
ВЪОБЩЕ НЕ ТИ ДАВАТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАШ ЕДНОЛИЧНО! ОТКЪДЕ - НАКЪДЕ???? ДА НЕ БИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ТЕ ОДОБРАВА????? И НЕ ТЕ Е СРАМ ДА СЕ СНИМА ПЛАМЕНЧО ДО ОБРАЗА НА АЙНЩАЙН!! ЩО ЗА ИДИОТИЗЪМ, БЕ?
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъй ли, щото изглежда на слабост, нали те изядоха с парцалите по социалните медии :))))
37
3
 
11
 
! Отговори
izh преди 2 години
Театър , театър. Има си пиесата сценаристи /колектив по интереси/ , има си и режисъори /колектив по интереси/ Зад двата колектива стои над 50 % от имуществото на България. но им е малко . Искат 100% Всеки опит да сриташ някого от колективите води до медийна, обществена и президентска атака, Иначе мераклии за артисти - бол. Заплащането сега малко, ама после - бонуси. Е, ако не стане НЯМА ЛОША РЕКЛАМА.
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а бре славчо, преди изборите и партията три, толкова много говореше, заканваше, обещаваше, сега ти дойде партията на власт и ста като тихи океан, ако си забравил, виж си стената във фб с 2 години назад до миналата, или отвори търсачка и ще ти излезнат всичките истории, или действайте или "пари нема действайте"
35
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При ,нови избори сте спукали гумите !И ти ,и -кабеларката !
34
2
 
20
 
! Отговори
681 преди 2 години
Поредната СЕВДА-ТВ в действие. Скоро ще го гледаме и от бронирания джип. Честита ви промяня българи!
33
16
 
4
 
! Отговори
Хайде преди 2 години
плюнчовци, започвайте да плюете и да избивате комплекси африканци
32
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как можахте да гласувате за *** бе... вижте го как изглежда учиндолския ***
31
3
 
17
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
Славчо един самолет не може да вдигне, вие искате държава да вдига!!! Ъ хъ. Шъ стане.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабост е ГЛУПОСТТА, ама интелектуални Джомолунгми като тебе няма как да знаят това.
29
2
 
16
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Пламен Николов :" Със сигурност не е имало такъв министър - председател като мен!"" Аааа, ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО. ДО ТАКОВА ПАДЕНИЕ И ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕ СМЕ СТИГАЛИ НИКОГА В 1300 ГОДИШНАТА СИ ИСТОРИЯ!!!! Толкова ме е СРАМ, ЧЕ СЕ ЧУДЯ НАКЪДЕ ДА ГЛЕДАМ! АСПАРУХ И МОРТАГОН СЕ ОБРЪЩАТ В ГРОБА! АМАТЬОР СМОТАН!
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Асан 1 "Куц и сляп и клипав търси министър прецедател." Подпорна стена в алепу търси камериерки.
27
5
 
10
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Слави упорито обещава, че няма да се коалира с Борисов. Спазва го, ама аз му предлагам да се коалира. От видеото става ясно, че са като близнаци.
26
3
 
18
 
! Отговори
Max преди 2 години
ИТН- Излъгах Този Народ....
25
3
 
15
 
! Отговори
Жожо Звяра преди 2 години
Това на шкафчето на Слави са лекарства :(