Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост

Лидерът на ИТН отговаря онлайн на въпроси
Обновена: 1 авг 2021 17:11 | 1 авг 2021 17:02, Александър Попов
151
Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост
Снимка: БГНЕС

"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато ние решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, визирам Христо Иванов, заяви, че само заради факта, че в това правителство тогава е имало министри на ДПС и следователно Николай Василев бил ДПС. По същата логика и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде напрежение от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно", сподели Трифонов.

На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде една ситуация, по-скоро напрежение, от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно”, обясни още Трифонов.

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно.

Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.

Очаквайте подробности!


151
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако достатъчно много хора го блокират, частната мрежа фейсбук ще му закрие акаунта.
78
1
 
10
 
! Отговори
До 81 преди 2 месеца
От чалгари какво искаш. Не ги питай защо са гласували за тоя. Няма да могат да ти отговорят.
77
2
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 2 месеца
Пълен профан. За какво гласуваха хората за ИТН като този избяга от отговорност и отказа да е дори депутат? Излъга ги тотално и им го вкара в задниците болезнено без вазелин.
76
1
 
11
 
! Отговори
До 70 преди 2 месеца
Идеята за български астронавти или космонавти е добра, само че няма абсолютно никаква база в момента на която да се опре. Лошото е че е предложена от чалгари и съответно е фантазия някаква и поради тая причина всичко се свежда до присмех и неверие.
75
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е запис, бе ? Кво да го питам? Кво да му кажа? Тоя рептил е записал всичко и Тошло ли го пита ? Кви са тия подигравки с нас? Кво ни баламосвате? Тоя е холограма.
74
1
 
11
 
! Отговори
Пламката Николов преди 2 месеца
В биографията му на търговски директор в Дайхацу и директор продажби в Тойота както и дисертацията му за научна степен "доктор" в Уикипедия пише "Източник?Посочвайте източниците си".Тоя мушморок е пълна мгла отвсякъде.
73
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кога всички гербери ще се организират и масово ще подават доклади за да се блокира Фейсбук мегдана на Славка Трифонова?
72
2
 
5
 
! Отговори
Шнорхел без гащи преди 2 месеца
Браво бе Славуц! И аз харесвам повече плавника!
71
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фейсбук още ли не са блокирали Трифонов като антиваксър?
70
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изглежда Иван Костов е бил прав на времето, гонейки го чак до подземните гаражи. Виждате ли какво изпълзя от там и ни дойде на главите?
69
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 61С неговите камъни по неговата глава, наистина Нема такава държава Славчо, явно да се криеш ти е хоби :)))
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички телевизии го изгониха. За това се прави уж, че изисква усилия. Но след като не може да ходи, а върви с басmун може и да е вярно. ИЕска се много усилия да се влачиш по стълбите. Ами купи си инвалидна количка, че тарикат! Не е срамно да си инвалид. Срамно е да си лъжец. Излъга тоя народ и ще ти го върнат с рестото.
67
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Благодарение на СлаФчо догодина ГЕРБ отново ще управлява България.
66
1
 
12
 
! Отговори
учиндолкси галош преди 2 месеца
Вижте му премиера (тук следва бурен оглушителен смях в залата) - па си правете изводите за ""астронавтите"" му дето ще ги праща в Космоса.
65
1
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 месеца
В това ти е проблемът.Показваш се 20 год. по телевизията без да ни питаш дали те искаме.На всичкото отгоре много си повярва,че и тръгна държавата да оправяш.Тепърва ще плащаш за глупостите си.
64
20
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ГЕРБ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИ, НО ЗАТВОР ОПРЕДЕЛЕНО!
63
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този ни загуби една година от живота. Кой ще ни го върне сега?
62
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Г-н Трифонов, колко струва менте докторантурата на Пламен Николов ? Как може, бе Има Такива Нещастници? Защо фалшифицираш докторска стене и научна титла на един амбулантен търговец на шнорхели и плувки? Триджипко Бибитков, много сте нагли.
61
9
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
СЛАВИ Е ЖИВ И ГЛЕДА МНОГО ЗЛОБНО!!! БРАВО СЛАВИ ДА СИ ЖИВ И ПО-ЗДРАВ УСПЕХ!
60
1
 
10
 
! Отговори
Краси преди 2 месеца
До Анонимен59Каквито са избирателите на Чалгаря,такъв премиер предлага!