Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис

ИТН очаква най-голяма подкрепа от ИБГНИ и ДБ
5 авг 2021 11:24,
86
Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис
Снимка: БГНЕС

„Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис“. Така депутатът от „Има такъв народ“ отговори на журналистически въпрос в парламента по повод отказа на партията да подписват споразумения с политическите сили, от които очакват подкрепа.

Той отново поясни, че от ИТН не са затворили вратата към никого и са готови да водят разговори с трите формации - „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и БСП, ако те имат някакви въпроси.

Още по темата
От партията на Слави Трифонов очакват най-голяма подкрепа от ДБ и ИБГНИ.

„Надявам се да бъдат мъдри, защото е в интерес на обществото. Да не стане така, че после да се чудят кой спря идеята за промяна”, заключи Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия да ги обяснява на жена си. Когато става въпрос за държавни дела не съм чула да има международно споразумение на честна дума...за това се иска да имаш топки, да сложиш подпис, залагайки вече достойнство...няма после ама аз такова, не казах това , а обратното...никва подкрепа за тея льолювци дет не зная къде са и защо са...3 мандат на БСП, те поне имат акъл да не искат 3 ти избори и ще оставят служебното правителство. Разбира се, може и ГЕРБ и ДПС да им дадат златния пръст, гор-чи-вооо!
11
2
 
7
 
! Отговори
ама преди 2 години
Рано прихванахте от свети Тулупий ве! Той с такива махали три мандата избута. А сменете плочата - дайте нещо ново...
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плюха по Василев, обиждаха го и даваха присъди, че такъв човек не може да е министър. Но че техният кандидат за премиер, а сега кандидат за вътрешен министър е плагиатствал от книгата на доц. Киселова ... мълчат!
9
2
 
10
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРЛОСТАНДАРТ преди 2 години
Договорите са за това, за да се изпълняват. Нечестивците, като теб, като се отметнат от договора, договора се показва на народа и ИЗЧЕЗВАТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА ПРИ пЕЕВСКИ ОТКЪДЕТО ИЗПЪЛЗЯХТЕ.
8
2
 
11
 
! Отговори
Чичо Пенчо преди 2 години
Вместо Балабанов, предпочитам депутат да бе станал Иван Атанасов-Ванката, известният синоптик
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ли имаш морал бре журналистчето от седем осми, когато се видя морала ти на протестите, когато даваше микрофона на режисирани ваши хора, провокатори, не реални протестиращи, а не даваше микрафона на реални протестиращи?!?! Аман от такива морални като теб, то лисичата ти нагла физиономия дразни та прелива от арогантност.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам защо, но този в суратя ми прилича на булдог. Само се надявам интелекта да не му е на същото ниво. Все пак е депутат, но и там какви ли не се нароиха ...
5
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 2 години
Морал и достойнство, добре. Но като никой не ви познава, как да знае дали имате морал и достойнство? Искате доверие заради черните си очи ли? Не благодаря.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искате да ви уважава народа стойте далеч от БСП и ДПС, иначе сте същите, съучастници. Това важи за всички. Щом се сдyшваш с БСП значи си комунист.
3
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
млади момко тези категории като думата и морал не вървят по тези географскиширини тука върви само цър-ву-ла и келе-пира кои кого на никого не вярвамеизкараите до президенските избори и след тях кои откъде е
2
1
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
И баце беше обещал на ХИ да направи реформата в съдебната система, ама се отметна. Не стига че ще ви подкрепят пък и ангажименти не поемате.
1
1
 
16
 
! Отговори
Каква преди 2 години
дума бре?!? Досега се отметнахте пет пъти за различни неща! подпиши бе подпиши бе подпиши бе от пиши бе подпиши бе