Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова е смо тан миличкия чал гарчо, че дори и правителство още не може да направи, камоли да му го свалят.... та на думи голУем ама на практика го видяха подръжниците му що за стока е....
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да го атакуваш пропадналия, припаднал, лъжлив чалгар. Той 90% от времето е в несвяст, а през останалото не може да върже две думи. Сценаристите му пишат изявленият във фейса да заблуждават, че оня има мозъчна дейност.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафари е бил част от ЕКИПА на чалгара и сега важното е да видим тия 8 неща който изброява за ИТН Измамници търсят наивници са верни нещо повече оказва се че са Абсолютна Истина другото е сплетни и кръчмарски лакардии
36
14
 
28
 
! Отговори
Разберете! преди 2 години
Нито Слави, нито който и да е от политиците в моменат може да ни оправи живота. Просто ГЕРБ е най-малкото зло. Трябва да върнем ГЕРБ на следващите избори да караме някак си и да чакаме докато дойдат политици да изберем които да ни оправят живота.
35
4
 
12
 
! Отговори
999 преди 2 години
Слави е Масонски инженеринг, за да се свали ББ .Тези, които бяха ДС сега са Масони и движат във ВСИЧКИ области!!
34
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера как сравнително интелигентни хора възприемат "Създанието" ИТН като партия! И как говорят за него като че ли е нещо истинско! Имам чувството че сънувам кошмар. Баба ми казваше, "Чудом се чудя, божке ле!"
33
2
 
9
 
! Отговори
Хи хи еба мамата преди 2 години
наЧалгарА.
32
6
 
10
 
! Отговори
До просото преди 2 години
Така е, губим си времето с Монарха на чалгата. Ама до сряда ще съм на тръни. Че после идва ЗИМА.А служебното с Рашко Радев не дава особено добри сигнали...що хора останаха без работа и то не по политическа линия като пр. Филмовия център, където всичко е замразено!
31
0
 
3
 
! Отговори
divna преди 2 години
До Инженерка:Ама , Госпожо инженерке , виж какво си написала , че баба ми умря от смях!
30
3
 
21
 
! Отговори
КОЙ ГО БРОИ ЗА ЧОВЕК преди 2 години
СЛАВИТУ...... ???..................... АБСОЛЮТЕН ОФШОРЕН ХУМАНОИД.......
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави просто си е комбинация между Бойко и Доган.Единият му е приятел,а на другия се възхищава.За първи път след Доган(но той поне не е печелил избори заради терористичния си произход)ще имаме човек без държавен пост, да определя само като шеф на партията битието на страната.Сталин е бил само председател на комунистическата партия. През 1939 Хитлер се е чудил как да го нарече в писмото си преди пакта Рибентроп ***.Накрая го изпраща до г-н Сталин.Сега ще търсите господин Слави!
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А що смени тишърта с оня къде системата ги убиваше??? Да не ги прати в космоса майките???? Или им дари субсидията за 22 г
27
2
 
21
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
Рептилът Слави ще ни оправи.
26
28
 
14
 
! Отговори
ПИСНА МИ преди 2 години
Писна ми от този с арабското име,да се прави на компетентен по всичко.Преди години тясно свързан с БСП,след това сина му активист в ГЕРБ,и сега е на всяка манджа мерудия.Нищо не разбира,само празни приказки,угодни на банкянската тиква,говори.Премина на герберастки позиции,и ни залива с глупости.
25
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка дума на Алгафари е вярна. До сега чухме мнението на Милошев, Курумбашев и Алгафари. Какво ли мислят Маестрото и Годжи за шефа си. Те ми се виждаха читави хора.
24
3
 
10
 
! Отговори
999 до 23 преди 2 години
Да. Бсп е Дясна на Практика, но Лява - по ГОВОРЕНЕ. ПЛОСЪК ДАНЪК БЕЗ НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ Е КРАЙНО ДЯСНА МЯРКА ЗАЩОТО КРАДЕ ОТ БЕДНИТЕ. НЯМА Я НИКЪДЕ В ЕВРОПА! ВЪВЕДЕ Я ЛЯВО/ ДЯСНАТА БСП!!!!
23
23
 
1
 
! Отговори
Инженерка: преди 2 години
До Виц за СлавчоКопи си от аптеката нужното, за да не разпространяваш бтъпи вицове за Слави. Той говори вече 23 години с българите, как да се отърват от лъжите, кражбите, закононарушенията по начин, който не сте разбрал. Затова не разпространявай *** вицове, а пази здавето си със сигурен смях и музика от ТВ 7/8 най интеличентното шоу гордост за България пред света.
22
24
 
6
 
! Отговори
noname преди 2 години
Щом гербаджии са наели и този да плюе. Явно голям страх ги гони.
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана с фераритата на цвят червен ще има ли за всички другари
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лесно се приказва и обещава,ама като опре яйцето до...