Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, да. Забравих, да спомена, че вие денонощно не спирате да плюете по ИТН. Без умора.
178
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. Трима срещу цялото тролско войнство на герП. И не плюят, а казват истинята. Плюе тролската машина на герП от калинки като теб.
177
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 20 години съм извън България! Като чета тук, мисля че и следващите 20 няма да си дойда!
176
26
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
ФОНДАЦИЯ "ХАНС ЗАЙДЕЛ" НОСИ ПЪЛНАТА ВИНА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ГЕРБ - ТОВА НАГЛО, ГАНГСТЕРСКО, РАЗСИПНИЧЕСКО, ПРОСТАШКО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ, КОЕТО НИ НАПРАВИ ДЪРЖАВА С НАЙ БЕДНИ РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ, НАЙ БОЛЕДУВАЩИ- ХОРА УМИРАЩИ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ БЕЗ ПОМОЩИТН СПЕЧЕЛИ ВОТА, ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ ПРОТЕСТЪРСКИТЕ ПАРТИИ . КАТО ОТСТРАНЯТ ЗАВИНАГИ КРАДЛИВИЯ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ, ЗАЩОТО Е НЕЗАКОННА ПАРТИЯ И СЛЕДВА ДА СЕ РАЗФОРМИРОВА- УПРАВНИЦИТЕ В ЗАТВОРА
175
22
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
АЛГАФАРИ АТАКУВА СЛАВИ: ИЗБРОЯВА ВСЕ НЕВЕРНИ ЗА ИТН ФАКТИ: ПРОПУСКА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ГЕРБ Е НЕЗАКОННА ПАРТИЯ- ПОДЛЕЖИ НА РАЗФОРМИРОВАНЕ <АЛГАФАРИ,ОТ КОГО СИ НАЗНАЧЕН ЗА ОЦЕНИТЕЛ НА ИТН НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПАРТИЯ ИТН, А СЕ ЗАМИСЛИ, ГЕРБ Е НЕЗАКОННА И ТРЯБВА ДА СЕРАЗФОРМИРОВА И НЕ СЛАВИ- ДРУГИ БУДНИ БЪЛГАРИ СА ГО КАЗАЛИ ИТН СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ, А НЕ ПО ТВОИТЕ "КРИТЕРИИ"</span> НА БЪЛГАРИН КЪМ ФОНДАЦИЯ ХАНС ЗАЙДЕЛ, ГЕРМАНИЯ ФИНАНСИРАЛА
174
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между другото, ако нещо не доказва неопровержимо, то не е доказателство. Може би статия от вестник?
173
12
 
3
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
Малко, малко депутати, но читаво протестно правителство без БСП и Корнелия не може да има...А и още по точно правителство ще има само с мандата на БСП като се предложи служебното правителство с малко промени и тогава всички ще го подкрепят без ГЕРП и ДПС ....
172
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лесно проверимо, но колко месеца само изрезки от вестници! Дайте бре хора, дайте неопровержими доказателства! Тогава ние ще сме първите да им разкатаем фамилията. Но видео с чекмеджета като семейно порно за приятел в чужбина за мен не е доказано, НЕОПРОВЕРЖИМО!
171
4
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Стига разделения,его,сметки,Народ сме,семейство сме...все едно дали го искате и как ви разделят!вземете сев ръце за бога,стига служихте на чужди интереси докато децата ви роби,не продавайте и децата си за бога...толкова сме грешни...Апостола си предадохме...стига,водят ни към гибел...олигрси с офшорни...стига за бога...или ще ни превърнете в чудовища...парите ви джипките ви,замъците ви нямат стоиност...ограбени от животите ни...стига...или да мрем по-добре!!!
170
4
 
4
 
! Отговори
Спайс Гъз преди 2 години
Не може да си презрян пес и критикар, едновременно. Или си критикар, или презрян пес.
169
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 279 . Е, нали това е резилът?
168
7
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Лесно проверимо кой как се е "хранил" през последните десет години и ще се види защо са толкова влюбени в Борисов и изобщо във властта.
167
5
 
5
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
но Има Такъв Народ.
166
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, добре! Докарахте Шива със зловещите татуировки на гърба! И после? Къде ще ни поведе? Втрещен съм, не учуден, как средно интелигентни хора приемат тази пародия.За "поли-соци-психо" всякакви толози не се учудвам, защото там "парътъ играй на ръкътъ". Но средно статистически гражданин, завършил поне гимназия, да повярва на тази лъжа ... втрепещен съм.!!!
165
8
 
2
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
Малко, малко депутати, но читаво протестно правителство без БСП и Корнелия не може да има...А и още по точно правителство ще има само с мандата на БСП като се предложи служебното правителство с малко промени и тогава всички ще го подкрепят без ГЕРП и ДПС ....https://narod.bg/2021/08/07/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be-%d0%b2-narod-bg-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b4/
164
3
 
4
 
! Отговори
до 271 преди 2 години
На заем......Костадин Костадинов Чудя се дали ако, дай Боже, скоро има Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, цялото правителство, някои кметове и общински съветници, известен брой обикновени престъпници, след време историците ще говорят как е бил избит цветът на нацията? Защото цветът на нацията в момента са Борисов, Гешев, Пеевски, Доган, Цацаров, Каракачанов, Горанов, Сидеров, Марешки, Караянчева, Домусчиев и други подобни.
163
3
 
5
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
но Има Такъв Народ.
162
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Има Такъв НародИзтрепали на кукуво лято, нищо не са убивали, я виж в другите държави колко военнопрестъпници и други престъпници са избили и затворили по затворите след ВСВ, в България даже са били малко около 2 000 души и са осъдени по препоръка на великите сили победители - Англия,Франция,СССР,САЩ, някои евреи! А фашистите с камиони са убивали хора(българи) в България посреднощ , вкарвали са ги в камиони и после разстрел и масов гроб,други са били разстрелвани индивидуално.
161
3
 
7
 
! Отговори
Да, Има Такъв Народ преди 2 години
но Няма Такава Държава. НИКЪДЕ.
160
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега погледнах в новините , не партиите от ДБ или някой друг, а само зелените мрънкат срещу правителство на Слави, тогава съставяйте правителство!