ГЕРБ предлагат Даниел Митов за премиер и веднага връщат мандата

Нека хората сравнят това, коетосе предлага, посочи Борисов
Обновена: 11 авг 2021 12:37 | 11 авг 2021 12:22,
366
ГЕРБ предлагат Даниел Митов за премиер и веднага връщат мандата
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ ще предложи Даниел Митов за премиер. Той ще върне мандата, обяви на брифинг лидерът на партията Бойко Борисов.

"Ще представим пред президентството състав на кабинет, за да могат хората да сравняват това, което се предлага. Веднага ще върнем мандата – искаме да стоим много далече от всичко, което се случва в българската политика в този момент“, коментира Борисов.

Още по темата
"Нашият слоган е "Ред в хаоса". В последните дни няма български политик, който да не каже хаос. Нашият слоган се оказа верен. Време е за друго казват от ИТН. Видяхте кое е другото – хаос. БСП казват „Сигурност в промяната с грижа за теб". Много се забавлявам, когато уважаваната от мен г-жа Нинова, говори за модела "Борисов".

Не са прави нейните съпартийци да я гонят на Бузлуджа с оставка като дива коза, защото тя изведе партията на невиждани висоти -  от четвърто на трето място. Не мога да си обясня как толкова провалили се партии си позволяват да говорят с такъв тон", заяви още Борисов и продължи:

"Демократична България" са казали "Свобода, законност,  модернизация". Не знам какво са модернизирали този месец”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Той напомни намрението на партията да обявят своя кандидат за президент, когато свършат парламентарните избори.

По отношение на влошаващата се ситуация с коронавируса, Борисов заяви, че ГЕРБ са оставили държавата в най-блестящата ситуация, отколкото всички останали в Европа. Той обвини сегашната власт, че са провалили ваксинационната кампания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 314Оберщурмбанфюрер ~~~~~. е добре да се съобразява с факта, че от всички злини ~~~~~~~~~~~~~~ интелигентността не твоята силна страна! Прочети си ника отново и запомни нещо от мен, също от чужбина, но обичащ родината си. Считам, че съм успял без да чистя тоалетни! Когато избираш по малкото зло то си остава зло! Трябва радикалност, хората са си извоювали положението, не чрез по малко зло към добро!
287
6
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Искам проф.Балтов да бъде новия Президент на България!Един достоен българин !
286
1
 
0
 
! Отговори
Къв е тоа Асан(313) преди 2 години
Кой го назначи в тоа форум..?..Кажи си уа Асане(313.)
285
0
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Какво означава Герб не иска да участва в това, което става? Отказът им е загуба на възможности, според мен, макар че вероятно те най-добре усещат ситуацията...Но по този път можем да си правим избори след избори без да се постигне решение...Според мен, Герб трябва да правят всички възможни усилия за решение на ситуацията-да изискат публично в Народното Събрание партиите на протеста да изяснят за какво протестират /нека цяла България да ги чуе, но конкретно, без общи приказки-манипулират и лъжат/
284
5
 
11
 
! Отговори
# ИЗРИТАЙ РАДЕВ.!! преди 2 години
СПАСЯВАЙ СЕ, БЪЛГАРИНО..!!......... ИСКАТ ЗЕМЯТА И ЖИВОТА ТИ-ТЕЗИ ОКОЛО РАДЕВ...
283
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На следващите избори ГЕРБ трябва отрано да излезат с приемлив избор за премиер. Това е положението, сега е времето Бойко да покаже, че е мъдър политик. Ако се оттегли като почетен председател и се издигне кандидатурата на Дончев или Екатерина Захарова на изборите ще има може би 40+ процента щото и двете кандидатури споменати ще излъчват спокойствие, а българите точно това търсят в момента. За Бойко ще остане признанието, че е създал устойчива партия, не като НДСВ, СДС, Атака, РЗС и т.н.
282
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А толупа какъв ще го играе?
281
7
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Добре е за държавата, че всякакви тикви и *** ще изчезнат и ще влязат в затвора да трошат камъни, докато останат без сила и ни освобядят от присъствието си. Само партията на безпартийните ще оправи тая държава, въпрос на време е.
280
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аууу, много се изплаших, че къдравата няма да е премиер!
279
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм *** и вие сте прости... Колко е бил прав. Пророк на българския нрав
278
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добро решение! Тъкмо да не ни губите времето и вие! И без това достатъчно ни загубихте през годините!
277
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека го върнат ще направят добро!
276
6
 
9
 
! Отговори
ЧАКА-РАКА ИТН STYLE преди 2 години
До Анонимен 308: Когато станеш на нивото на Митов и работиш за разрешаване на конфликти в разни точки по света, тогава задавай неадекватни въпроси. Просто се поинтересувай малко, преди да питаш.
275
9
 
13
 
! Отговори
моч преди 2 години
ГЕРБ ,не си правете тънки сметчици ами търсете , намерете и издигнете за кандидат президент не "наш човек" - фигурант и послушанко , а човек с характер , личност достойна с безупречна репутация и категорични проевропейски позиции , който да победи и захвърли в историята настоящия бездарен , продажен и зъл болшевишки копой - хунтаджия . Докато не падне главата на кре_мълското меке_ре , мир в България няма да има....
274
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгарят изпълни поставената задача, вече никой не говори за реформи и Гешев. Оправда си милионите.
273
10
 
2
 
! Отговори
Джаба преди 2 години
Сьс сик и гн Борисов напред
272
5
 
11
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Голяма патаклама е станала след тази публикация. Всъщност, когато българин гласоПУдава - аз НЕ не го правя, защото съм в чужбина - е добре да се съобразява с факта, че от всички злини, трябва да избере най-малката. В момента това е ГЕРБ, защото са доказали, че могат и да крадат, и да лъгондрят, но и да УПРАВЛЯВАТ държавата. Образованията тук са без значение: дали си пожарникар или с фалшива австрийска диплома - все тая, но поне дипломата на Боко е реална и никога оспорвана!
271
8
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Къв е тоя Митов Що не предлагат Тиквата :)))
270
17
 
35
 
! Отговори
Очевидно преди 2 години
Без Бойко сме загубени. То се видя много добре.
269
11
 
21
 
! Отговори
Stiker преди 2 години
Браво за изказването на Борисов и позицията на ГЕРБ/СДС! Сеира на ДС изчадията Чалгар, Маяма Галева, Бойкикев, кУ-рнела и компания продължават, за сметка на държавата, за съжаление. Дано разумът победи и наесен сме със стабилен кабинет. А от коя партия, вече и на децата е ясно.