Окончателно: Гласуване на проектокабинет няма да има

Точката въобще не влезе в дневния ред на НС
Обновена: 11 авг 2021 10:26 | 11 авг 2021 09:28, Камелия Цветанова
73
Окончателно: Гласуване на проектокабинет няма да има
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Гласуването на проектокабинета на ИТН въобще не влезе като точка в дневния ред на депутатите за тази седмица.

Александър Ненков от ГЕРБ се възмути от парламентарната трибуна, че сме напът от политическа криза да прерастем в Конституционна.

Още по темата
"Първата точка в дневния ред е за дистанционното участие на депутатите в заседанията на НС, наистина ли мислите, че това е съществената точка?.Къде е точката за гласуване на проектокабинета, след като има указ на президента", отсече той, а шефката на НС Ива Митева от ИТН му отне думата.

Тя обясни, че вчера е постъпило заявление от кандидата за премиер на ИТН, с което информира, че поради лични причини се оттегля и няма да предлага състав на МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи продължаваме да чакаме гласуване на кабинета на Слаби, както е по Конституция. Резидента няма как да си прочете решението на Парламента по неговото указче. Няма как да предаде мандата, без да е укорим, че погазва Конституцията. Много лош сигнал е баш президента, колкото и да е некомпетентен, да гази написаната с кръв Конституция на бедната ни страна.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко полезен парламент, възхитително! Явно дистанционната работа на депутатите е най-наболелия проблем в държавата. И за ей тази пародия на работа си направиха заплатите по 10 хиляди лева, а на Митева даже й е тежко да влиза в зала всеки ден. Ами тежичко е, с такива съществени теми, може и да заспи.
39
0
 
13
 
! Отговори
Мут Лабен преди 2 години
Това ли ви е връщането към парламентаризма?
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ега ти хаоса!!! Хора какво правите?
37
6
 
37
 
! Отговори
Петко Петков преди 2 години
Нядавах се Слави да направи нещо но с това неадекватно държане и тия никому неизвестни парашутисти няма как да стане и затова загуби моят глас и гласовете на моето семейство. На следващите избори ще гласуваме за Бойко дъбър лош няма значение но при него работата вървеше и нямаше такива циркове в НС.
36
0
 
35
 
! Отговори
Парашутист преди 2 години
Как така ще ти отнемат думата докато задаваш въпрос? Какво става в това Народно Събрание?
35
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН се изложиха като оттеглиха кабинета и нямаше гласуване. Пак показаха неуважение към процедурите.
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
слави ходи си в детската градина да плачеш с другите момичета ревло
33
3
 
30
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Не е важно какво гласи конституцията,важно в България е какво казват диктаторите като чалгаря трифонов и точното му копие радев. Срамувам се за България,че избира диктатори, които да го управляват.Правителството на чалгата няма да бъде гласувано,за да не стане ясен на цялата ни общественост резила,който сътвори итн начело с главния чалгар и тоталната изолация,която те потърсиха и в крайна сметка-намериха.Каквото повикало,такова се обадило!
32
1
 
10
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До Гугутка: Умната гугутка на Слави! Кой и кога е искал коалиционен подпис от ИТН? Искаха писмено да се потвърдят ангажиментите на правителството да провежда политиките, за които са се договорили. Но това е вече минало свършено. Правителство на ИТН няма да има.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука има тука нема, разкарайте се и от парламента партията на ментетата.
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ни правят на овце. Какви значи поради лични причини ?? Минала е една седмица, този мандат е влязъл в процедура. Или следваме Конституцията, или сме бананова република!
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН играят много мръснишка игра срещу президента. Сега някои гербчета може да се подхилкват, но те са си нискорасли. Истинският предател всъщност е учиндолското животно, изключително противен тип, добре, че не сме във времената на Римската Империя, че тогава сигурно бихме му викали Калигула.
28
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Божков е купил ИТН. Иска бананова република.
27
18
 
1
 
! Отговори
Гугутка преди 2 години
Ка те излъга слави бе ***, каза няма да има коалиции, а бсп и мая го натискат за коалиционен подпис. Май не сте от най умните !?
26
2
 
30
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Къде са умните и образовани млади хора от миналото лято или това, което се случва им харесва. Протестите винаги трябва да имат някаква цел за нещо по-добро. Миналата година единствената цел бе Герб и Гешев долу и нови избори. После след честните избори щели да се обединят. Е видехме ги... Един вид само хейт. Като се стремиш към това, това идва - Петър Илиев, Слави, Филип Станев, Тошко... Злобари, комплексари, които цял живот сипят пумия върху други и това живеят. И някоя Калинка шнорхел
25
6
 
9
 
! Отговори
Ку40 преди 2 години
Гласувайте за бойко. През 2040 година българи в чужбина няма да има, а само такива с бг потекло, а в България ще има 2,5 милиона българи, 2 милиона от специалната раса и 400 000 турци.
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До сега вас ви е управлявал я папата я на Тодор Живков бодигарда, ама нищо ние ще плюем по предложенията на другите партиини групи, за да си плюем. Всичките сте от нагли По- нагли от самовлюбени По- самовлюбени и истинските хора с които се гаврите са всички гласували за който и да било от Вас!
23
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН не съставя МС. ГЕРБ връща мандата. Остава трети БСП. Те с ДПС нямат 50%. Значи, нови избори. Какво става? Искат ВНС от президентството и се сменя КРБ. Президентска република, две камари на парламента с мажоритарни избори, прокуратурата извън съдебната власт,
22
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До аа1830/ НЕМОЖЕ ДА РЕЗБЕРЕШ НО И ОТГОВОР НЕ ТЪРСИШ! ТОВА Е ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ОЛИ-ГОФРЕН