Окончателно: Гласуване на проектокабинет няма да има

Точката въобще не влезе в дневния ред на НС
Обновена: 11 авг 2021 10:26 | 11 авг 2021 09:28, Камелия Цветанова
73
Окончателно: Гласуване на проектокабинет няма да има
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Гласуването на проектокабинета на ИТН въобще не влезе като точка в дневния ред на депутатите за тази седмица.

Александър Ненков от ГЕРБ се възмути от парламентарната трибуна, че сме напът от политическа криза да прерастем в Конституционна.

Още по темата
"Първата точка в дневния ред е за дистанционното участие на депутатите в заседанията на НС, наистина ли мислите, че това е съществената точка?.Къде е точката за гласуване на проектокабинета, след като има указ на президента", отсече той, а шефката на НС Ива Митева от ИТН му отне думата.

Тя обясни, че вчера е постъпило заявление от кандидата за премиер на ИТН, с което информира, че поради лични причини се оттегля и няма да предлага състав на МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН - Излъгахме Този Народ. Нямам какво повече да кажа. Два пъти гласувах за тях. На следващите избори, ще гласувам за Бойко Борисов. Тея ги ще ги отсвиря, както те два пъти отсвириха Българския народ. Точка по въпроса и не се занимавам. Чакам следващите избори и тия ги пращам в десета глуха.
20
2
 
7
 
! Отговори
Лайню преди 2 години
Абе проздьо, на мен като ми кажат понеделник почваш работа, а не отида. Не е комунизъм да те вземат с полиция. *** га нчу.
19
6
 
23
 
! Отговори
Мале преди 2 години
Още средата на лятото, 800 заразени и кво ще става никой не знае. Някакъв служебен министър дето нищо не прави, защото знае че е още за една седмица! Той го и казва!
18
8
 
43
 
! Отговори
данъкоплатец преди 2 години
Молим умните чужбински "българи", дето ни докараха този чалгар, да си дойдат в България и да се насладят на гаврата която сътвориха на народа ми!
17
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами точката за гласуване на проекта кабинет сигурно ви е някъде на лицето във вид на черни точки, ако някой иска просто да си прави гарга а и да си гласува без целно и да си прави гарга а с опунент да си ходи у тях да се кара с жена му, че не е завършила за моден дизайнер в Париж, за да се облича по-добре, за финансист в Швейцария, за да се справя със семейните финанси По- добре и за готвач в Италия, за да ти готви По- добре, а ако искаш да вадиш кирта на хората, ходи да и търкаш гърба на жената
16
16
 
7
 
! Отговори
Лайню преди 2 години
С име гербери тук. По добре Баце да празнува 10 милиарда отколкото да харчим за избори. Слави да си гледа шоуто, ама га ня не си гледа РАКИЯТА и бърка бетона. Га ню с *** 800лв и средно незавършено най много знае. Виж ти *** по умен от кандидат министъра, министъра бил плагиатствал. Ех ***
15
5
 
34
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Аз не можах да разбера (сериозно питам и отговор не търся) сега Пацо поради лични мотиви ли не иска да е премиер или Слави не иска да му се гласува кабинета. И това укази, конституция, президенти, държ. вестник нещо някво значение има ли. Той Пцо мобе следобед да каже че поради лични мотиви иска да е премиер отново или Слави да пак през ФБ да се включи..
14
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гласувате за чалгари, вместо парламент - гюбеци и кючеци ще получите. А държавата, кучета я яли.
13
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо се е утепало. Протестърчетата сигурно се уплашиха от едни следващи избори, където ще им лъснат голите з....ци. Какви ли не и....ти са ни били премиери, включително и откровени престъпници, никой не се е ровил в трудовете им, за да изрови 5 изречения, които показват че тоя човек не става. Щото не бил ставал и точка. АМИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СКАПАНАТА СЪДБА. За да се угоди на *** като Мая и Христо.
12
3
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да кара стария тогаз :)))
11
28
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До aa1830/ АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!! ГЕРБ, МАЯ И КОСТОВ ДА ПЛАТЯТ НОВИТЕ ИЗБОРИ! ТЕ ОБЯВИХА ПУБЛИЧНО, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ!
10
1
 
10
 
! Отговори
Ку40 преди 2 години
Абе и 3 лева да струват изборите, на теб ли ще ги дадат?
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да се оттегли от политиката изобщо, всяка жаба да си знае шоуто.
8
0
 
12
 
! Отговори
Митева преди 2 години
Кажи,паралелепипед!
7
4
 
36
 
! Отговори
Пламена е болна легн преди 2 години
Пламена я няма. В петък готова, изпълнила мандата, днес болна легнала по лични причини. Заслужи ли България да стане за смях, заради изфирясалите от чалга и акохол мозъци.
6
20
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЕРБ, МАЯ И КОСТОВ НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ))) ЗА КОЕТО БРАВО НА СЛАВИ!!! НО ДА ПОДКРЕПИ РАДЕВ И ТО НА ТОЛКОВА РАНЕН ЕТАП Е БЕЗОБРАЗИЕ И ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ЕЛЕКТОРАТА НА ИТН!
5
2
 
36
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Една гилотина днес пред парламента и на излизане хопппшш. 200 млн ни струват тея цирковв, а събираме капачки за кувьози....!
4
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И цирк "ИТН" продължава с нова програма! Не се блъскайте, ще има билети за всички, чичко 7/8 все пак трябва да заработи нещо от цялото представление.
3
3
 
21
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Затваряйте, смрадливата кочи.а.
2
5
 
15
 
! Отговори
Ненков преди 2 години
Говори ли или ги сричаше репликите