Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"

Определи лидера на ГЕРБ като диктатор
150
Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"
Снимка: архив, БГНЕС

2 септември миналата година беше обявен за Велико народно въстание, а ще остане в история с наименованието кървавата сряда. Това отсече Николай Хаджигенов от ИБГНИ по повод на големия протест в първия работен ден на депутатите от 44-ото НС за есенната сесия, когато сградата на парламента беше обградена от протестиращи и се стигна до сблъсъци с полицията.

Още по темата
"Десетки хиляди българи излязоха на площада, събраха сили и се изправиха срещу диктатурата на Борисов. Това, което получиха, беше усещането за свобода и гордост за всеки един от тях, полицията и диктаторът не се посвениха да бият, да задържат, да изтезават собствения си народ, само и само за да защитят диктатора.

Този ден ще остане в историята със срама за ГЕРБ и за диктатора Борисов, защото те окървавиха собствения си народ, за да запазят властта и да продължават да крадат“, каза Хаджигенов.

Той се закани, че насилниците няма да останат ненаказани.

"Кървавата сряда мина, на следващия ден на площада имаше двойно повече хора, които бяха гневни, защото знаят, че са прави, че се борят за свободата си и всички тези хора победиха, те успяха, ние успяхме и кървавата сряда е гордост за свободния български народ и срам за диктатора", заключи депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията работи за протестиращите. Кой им плаща?
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки неуравновесен революционер воден от идеята да заграби властта и да измести колегата си от настоящия пост, прави две неща. Първо очерня настоящия управник, и второ облича претенциите във високопарна лексика, харесваща се на масите. Велика сряда, Кърваво народно въстание...Но съгласете се макар да няма общо с реалността, тук има не малка поезия. За съжаление често това, което влиза в историята е не реалността, а именно лични интереси, украсени според литературните способности на автора.
51
9
 
1
 
! Отговори
промяната иска жертв преди 2 години
Ако не бяха ги набили герб още щяха да са на власт.
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този блокировач на пътното движение обича да се самовъзвеличава. "Кървавата сряда"! Чел е много Гео Милев.
49
23
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 2 години
Въпреки наличието на цяло стадо гербави ***, които постоянно пишат едни и същи глупости тук, да припомним, че управлението на герб, като политическа п-артия, приключи с протестите през 2013 години, като цялата им сбирщина показа пълна некомпетентност и много ниско ниво във всяко отношение и по всички въпроси, както политически, така и икономически. Това, кето последва беше пълен абсурд и ако продължават да се натискат да крадат (да управляват), ще бъдат "бити" на всички избори и то физически
48
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не просто диктатор, а нискочел мутренски диктатор.
47
2
 
21
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Тоя Хаджиджендър ,където мяташе яйца по парламента сега е там и се присмива на тия дето го избраха те да си плащат глобата, за него не се отнася. Абе не е луд тоя дет яде баницата а народа дето им я дава
46
0
 
4
 
! Отговори
Боби преди 2 години
До Гроби ТаласомоПак си избягал от психото и не си пиеш хапчетата редовно !!!!
45
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кървава сряда беше за полицаите които стояха мирно и кротко и понасяха издевателствата на платени криминогенни протестъри! То не беше палене на слама, хвърляне на павета, псуване....... Ами да вземем да ги направим активни борци!
44
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ББ беше диктатор, този щеше да е в затвора. Да вземе пример от Беларус. Изпълнява си заръките на Васо и Прокопи
43
2
 
21
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Тия хора не разбраха ли, че на тоя народ революционните нагласи, плам и въодушевление съвсем се загубиха някъде около последните митинги на СДС-то? Кво се опитват с разни махленски драми да палят хората? Ясно е, че на втори септември лани се опитахте да предизвикате гражданска война. Ясно е, че за соарето платиха чичо Васко и Цв. Цв. КТБ-то, а Президентът Радев си мълча. И е ясно, че се провалихте. Стискам ви палци повече в НС да не влезнете, защото пакостите много. Така че вървете си с мир.
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези протестъри платени даже много ги пожалиха. В други държави да ги бяха очистили с водните струи, бой щяха да ядат много и щяха да бъдат осъдени!
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаш късмет че не бях аз премиер ***.нямаше да има нито един чевечец по площада .още щяхте да миете кръв по паветата и да събирате трупове.набарахте мекото на хляба щот боико е добър човек и пич.и решихте че може да си правите квото си искате.не сте виждали какво е истински диктатор.моля се на господ че бях аз премиер .че няма толкова черни чували в софия.не сте си паднали на белега.
40
2
 
16
 
! Отговори
Луд преди 2 години
Ей *** хората умират,кой ще е виновен?10000 на протест а останалите 6 милиона
39
18
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Пичове и 30 минуса да ми сложите, това само показва мизерабълното ви ниво като личности, чието мислене, съзнание и мироглед не може да провиди в личността на Борисов насилникът-диктатор. Узунов, признавам, че е недодялан диктатор в сравнение с него. Борисов се усъвършенства много за 10 години и префини диктатурата си до степен такава, че успя да "приобщи" към ГЕРБ, политическите си критикари и да ги направи гербери. Само мен не успя. Никога нема да стана гербер,нито узуновец!
38
4
 
20
 
! Отговори
.I. преди 2 години
Този мадъфакър се опита да провокира полицията да пребие платените протестъри-превратаджии и после да каже - "Вижте диктатора Борисов, който избива народа си". Само че планът му беше твърде *** и ББ не му се върза. Остави гамените да мятат домати, яйца и цаца и им гледаше спира. А полицията действаше много професионално и даже прекалено меко. Е, наиграхте се. Следващия път сте аут.
37
1
 
16
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Тоя ш е там да прави закони,а не да ги нарушава да си плаща 300 те лева и толкоз.Взима 10 000 взима бълха го ухапала,ама при тия съратници на промяната изваждане от джоба няма, а само крадене,пардон усвояване.абе пълни
36
2
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахааа, след изборите никой няма да си спомня за Хаджипрашков и 2-ри септември :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
35
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прибирайте си чорапите и се махайте не може един доблесетн офицер да седи и да реве, не ми актуализизират бюджета нищо не мога направя. Баце ако беше отдвавна да ги е минал с 200 всичките 240 диктатори и да се е погрижил за народа си.
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тази партия надупи се! Са гласували най-малко хора, но те скимтят и *** най-много от всички!