Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"

Определи лидера на ГЕРБ като диктатор
150
Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"
Снимка: архив, БГНЕС

2 септември миналата година беше обявен за Велико народно въстание, а ще остане в история с наименованието кървавата сряда. Това отсече Николай Хаджигенов от ИБГНИ по повод на големия протест в първия работен ден на депутатите от 44-ото НС за есенната сесия, когато сградата на парламента беше обградена от протестиращи и се стигна до сблъсъци с полицията.

Още по темата
"Десетки хиляди българи излязоха на площада, събраха сили и се изправиха срещу диктатурата на Борисов. Това, което получиха, беше усещането за свобода и гордост за всеки един от тях, полицията и диктаторът не се посвениха да бият, да задържат, да изтезават собствения си народ, само и само за да защитят диктатора.

Този ден ще остане в историята със срама за ГЕРБ и за диктатора Борисов, защото те окървавиха собствения си народ, за да запазят властта и да продължават да крадат“, каза Хаджигенов.

Той се закани, че насилниците няма да останат ненаказани.

"Кървавата сряда мина, на следващия ден на площада имаше двойно повече хора, които бяха гневни, защото знаят, че са прави, че се борят за свободата си и всички тези хора победиха, те успяха, ние успяхме и кървавата сряда е гордост за свободния български народ и срам за диктатора", заключи депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов да бяга докато е време при втората си жена,която избяга от Барселона с детето в Гърция...все пак 60 милиона ,които прибра от Божков ще му стигнат да си купи по-голям остров и да си наеме охрана ,за да не го пречукат...
32
4
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Още не съм видял диктатро да си подава оставката 3 пъти.Тоя е пълен идиооооот.Вие се държите като диктатори.Трудно ще се отървем от вас ,но и това ще стнае.С кротце со благо со малко кю..... и ще стане.
31
3
 
28
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
Измислен адвокат пак не е пил хапчена
30
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВЪЗМЕЗДИЕ Хаха умира от страх баба ти. Изобщо не му дреме, защото два Парламента нищо не можаха да измъдрят освен да огласят имената на полицаите за колоните, за което след година две България ще им плати обещетение, защото е нямало право да ги обявяват.
29
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато този рекламира платените от Божков протести в миналото, сега България се разпада.
28
4
 
28
 
! Отговори
ГОЛЕМАНОВ преди 2 години
хаджи генчо няма зад гърба си БАБА ГИЦКА, за да стане министЕр, сал един череп се мъдри там някъде в сянката, уж стотици хиляди протестъри, а накрая 13 депутати, никой не ги брои за коалиция, камо ли пък Слави с 65
27
3
 
32
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Нали се сравняваха с опълченците на Шипка, готови на всичко за свободоата от ББ... ама ама видгат патардия че няколко полицая са ги натупали.
26
31
 
4
 
! Отговори
ВЪЗМЕЗДИЕ преди 2 години
И платените *** на гавазива Борисов не можаха да го спасят и сдаде властта ,а сега умира от страх да не го прибере Рашков в следствения арест...
25
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Генов, Генов и за хаджито ти много се съмнявам да е истина...
24
7
 
38
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
хаджиПЛАТЕНОВ - недолюбеното кученце на черепа ...
23
4
 
27
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
Хаджигенов = Волен Сидеров.
22
5
 
40
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Хаджигенов , когато хвърляхте яйца и домати и носехте ковчези и бесилки и провокирахте чрез платените наемници от Божков бяхте "прави" и за благодарност влезнахте в парламента! С според вас полицаите трябваше да в козируват! Това го няма в нито една нормална страна!
21
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слугата на черепа в парламента говори.
20
3
 
33
 
! Отговори
ГОЛЕМАНОВ преди 2 години
ха-ха-хаджигенчо, министерство му се е приискало, КОЕ... няма значение, нали, е няма да получи, излиза на площада и да протестира, пак със стотици хиляди граждани, които му се привиждат, всъщност ... МУТРИ ПОСЛЕДНО СБОГОМ
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** някой да му каже че никой не му пука за платените от черепа протести
18
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-жалкото е, че всичките искате да го свалите тоя диктатор, просто за да сте на негово място, а не за промяна.
17
2
 
35
 
! Отговори
МАРА преди 2 години
Боже, този си вярва.
16
4
 
41
 
! Отговори
коки преди 2 години
Абе тоя суек да не бърка България с Беларус? Защото в Беларус имаше десетки хиляди (даже стотици хиляди) протестиращи срещу диктатора Лукашенко.При нас имаше няколко хиляди мирно протестиращи граждани, докато не се намесиха тоя, Мая и Бабикян с платените протестъри и провокатори.
15
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диктатор дето минава и раздава пари и прегръща хората да се снима с тях, диктатор е Меркел даето ходи с 300 човека гаввази и Макрон дето бие жълтите жилетки Отивайте сваляйте Макрон и Меркел Ким Чен Ун и Мадуро. Вие какво дадохте в кризата нови цени на хляба, тока, парното и олиото.
14
5
 
37
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Необуздан Ди-Ва-К,Няма едно спечелено дело обаче устата му не спира да лъже.