Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура

Шефът на ПГ на ИТН отнесе забележка
446
Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отново сблъсък ИТН-ГЕРБ в пленарната зала и лични нападки. "ГЕРБ е мафиотска фигура“, обвини председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, заради което шефът на НС Ива Митева му направи забележка.

Реакцията на ГЕРБ не закъсня.

Още по темата

"Госпожо председател, не позволявайте на хора, дошли тук с тениски все едно са на фитнес, да правят квалификации на моята партия, аз не съм мафиот“, скочи Александър Ненков от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска от Митева да отстрани Йорданов от пленарната зала заради обидите.

"Това, че г-н Тошко Ви е партиен шеф, не означава, че трябва да му позволявате да обижда ПГ или някой друг. На същия този Тошко му лисват не само елементарни познания за Правилника, но култура. Г-н Тошко вчера нарече ГЕРБ най-отвратителната партия, но зад партия ГЕРБ стоят 600 000 души“, отсече тя.

Ива Митева й отговори, че Йорданов не й е партиен шеф, защото не е член на ИТН. Освен това му наложила забележка и съгласно Правилника друго не можела да направи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Toшко Йорданов. Кой написа и направи клипа "Ние сме лошите в страшния филм" ? Слави винаги е бил wanna be мутра. Сега му се иска да управлява по мутренски държавата. Големия им спор заради който не направиха правителсто - От коя партия да е финансовия министър? Какво по-мафиотско от това?
271
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко белото се натрупва в космите на главата. Бръсни кубето редовно зада неостават доказателства.
270
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Тошко трябва определено да му направят тест.
269
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Парламента здраво се лющи кокаин за да са в добра форма, да не спят, да са топ-особено сред по-младите. Вземат добри заплати, а и навикът е втора природа.
268
3
 
7
 
! Отговори
Тошко саботира преди 2 години
приемането на закони.Постоянно отправя махленски квалификации срещу партии и депутати,нападна дори лансираната от ИТН председателка на НС.Създава отвратителна атмосфера,пораждаща куп реплики и обяснения от страна на засегнатите. Тази атмосфера блокира работата на депутатите,от лични и партийни обиди,клевети и отговорите им,не остава време НС да имат полезно действие.Хулиганските с уличен език действия на Тошко трябва да бъдат озаптени,ако това НС иска да бъде запомнено с нещо добро.
267
3
 
7
 
! Отговори
Бягайте Мошеници 1 преди 2 години
Тия от ИТН, НИЩО не свършиха в последните ДВЕ народни събрания( парламенти). Дори НЕ са МАХНАЛИ маските, като влезеш в МАГАЗИН.... ИТН искат да направят кабинет ЗАЕДНО с турците... Вече ги РАЗКРИХМЕ.. Тия са някакви царедворци и си мислят че като са дали ПОДКУП да ги сложат в листата и после ще стават направо- МИНИСТРИ.
266
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко е бесен,че дори в неговата ПГ не го възприемат насериозно. Освен това ми изглежда на Кока през повечето време.
265
2
 
5
 
! Отговори
Бягайте мошеници 2 преди 2 години
Сами ще управляват с 60 депутати в парламента, както чуждия цар- Сакскобургготски крадеше с турците....Ама оня имаше 120 депутати.... Вече НЯМА кой да се ИЗЛЪЖЕ да гласуват само за една партия... Щото, НЕ знаеш как са го сложили в листата. Както оня турчин- Танер Кадир Тюркоглу давал ПОДКУП на СЛави Трифонов да го сложат в листата за Пловдивска Област.
264
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия продължават да играят театър и то в услуга на герб, Обиждат герб, за да може ония да скокнат и 'справедливо' да се защитят. От прозрачно, по-прозрачно. Тия са *** на герб, абсолютен смях. Дават кокала на герб, докато се правят, че са борци срещу раздаването на кокала. Супер подли типове. Добре, че има и други съдници, справедливи. Тия си навличат голяма беля. Нарочно им казвам ;тия;
263
2
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Какво искате от Тошко. Той е шоумен, а сте го избрали за депутат. Нали ИТН искаха изцяло мажоритарно гласуване. Време е да премислят и да се откажат от тази идея, иначе, при едни мажоритарни избори Тошковците може е да не влязат в парламента.
262
12
 
9
 
! Отговори
Колю преди 2 години
600 хиляди хрантутника по скоро зад ГЕРБ ,чиято хранилка приключи!Живея в малък областен град и виждам поддръжниците им!Основно,да не кажа почти всички които са мазали филията по някакъв начин.Сега обаче се озъртат като лисугери,дори повече се усмихват,щото вече не са толкова забележими.
261
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това грозновато, недорасло и гнусно същество трябва да бъде изгонено от групата депутати на ИТН. Липсва му елементарно възпитание. Шефа му може да е нагъл и нахален, но за разлика от него спазва определени норми на общуване. Тоя недорасъл гном само дето още не е почнал да псува в залата на НС.
260
3
 
11
 
! Отговори
Волен преди 2 години
пак е недоволен ... ъъъъ ...той бил Тошко ....недоволен. Все тая - трябва да има някой в ролята на хулигана. Да гледа лошо и да върти очи, да налита на бой и рязане на крайници. Хората се кефят.
259
4
 
5
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Именно де билщината на тези с костюмите доводе тези с тениските в парламента
258
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте ми една причина да повярвам дори и на дума изречене от настоящ или бивш депутат?
257
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поувлякоха се малко да викат на част от партиите предатели и сега трябва да обърнат и на другите, мафиози и султани и т.н каквото им дойде на сърце. Избиратели трябва да печелят.
256
3
 
5
 
! Отговори
111 преди 2 години
Като гледам тук коментарите е ясно, че сте платени, защото на изборите друго излиза всеки път. Пак ще се излагате - ще има хеттрик.
255
13
 
4
 
! Отговори
D преди 2 години
А на вашия вожд не му ли липсва елементарна култура?? Или той като обижда и се държи като сел*ски бек н е епроблем това за вас.
254
6
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Това за ГЕРБ го знае ВСЕКИ средноинтелигентен човек,ама и че Тошко е взет от къра и наврян в парламента - също!
253
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧАЛГАТА ДА СИ СТОИ В КАБЕЛАРКАТА- ВЪН ОТ НС!