Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура

Шефът на ПГ на ИТН отнесе забележка
446
Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отново сблъсък ИТН-ГЕРБ в пленарната зала и лични нападки. "ГЕРБ е мафиотска фигура“, обвини председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, заради което шефът на НС Ива Митева му направи забележка.

Реакцията на ГЕРБ не закъсня.

Още по темата

"Госпожо председател, не позволявайте на хора, дошли тук с тениски все едно са на фитнес, да правят квалификации на моята партия, аз не съм мафиот“, скочи Александър Ненков от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска от Митева да отстрани Йорданов от пленарната зала заради обидите.

"Това, че г-н Тошко Ви е партиен шеф, не означава, че трябва да му позволявате да обижда ПГ или някой друг. На същия този Тошко му лисват не само елементарни познания за Правилника, но култура. Г-н Тошко вчера нарече ГЕРБ най-отвратителната партия, но зад партия ГЕРБ стоят 600 000 души“, отсече тя.

Ива Митева й отговори, че Йорданов не й е партиен шеф, защото не е член на ИТН. Освен това му наложила забележка и съгласно Правилника друго не можела да направи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко,събирай сергията и изчезвай,защото с твоя академичен език ми дойде в повече!Много си нелицеприятен и пр0ст!итн ще дишат пушака на ГЕРБ ТАВА Е ЯСНО!
251
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб е ОПГ!
250
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОШКАТА ОПИТВА ДА СПАСИ ЧАСТ ОТ ПОТЪВАЩИЯ РЕЙТИНГ...
249
20
 
11
 
! Отговори
Чегърт, чегърт преди 2 години
И мафията грап в канала. Нека вият на умряло. Това е близкото им бъдеще. Там онова ояденето нещо от Банкя ше им свири на китара дизелът червен . За успокоение.
248
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко африкански, от глупав по-глупав. Та ***.Долнопробно копие на Славун. Самовлюбен егоистичен нарцис с мания за величие и с ниско самочувствие и с много висока простотия. Лъгаха народа, вие сте ОПГ, инсталирана да сее хаос и да прави мътна вода и прецедентска републики. 30 години Славун, 30 години слугинаж на мутрите. Дим да ви няма, номер 4 на следващите избори. Самоизчегъртани заедно с сламен и плагиатчо.
247
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЛОУ, КАЖЕТЕ ЩО ПОСКЪПВА ВСИЧКО И КВИ МЕРКИ ВЗИМАЕ, ВАЩА М...
246
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДНЕС, БЕ КЪВ Е ТОЯ ЙОРДАНОВ, ЧАК СЕ ЗАЧУДИХ, ПИШЕТЕ МАЙ МУНЯКА БЕ!
245
13
 
18
 
! Отговори
До 284 преди 2 години
12 години ви управлява ГЕРБ и още толкова ще ви управлява, защото се видя, че сте пълни леваци и се видя, че "да махнем ГЕРБ, а след това ще видим" вече на никого не върши работа. И в следващия парламент ще сте същите циркаджии, а на предсрочните избори напролет ГЕРБ се връща с тотален превес.
244
9
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Тати ще ми купи ...вярно,но твоя банкянски любим от кои е.
243
19
 
17
 
! Отговори
иво8 преди 2 години
Не е лъжа,че Герб е мафиотска структура.Това и децата го знаят.
242
7
 
11
 
! Отговори
Тати ще ми купи ... преди 2 години
Социалисти бяха хитлеристи пребоядисаха се на комунисти сега са демократи обещават пенсии и заплати ама друг път
241
8
 
8
 
! Отговори
До 284 преди 2 години
Затова ли се изпокарахте и не можахте да направите правителство, щото сте по-умни? Всичките заедно не струвате колкото ГЕРБ! 10 години поред, сини и червени комунисти далеч от държавната ясла, това не се търпи вече! Как няма да са по-добри всеки друг ,но не и ГЕРБ?
240
8
 
11
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Главните лица на Има Толкова Нагъл са един славун и един сливун !
239
19
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ=Мафия преди 2 години
Всеки друг би бил по-добър в управлението от ГЕРБ, това е повече от ясно. Даже и хората на Слави са в пъти по-добре от мутрите. За съжаление такава е действителността - 12 години ни управляваше пожарникар и пазвантин прочел една книга, а в началото пръв помощник му беше физкултурник и разносвач на папки в МВР. И да и БСП са в пъти по-добре от мутрите. При тройната колаиция ДПС+НДСВ+БСП през 2005-2009, средната заплата се повиши с над 88%, но после дойде ГЕРБ и... 6% на година.
238
1
 
3
 
! Отговори
ПО това преди 2 години
Как отделни политици от Народната партия ги пазят без да им пука тези какви са ги вършили стигаме до едно усещане без да искаме ,че парите от опустошението са обикаляли и из европа .Ама като си помисля си викам ,ааа няма начин просто така ми се струва.....
237
7
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До ГЕРБ=Мафия И кой на тяхно място, БСП ли или Слави?! Сме.шки! БСП сте престъпници и трябва да се махате докато е време - продължавайте с лъжите и манипулациите и да видим докъде ще стигнете! Всяко нещо си има граници и след тези граници става нещо друго - вашата наглост съвсем отчетливо върви по пътя на престъплението! БСП ВЪН докато е време!
236
7
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Димитър Георгиев Не ние ги отгледахме и възпитахме тези чалгари, дискотеките направиха това под палката на Слави,който бълваше нови и нови чалги в името на парите..И сега този човек ще оправя политиката ни?! Направо срам докъде сме пропаднали, но трябва да сме наясно с фактите, а не да се заблуждаваме това и онова и да имаме нереалистични очаквания..Какво очакват тези, гласували за Слави или БСП не ми е никак ясно! Да не е Бойко, ама да е всеки друг НЕ РАБОТИ! Кой друг? Слави ли или БСП
235
7
 
6
 
! Отговори
герб преди 2 години
Граждани за европейско развитие на България-- така я развиха ,ако не я бяха разкатали и ошущили щеше да е смешно .Късмет е че сме във ЕС иначе ако не ни беше страх до гражданска война щеше да се стигне защото кога вълк яде не дава да му вземеш кокала със добро от устата .Целия зор дето го гледаме е за това ; че не могат да се разберат да ги оставят спокойно да си харчат парите ,ако им го гарантират и обещаят, че който взел взел филма свършва .
234
9
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ=Мафия преди 2 години
Трябва бърза демутризация в България, както направиха денацификация в Германия след Втората световна война.
233
3
 
7
 
! Отговори
Дианче преди 2 години
Откога на безогледните кражби им викаме добро справяне с управлението?