Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура

Шефът на ПГ на ИТН отнесе забележка
446
Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отново сблъсък ИТН-ГЕРБ в пленарната зала и лични нападки. "ГЕРБ е мафиотска фигура“, обвини председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, заради което шефът на НС Ива Митева му направи забележка.

Реакцията на ГЕРБ не закъсня.

Още по темата

"Госпожо председател, не позволявайте на хора, дошли тук с тениски все едно са на фитнес, да правят квалификации на моята партия, аз не съм мафиот“, скочи Александър Ненков от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска от Митева да отстрани Йорданов от пленарната зала заради обидите.

"Това, че г-н Тошко Ви е партиен шеф, не означава, че трябва да му позволявате да обижда ПГ или някой друг. На същия този Тошко му лисват не само елементарни познания за Правилника, но култура. Г-н Тошко вчера нарече ГЕРБ най-отвратителната партия, но зад партия ГЕРБ стоят 600 000 души“, отсече тя.

Ива Митева й отговори, че Йорданов не й е партиен шеф, защото не е член на ИТН. Освен това му наложила забележка и съгласно Правилника друго не можела да направи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
6
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен226 Кой ти каза, че хората били свалили Герб защото били мафиоти, БСПто ли?! Слушай го ти БСПто - тези мошеници и 100г. да ви лъжат, пак ще ви излъжат...Царял феодализъм по страната, феодализъм, изграден от прехода на БСП, не от структури на Герб, смеш.ко! Не може нещата да се оправят с вълшебна пръчица, особено след "политики" на БСП...Хората се надяваха да видят нови личности, но те излезнаха по-лоши и от наличните - урок, през, който явно трябваше да минем, БСП! БСП и СИЕ ВЪН!
211
3
 
14
 
! Отговори
Майна до 241 преди 2 години
Кризата дойде от Юмручестото тяло, което хал хабер си няма от принципа :" Който нож вади - от нож умира!" Замени нож с юмрук! Това е със силата на Неотменим Закон! Народът не е сляп, колкото и да го нарочват за такъв руските проксита.
210
3
 
10
 
! Отговори
Не ядосвайте преди 2 години
Тошко! Не му е лесно - ако не изпълни исканията на началника си и веднага - бой , глад, стригане. Лесно им е на другите политици с тяхната хлабава партийна дисциплина, ама в ИТН не е така - там задачи и поръчки се изпълняват по военному.
209
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пачкай герберастите
208
4
 
10
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ОТГОВОРЕТЕ СИ : КОЙ МАХА ОХРАНА ОТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО И ДА Е ТОЙ, АКО НЕ ТОЧНО МАФИЯТА?!? ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.
207
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП/ БКП са най-напред атентатори!СЛЕД това упражниха ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ НАРОД ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА! ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ! СЕГА ВСИЧКИ ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ СА ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ И ВКУПОМ ПЛАЧАТ, ЧЕ НАРОДА Е БЕДЕН И С НИСКИ ДОХОДИ/ ЗАПЛАТИТЕ В 80% СЕ ДАВАТ ОТ СОБСТВЕНИЦИ ОТ БКП И ДС/ ПЕНСИОНЕРИТЕ С ОТКРАДНАТИ ВНОСКИ!
206
5
 
6
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
до Диана. Ако се приемело, че казвам истината. И защо да лъжа? Защо да не казвам истината. Какво ще спечеля ако излъжа? За кмета е абсолюно вярно, че пуши и си държи едния крак вирнат на бюрото. И аз съм го виждал лично, тъй като и аз съм ходил при него. Това беше преди години. Моята позната потвърди.Въпрос на възпитание, на култура и манталитет при хората на Винету. Те гледат вожда си и го копират. За срещата в София за която ми разказа попа, не виждам защо попа ще ме лъже, той просто сподели
205
6
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен221 Без съмнение БКП беше мафия, но нейните структури и вътрешни отношения се наследиха от БСП!БСП е наследник на БКП, не Герб!Герб може да са били в БКП, но са преминали под пресата на прехода, отхвърлили БСПто..Може би в желанието си да се отдалечат от БКП са отишли на другата крайност, отхвърляйки и лошото и хубавото, но Герб определено не живеят за властта-те са ориентирани към резултата и ако не се поддават на манипулиране, не се подхлъзват по предизвикателствата са герои
204
7
 
2
 
! Отговори
Очевидно преди 2 години
българската народопсихология изисква в НС винаги да има някой дето да говори и прави като Волен. Ей го сега Тошко - същия Волен. Избирателите имат нужда от това. Да не забравяме все пак, че сме в предизборна кампания и политиците влизат в образ.
203
4
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЗАД ИТН СТОИ РУСКАТА МАФИЯ, ЗА КОЯТО НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГОВОРИ, НЕ СПОМЕНАВА, МЪЛЧИ СЕ ЯКО ПО ВЪПРОСА. СТРАХ ТРЕСЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ИМА ЗАЩО.
202
4
 
5
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Жужето Тошко не може да носи отговорност за собствените си приказки и изцепки, пък щели държава да управляват? Всякакви палячовци са се подвизавали из тоя парламент, ама тия жалки душички ще счупят ***!
201
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли до момента български депутат който да не е пряко или косвено свързан с тошковото БКП? НЯМА! Всичките тези партийни циркове са само за пред редовия гражданин който все още рупа ли рупа. Администрацийте на Герб бяха пълни със синове и дъщери от уж БСП и обратното. Докога ли ще спите и ще допускате да ви мамямт по най-бунашкия начин?
200
2
 
2
 
! Отговори
селяния преди 2 години
тоя от стралджанското село джинот може и да говори истината, но мен лично ме обижда, че трябва да избирам да гласувам от ... по-голямото и по-малкото зло, старата или новата "задруга" ...
199
7
 
8
 
! Отговори
Герб преди 2 години
имат много кусури но не са мафиотска партияМафиотите са тея с които не можахте да разделите баницата, Тошкопрокопиевите даебъ, защитниците на олигарсите ***, кръговете на доган и старите *** от бсп
198
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, нали хората затова свалиха ГЕРБ от власт, защото са мафиотска партия. Навсякъде в страната властваше феодализъм - по някой феодал от ГЕРБ и само крадене до безграничност. Прав е Йорданов. Друг е въпроса, че сценаристите на Славиту са бетер сел яци без грам мащабно мислене.
197
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един мафиот вика на другия "мафиот", това е отчайващо "забавно"!
196
7
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Какъв е проблема след като Тошко е казал истината.Щом вожда им е лежал в затвора Панкрац за кражби на коли и рекет
195
9
 
0
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Гиб Мелсън Мислиш ли, че в момента България е в състояние да обръща внимание на формата, пренебрегвайки съдържанието?! Или ти предпочиташ изисканите обноски на тези, които не само няма да свършат никаква работа, а и ще те накарат да си платиш от скъпо по-скъпо затова че си се обърнал към тях?!...Ако приемем, че говориш истината, мога да ти кажа само, че такива обноски са се родили по коловозите на прехода на БСП и са само черупка, която няма отношение към същността на проблемите...
194
5
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
подкрепям тошко африкански друг е въпроса че има такива идио-ти не ставатза нищо
193
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялото БКП взето заедно е мафиотска фигура и така ще си остане докато не бъде изтъргано озцяло! БКП=Герб, БСП, ДПС, ИТН, ИНИ, Патриоти, Воля и тн. Вижте им родословното дърво и ще видите че членовете ин са винаги пряко или косвено свързани с тошковото БКП от 194та година.