Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура

Шефът на ПГ на ИТН отнесе забележка
446
Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отново сблъсък ИТН-ГЕРБ в пленарната зала и лични нападки. "ГЕРБ е мафиотска фигура“, обвини председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, заради което шефът на НС Ива Митева му направи забележка.

Реакцията на ГЕРБ не закъсня.

Още по темата

"Госпожо председател, не позволявайте на хора, дошли тук с тениски все едно са на фитнес, да правят квалификации на моята партия, аз не съм мафиот“, скочи Александър Ненков от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска от Митева да отстрани Йорданов от пленарната зала заради обидите.

"Това, че г-н Тошко Ви е партиен шеф, не означава, че трябва да му позволявате да обижда ПГ или някой друг. На същия този Тошко му лисват не само елементарни познания за Правилника, но култура. Г-н Тошко вчера нарече ГЕРБ най-отвратителната партия, но зад партия ГЕРБ стоят 600 000 души“, отсече тя.

Ива Митева й отговори, че Йорданов не й е партиен шеф, защото не е член на ИТН. Освен това му наложила забележка и съгласно Правилника друго не можела да направи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
10
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
ГЕРБ се бил справил добре с управлението - това някакъв нов виц ли е? Справи се добре само с краденето - откраднаха милиарди и то много от 2009 година досега. Най-бедната държава в ЕС - заради "доброто" управление на ГЕРБ.
231
4
 
4
 
! Отговори
до Д Георгиев преди 2 години
Тошко - хубаво ***, а Дуловската, Маноилчо , Караянчева и башбаканина им кви са изтънчени аристократи може би?
230
6
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен265 И какво предлагаш ти? Да махнем Герб и да качим отново БСП? Друга алтернатива няма! Герб се справиха добре с управлението, защо да качваме БСП, която разруши страната ни? Да ни разруши още веднъж ли? Или да станем играчка на САЩ и на Москва едновременно?! БСП са истинска опасност за страната и трябва да я махнем от политическия хоризонт изобщо - това е първото, което трябва да направим, за да осигурим независимостта си и развитието напред! БСП не са политици дори! БСП ВЪН!
229
10
 
2
 
! Отговори
Да изметем ГЕРБ! преди 2 години
ГРЕБ-дпс=Мафия!
228
4
 
13
 
! Отговори
Димитър Георгиев преди 2 години
Големия проблем на България е че за 30 г. преход отгледахме и възпитахме по най-неправилния начин чалга поколение,с ужасно нско качество.Това същество тошко от ямболските села е председател на водещата група в парламента,уви.И е очевадно,че е един завършен, войнстващ П Р О С ТАК.Колегите му полагат големи старания,да не му отстъпват.Как ще се развива държава ръководена от тези прошляци,е повече от ясно.Дано ГЕРБ,ДПС и ДБ се освестят и направят програмно правителство за спасение на държавата
227
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
BLITZ лъще: Тошко не каза "мафиотска фигура", а "мафиотска структура"! Което си е вярно, и следователно не могат да го съдят за това...
226
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диана, не можеш да разделиш проблемите, да ги разграничиш така да се каже. Никой не отрича, че БСП са съсипали държавата и че изобщо не трябва да ги има на политическата карта. Говорим, че ГЕРБ са мафиотска непартийна структура, която още повече вкара държавата на дъното на блатото. Те са вредни за политическия живот и също като БСП трябва да изчезнат от политическата сцена. Мисля, че това не ти е ясно.
225
4
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен255 Разбира се,че ББ ще решава проблемите на партията като неин водач,но това е демокрация, облечена във власт, не безотговорното колективно манипулирано решение на мафията БСП.Освен това, структурите на Герб си знаят работата, а не чакат да им се спусне отгоре какво да правят, както работи мафията..Преходът на БСП съсипа цялата страна, какво очакваш да остане след един такъв преход-силна Държава ли?!..БСП порази всичко с нейното "след мен потоп!",днес реши, че има още за крадене.
224
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пригответе се за избори до дупка. Следващите избори ще възпроизведат същото дередже, може би Мая няма да докопа 4-те процента, а на нейно място ще влезнат лъжепатриотите. Докато не се появи нов политически субект с ясна визия, с грамотни хора и с образование - не някакви чал гари, нещата от изборите ще се повтарят постоянно. Служебни кабинети, рехваи разпадащи се парламенти и тн.
223
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждали ли сте другарката Нинова как друса на чалга, ухаааааа!:))))))))))))))))))
222
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана 259..Ясно се вижда че Герб са за предпочитане пред БСП,ИТН,ИНИ,ДБ и нейните неомарксистки структури но според мен за основна промяна трудно може да се говори при управлението на партия като Герб която също произлиза от БКП!
221
6
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен240 Единствената партия, в която се говори САМО ЗА ИЗБОРИ и ПЕЧЕЛЕНЕ НА ВЛАСТ е БСП! В тази партия просто не говорят за нищо друго! Всички там само седят и чакат да им свирнат от горе с някое партийно поръчение за завземане на властта - всички видяхме какво стана по време на фалшивите им протести, как като едни се надигнаха отровните змии по медии и площади, как излъгаха хората по площадите и обсебиха гласовете им, как лъжат и манипулират и тук и навсякъде, как тъпчат Герб. МАФИЯ!
220
5
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
От ямболски *** не се засягаме
219
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура като Чалгата! Чалгата е най-възприетото културно мероприятие което залива сватби, абитуриенски балове и пишни български празненства от всякакъв род! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
218
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно го е казал, защо се засягат?
217
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДианаКомундетата не са били на власт от 10 години, каква БСП ти е виновна за феодалните и мафиотските структури на ГЕРБ? При тях всичко е като при силовите групировки - имат си един Бос - Главният, който определя къде, какво и на кого по колко ще се даде. При тях намаше парламент, ако си забравила. Каквото каже Главния, това става. Извади си главата от хубавото ду *** и вземи да мислиш малко с нея.
216
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох Дианче, Дианче, толкова си наивно, душа. ГЕРБ дори не са партия. Това е една сбирщина от хора, които се събраха в името на властта и личния интерес. Каквото може да се окраде и да се прибере. Те нямат никаква идея, всичко е за европарите и как да се разпределят. Жалко, че все още имат горе долу висок процент. Ако бяха с 10 % от изборите, ела че гледай как всички юяха да се разбягат и да напуснат кораба. Това щеше да потвърди именно казаното по-горе,
215
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ehjdod in
214
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана 236Структурите са едни и същи с много малки изключения. Още по времето на Тодор Живков имаше партийни БКП сплетни и нагаждачество я за службица с чужбина, директорско кресло или за уреждане на близък роднина! За огромно съжаление този партиен манталитет се запази и до днес и всеки депутат се е облажил поголовно без изключения дали БСП, Герб и останалите. То им е в гените от БКП така че няма отърване от партийната порочност. Младокът който уби Милен Цветков е на свобода - БКПто помага
213
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и тва ли беше най-важното - два парламента свалят охраната на гешев - бе за тва ли трошат народната пара? бОли ги за друго ...!