Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?

Радев нарушава конституцията ежедневно, заяви лидерът на ГЕРБ
5 сеп 2021 14:29, Елка Василева
439
Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?
Снимка: архив, БГНЕС

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В държавата има само хаос, скандали и корупция. каза Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Още по темата

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за "покупка" на депутати от партията.

"И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?", попита лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** на снимката има повече грехове от Маджо
46
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се, защо изобщо Борисов обръща внимание на тези дeгенерати...?
45
1
 
21
 
! Отговори
до 24 преди 2 години
Борисов е много дейна натура. То няма как да иска да се затвори в президентството и да кибичи. Защото президнета на България като цяло е представителна длъжност. Нищо не зависи от президента, освен да насрочва избори или да раздава мандати.По конституция проверете какви са правомощията на президента и какви са правомощията на министър председател!България се управлява не от президент от правителство. Правомощията на президнета са посочени в основния закон на страната и не са много.
44
10
 
11
 
! Отговори
до 35 преди 2 години
кое е наше бе робе кое бе, от 3 месеца има служебно правителство бе ***, как се оправя батак от 12 години за 3 месеца и то със служебно бе. Ето ти затвърди това, което казах електората на Тиквата са такива елемвтаници като теб, без грам сиво вещество!!
43
10
 
13
 
! Отговори
Корупция Радев преди 2 години
Сега са почивни дни, Рашков се търкяя някъде пиян до любимата си дамаджанка. В същия момент Харманли вече е пълен с мигранти, ходят по улиците и заплашва млади момичета. Повтаря се ситуацията с Орешарски, когато той за два месеца пусна над 50 000 мигранта и после с години и плащахме разходите.
42
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя бо...*** какво ми се плюнчи, всички са един дол дренки. Една майка ги е раждала, ще я продадът че няма да им мигне окото. Всичко е театро ...
41
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов трябва да поеме отговорността за свалянето на Радев.Без Радев ,цялата пасмина протестъри ще отлети,а Божнов ще спре да им плаща.Но,ако Радев остане президент, ще навъртим още 12 избори като последните два.Борисов трябва да поеме по пътя на Първанов.2001 никой не вярваше в Първанов,но той преби на изборите сигурния авар Стоянов.И тогава аварина се сочеше за сигурен с втори мандат от първия тур.Само Борисов може да даде знака към народа,че с Радевите управления и избори е дотук.
40
10
 
16
 
! Отговори
T.Шак преди 2 години
Kогато Борисов обвинява друг в корупция и диктатура, е меко казано... Смешно.
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тва ще да са странични ефекти от ваксата дето си натресе
38
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе Бойко що ти трябва да се занимаваш с тия сценарий на тошко пуделчето не разбираш ли че това е бутафория за отклоняване на вниманието от важните неща набута се сам в шамарите сега ще си береш последствията дааааа разума е за умните които съчиняват подобни сюжети а балъците се хващат за съжаление
37
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня ден тоя наглец слезе от джипката и отиде при симпатизанти те на Герб стоящи на, една маса и чакаха ядене смятайте колко ниско е паднал българския народ за едно ядене да подкрепят един из.. род
36
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко и Славчо отново подават топката на Бойко да вкара гол!Браво на Славчо! Може и да е лъжа,но важното е сикаджията да вкара гол!
35
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бойко сложи си трета доза ваксина да ти е мирно, а след месец и 4та да ти е още по мирно
34
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ФактиА сега България на кое място е по здравеопазване при вашето упатвление на Румен Радев. Стойчо Кацаров в съседната статия признава, че сме на първо место в ЕС по смъртност.Пак ли Бойко е виновен след като въобще не е във властта ?
33
7
 
7
 
! Отговори
Чекмеджето преди 2 години
Пак се появи хаха
32
9
 
12
 
! Отговори
истина е преди 2 години
Докато тоз е на свобода, държавата все повече ще затъва
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 19Рашков замълча, виде че държавата е превзета и предпочете да си държи езика зад зъбите.......хахахахаха :))) Едно е да говориш, друго е да действаш, разликата е огромна......хахахаха :)))
30
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям циркаджия е Боката ей!Хем доказан сикаджия и мафиот, хем борец срещу мафията!? Евала Бока машалах!!
29
8
 
17
 
! Отговори
до 24 преди 2 години
Борисов никога не е имал намерение да става президент. Това не е работа за Борисов. България е унитарна парламентарна република и всичко се решава в НС. Министър предстедателят на България има много повече правомощия от президента. Така е по Конституция. Не коментирам как в момента Радев си превишава правомощията като кара НС да приеме закони или да актуализира бюджета, както и да изпрати плана на възстановяване.Това са приоритети за правителството.Дори и да пуска вето-то може да се върне от НС.
28
16
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Връщай се Бойко, и изрини тошковци и радевци на сме ти щето.