Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?

Радев нарушава конституцията ежедневно, заяви лидерът на ГЕРБ
5 сеп 2021 14:29, Елка Василева
439
Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?
Снимка: архив, БГНЕС

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В държавата има само хаос, скандали и корупция. каза Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Още по темата

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за "покупка" на депутати от партията.

"И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?", попита лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
14
 
11
 
! Отговори
Абе Боко преди 2 години
не виждаш ли, че ИНТ играят за теб и Доган бре!! Всички го видяха дори децата
26
19
 
14
 
! Отговори
Pich преди 2 години
На този пак са му спряли хапчетата ... Много в *** горкия!
25
6
 
18
 
! Отговори
Абе къде е Рашо бе преди 2 години
Да не преследва мигрантки...
24
25
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Ясно от къде е...изтекла информацията;Банкянския крадец вика...дръжте крадеца.
23
31
 
16
 
! Отговори
- преди 2 години
Ей, "мъжкар" - не скачай на Радев, че те направи за посмешище! Ако имаш топки ще се изправиш срещу него на изборите за президент! Ама нямаш - затуй само плещиш и се пукаш от яд до полудяване! Иначе- всичко,което сега се случва е СЛЕДСТВИЕ от модела който наложи в БГ политиката за 12 години вместо да го промениш, каквато ти беше заявката в началото! Всички ще плащаме твоята 12 годишно сметка! Затуй- чантичката с принадлежности и към бай СТАВРИ - там ще намеериш утеха за старини!
22
15
 
16
 
! Отговори
Факти преди 2 години
а не изюислици ГРОБ 12 години-103 место дравеопазване из между 200 държави, 112 място свобода на словото. минимална запшата 332 евро бруто, за сравнение Словения минимална заплата 960 евро,улици няма, пътища няма, за сметка на това винетки, зони, Пеевски, Гешеффф и така нататък. Кое от изброеното не е е истина?????
21
10
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
тошко африкански е патология никои не му вярва на измишлъотините и точнодончева да се хване на тази въдица смях в залата а хаосът е присъщ на герб за12 години са измислили инструментариума
20
2
 
15
 
! Отговори
Тошко преди 2 години
Пак съчини скеч.
19
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков разследва само когато чуе една жена какво говори на пазара.
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото истинска е заплахата срещу Митева от един старозагорски селянин, толкова е истински и подкупът на Дончева. Сценарии на Тошко. Разтръбиха шумно, за да вдигнат рейтинга на Митева, че била заплашена с убийство, а накрая се оказа, че имейлът е дело на един човек, който проси и пие обилно алкохол. Всъщност така Тошко срина още повече авторитета на Ива. А на Дончева защо й е да разтурва и без това саморазтурилия се ИТН?
17
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нагло,крадливо,лоесто Псееее!
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бокича надуши кръвта и взе да напада, отпочина си като хората.......хахахаха :))) Дори че не те харесвам и че те смятам за второстепенна мутра, не значи да се подиграваш на чалгарите, те са много под теб във всекакво ниво което се сетиш.......хахахаха :))) Това е кьорфишек с оловиния милион, за толкова малко и клошар не можеш да подкупиш, особено сега......хахахахаха :)))
15
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хе-хе колосален подкуп на фона чекмеджето това са жълти стотинки.
14
6
 
9
 
! Отговори
Че какви сме му ние преди 2 години
На тошко, че да ни споделя. Чалгопитечни електорални единици.
13
31
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ПОБЕДА! САМО ГЕРБ!
12
24
 
22
 
! Отговори
Внушения преди 2 години
на един престъпник, който 2 пъти е осъждан за лъжи и набеждаване!! Чекмеджето раздели българите - проcтите юу вярват сляпо, а тези дори и с малко мозък виждат за какво става въпрос!! Този зада се спаси жергва цялата страна!!! Още ли не го осъзнавате крепостни селяни. До кога тоя ще ми се кара!
11
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пладненеца бб с добре подбраните му хора на точните позиции за да не го разследват, че иначе няма да излезе от затвора за поне 10 века
10
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафиотите се опитват да се върнат във власта с павета и яйца с изборна измама ръковадена от фигуранта президент, държи се като кмет на Хармонлийско село.
9
30
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога повече ГЕРБ!
8
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
човек погрижи се за здравето си, алчността разболява