Радев събра министрите заради актуализацията на бюджета

Имало пари в хазната, за да се отговори на кризата
112
Радев събра министрите заради актуализацията на бюджета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Постигнатият ръст от 9,6 на сто на БВП през второто тримесечие на 2021 г., спрямо същия период на миналата година, предоставя достатъчно средства за адекватен социален и икономически отговор на държавата в условия на криза. Затова е необходима своевременна актуализация на държавния бюджет от парламента. Около тази позиция се обединиха президентът Румен Радев и министри от служебното правителство, които проведоха работна среща днес на „Дондуков“ 2, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Трябва да се осигурят благоприятни условия допълнителните приходи в държавната хазна, събрани от служебния кабинет, както и благодарение на икономическия ръст, да достигнат до пенсионерите, лекарите, бизнеса и нуждаещите се в кризата.
 
По време на разговора беше обсъдена и актуалната обстановка в страната, предизвикана от епидемията от коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: министриРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
3
 
! Отговори
Северозапад преди 2 години
До ББ като толкова си го харесваш, тоя дето имитира Путин що, си го не вземеш, у вас след изборите
93
16
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
зад Да...стоят САЩ...с НПО-тата...зад доган и герб...Русия и турция...ЕС безпомощен и разпадащ се...и двете гореспоменати работят за това...и ЕС им финансира протежетата...с це да ги спечели...нямат шанс...Президента ни...единствен се държи достойно и не раболепничи...върви с Народа ни...като давид...като Левски!нямаме приятели...имаме Нас си, България...Народа ни!Събудете се...или няма да оцелеем!
92
16
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да най Достойният Президент на Народа ни...никога не ме е карал а се срамувам...даващ ми сили и вяра в оцеляването на България!...а сега службите и враговете на България...плющете ни минуси...безполезни...не се гаси,туй що не гасне....!Народ сме...Братя сме...България е Дома на децата ни...на предците ни...с кръв е платен...с кръвта си ще го пазим!!!Бог да пази България!
91
8
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
мали...диана,анонимна...сега те видях...в дзер ...абе добре те обслужват от сайта,наплющяла си си над по 20 плюса...хаха...толкова сте проЗти...живеем в глобален свят...няма тайни...САЩ...виждате на какъв геноцид е подложен Народа ни,лолялен съюзник сме...помогнете и подкрепете хората изповядващи ценности...унизително е да пиша на подобни..неч.ве.и,вменяващи ни хаос и нечовечност..да се защитавам...да защитавам ценностите си..срещу..не..хуманно и с аргументи..те не ги зачитат...САЩ,подкрепете ни
90
21
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Достойният Президент...Президента на Народа ни е Радев...единственият от когото не съм се срамувал от 30 г....единственият насърчавал Родолюбието,Справедливостта и Лоялността,единственият искрен партньор на Съюзниците..не искащ пари за всяка подкрепа като боко послушният...ЕС...г.н Радев е модела на лидерство което трябва да подкрепяте...не рекетьори и мафиоти...загубихте Кпралството...водите ЕС към разпад...
89
10
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
сеят хаос дпс-гроб и ги подкрепят бсп...вижте ги как гласуват и бавят приемането на закони...как пазят спец прокуратурите и съдилищата...бухалките им,ано обичате децата си и България...на първи тур Радев Президент...никога повече дпс-гроб в Парламента ни...те са милиардери ограбени от народа ни...да ходят по офшорните и да си ги харчат...за лекарства...дай Боже!
88
10
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Сержант от запасаяяя какъв тарикат си......злоба...ама Президента ни изкачил върха с Народа ни бил...кариерист...ама спечелил уважението на САЩ асове,ама първият от когото не се срамуваме...и кариерист...а боко раздаващ от джипката...бил...***...като нас...ама с любовница на възрастта на дъщеря му,с къща в Барселона,вземащ от божков...злоба е да ти завиждам на успеха,да ти разкриват престъпленията и грабежите над Народа ни...Смелост!...говорещи със "себе" си *** и служби на "приятели"
87
0
 
7
 
! Отговори
Сержант от запаса преди 2 години
До *** --- Колега, разбирам ви напълно. Със страх да ме напопържате яко, ще ви кажа истината. През 1991 година се изнесах от България. Имам много приятели от нашенците в САЩ, но като че ли са други хора. От '91 до сега работя само с тукашни кадри и НЕ съм имал никакви проблеми. Когато си лоялен, ВИНАГИ ти помагат и никой не крои сплетни зад гърба ти, не оплюва другите,... От друг сой са. Това важи и за поляци, чехи, словаци, украинци, руснаци, но не и за нашего брата. Защо... не зная!
86
1
 
3
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
До сержанти. Ти от Марс ли идваш? Не си ли чувал за казана в ада? Или за вица за Нане и Вуте? Откога са?
85
4
 
19
 
! Отговори
Сержант от запаса преди 2 години
Откъде изскочи толкова злоба и ненавист на българи към българи. Има нещо сбъркано в нашата държава и май това е характерно за цялата НАЦИЯ. Президентът ми е ясен - упорит кариерист. Разбирам го и му съчувствам. Толкова може горкият, но онези хашлаци в Парламента откъде ги изкопаха. That's the question. После се сърдим на другите нации, че ни се смеели на акъла, а дали нямат право да го правят?!
84
3
 
22
 
! Отговори
тоя пак загрижен преди 2 години
ама нали няма вирус бе фигурант , кво има да обсъждаш ?
83
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да де,ама я ги вижте тия в парламента как са се хванали за гушите и всеки се зъби срещу всеки заради пустите му избори.Борба за любовта на суверена,който ще им пълни джобовете.И чекмеджетата.
82
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът раздава наградите на спортисти от Олимпиадата. Подават му предварително написаното привествие и той започва да го чете пред микрофона:- О, о, о, о, о- Господин президент, /подшушва му секретарка/ това са олимпийските кръгове! Четете по-надолу!
81
0
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 2 години
До 83 - всичко в тая Държава и в тоя Живот си има Цена, повярвай.
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом един депутат струва 500 К, колко ли струва един служебен министър?
79
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са хубави тези шеги, че Румен Радев бил мъж под чехъл, още по-малко пък шегата, че Радев е президент под чехъла на Деси Радева.
78
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злобен и дребнав кариерист! Връх в лицемерието в българската политика!
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако кандидат-президент лъже избирателите, то от него няма да се стане добър президент. А ако не лъже, то няма да стане президент.
76
4
 
39
 
! Отговори
Муунчо Радев преди 2 години
Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...
75
3
 
33
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Фигурантът Радев събрал предизборния си щаб да умуват, откъде да измъкнат повече пари!